Criteriul National

Ce a fost şi ce este Constanţa după mandatele lui Radu Mazăre REVISTA PRESEI

Ce a fost şi ce este Constanţa după mandatele lui Radu Mazăre REVISTA PRESEI
mai 25
08:01 2015

România liberă face un story despre ce a fost şi ce a ajuns frumosul oraş Constanţa sub mandatele de primar avute de Radu Mazăre. Lectura este foarte interesantă, dar listează doar o mică parte din domnia bunului plac instaurată de fostul jurnalist în cel mai mare port de la Marea Neagră. Acum, această perlă îşi poate recăpăta strălucirea pierdută.

Klaus Iohannis şi-a lansat a doua carte, „Primul pas”, conform Realitatea. Restul este o chestiune de logică formală şi matematică. Neamţul ăsta căpos nu se va opri până nu va face tot ce şi-a propus.

Va fi preşedinte cinci ani. În cinci luni, a scos o carte. A doua se numeşte primul pas. În cinci ani va lansa 12 cărţi. Ultima se va numi al 12-lea pas.

Traian Băsescu nu a lansat nici o carte cât a fost preşedinte, în schimb foştii săi subordonaţi îşi scriu memoriile. Adriana Săftoiu povesteşte tot felul de lucruri despre Traian Băsescu.

Vom citi cartea cu plăcere şi vă vom anunţa dacă povestirile Adrianei sunt relevante politic. Oricum, ele trebuie să fie şi verificate, nu date ca realitate din unisursă. EvZ e destul de acid cu Săftoaica, numind-o menajera ce se uoita la Băsescu pe gaura cheii. Noi doar consemnăm aceasta, comentariile le vom face mai târziu.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro