Criteriul National

Ce accesorii să alegi pentru smartphone-ul tău

Ce accesorii să alegi pentru smartphone-ul tău
mai 23
22:50 2022

Telefoanele mobile sunt parte integrantă din viața noastră de zi cu zi. Dată fiind dependența vis-a-vis de smartphone-uri, ideea este aceea de a le face și mai utile pentru a permite o utilizare eficientă. Accesoriile pentru telefoane reprezintă o nevoie actuală dacă deții un smartphone. Și puține sunt persoanele care nu dețin un smartphone la ora actuală. Încărcătoare, huse, suporturi, folie pentru ecran…există o mare varietate de accesorii pentru smartphone disponibile pe piață. Descoperă în acest articol care sunt accesoriile indispensabile care îți vor permite să profiți din plin de smartphone-urile tale.

Accesoriile esențiale

Dacă te temi ca bateria telefonului te va lăsa când îți este lumea mai dragă, atunci ai nevoie de o baterie externă. Acest accesoriu este esențial pentru persoanele care călătoresc des. Numeroase din aceste accesorii esențiale se pot comanda de aici. O baterie externă oferă o capacitate suficientă și se poate așeza cu ușurință într-un buzunar. Dacă îți place să asculți muzică sau să te uiți la seriale, atunci căștile reprezintă un alt accesoriu esențial pentru un smartphone. Căștile pe care le primim de obicei în cutie alături de un smartphone nu sunt atât de rezistente, se strică foarte repede. Soluția? Optează pentru o pereche de căști mai rezistente.

Accesorii de protecție

Huse, folii de protecție, toate acestea te ajută să îți protejezi telefonul inteligent de zgârieturi și de crăpături. Aceste accesorii de protecție conferă telefonului tău o protecție suplimentară împotriva fisurilor de orice gen, zgârieturilor sau alte pagube pe orice tip de dispozitiv. O folie pentru ecran din sticlă reprezintă cea mai bună modalitate de a-ți păstra telefonul în perfectă stare, sub un strat eficient de protecție, aproape invizibil. În realitate, folia este cea care suportă greutatea forței și absoarbe majoritatea din zgârieturi. În ziua de azi, nu credem că există vreo persoană care să nu dețină un telefon mobil. În timp ce majoritatea din noi manevrăm cu deosebită grijă telefoanele mobile, avem grijă de ele să nu cadă sau să se zgârie, unele persoane, mai neîndemânatice, reușesc cu greu să aibă grijă de un telefon mobil. O lună este de ajuns ca telefonul tău mobil să înceapă să arate învechit. Îi poți păstra aspectul de nou alegând accesorii pentru telefoane. În plus, o husă reprezintă o modalitate potrivită de a-ți face telefonul să arate mai elegant.

Suporturile pentru telefon

Un suport pentru un telefon mobil reprezintă un accesoriu folosit pentru a așeza un telefon mobil într-o mașină spre exemplu. Și aceste accesorii au menirea de a-ți proteja telefonul mobil. Suporturile sunt disponibile pentru mașini sau chiar pentru biciclete. Îți permit să folosești telefonul cu mai mare ușurință atunci când conduci pentru a putea folosi un GPS spre exemplu. Suportul pentru telefon poate fi în egală măsură util și în casă pentru a putea să vizionezi un film, un clip video sau să navighezi mai cofortabil pe Internet, de pe canapea sau din pat. Utilizarea unui astfel de suport îți permite să câștigi timp prețios și, în plus este extrem de util.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul