Criteriul National

Ce avantaje are betonul amprentat?

Ce avantaje are betonul amprentat?
mai 12
10:20 2021

Ce avantaje are betonul amprentat?

Sa facem un exercitiu de imaginatie. Cand spuneti „beton” la ce va ganditi?

La orice probabil, dar mai putine ceva elegant sau cu stil. Cu toate acestea, betonul amprentat isi demontreaza valoarea in multe proiecte moderne de amenajare a interioarelor si exterioarelor locuintelor moderne.

Exista o serie de avantaje pe care le aduce betonul amprentat. Iata care sunt cele mai importante din ele.

– O varietate incredibila de modele

Acest lucru este foarte util pentru ca puteti integra in stilul existent al locuintei, un anumit design pentru betonul amprentat – curti exterioare, piscine, terase, balcoane, alei de gradina etc. In final, proprietatea va avea un aspect unitar, foarte frumos si placut, armonios si atractiv.

– Betonul amprentat este solid si durabil

Betonul este renumit si apreciat in toata lumea pentru rezistenta sa. De aceea, nu ar trebui sa fie o surpriza faptul ca acesta este unul din avantajele sale cheie. Betonul decorativ este rezistent la uzura si poate fi folosit intr-o varietate de moduri, pe o varietate de suprafete. Totul tine de imaginatia dumneavoastra.

Alte materiale cum ar fi piatra natura, se poate deteriora destul de mult in timp, dar acest lucru nu este valabil si pentru betonul amprentat. El are o capacitate mare de a rezista la uzura. Dupa ce este etansat cu o solutie de sigilare si luciu, betonul amprentat devine foarte rezistent impotriva intemperiilor.

– Betonul amprentat se monteaza relativ rapid

Nu se monteaza chiar pe loc, dar se aplica si se usuca oarecum rapid. E nevoie de o perioada scurta de timp pentru a acoperi o suprafata cu beton amprentat. Tot procedeul este unul simplu si rapid, iar la final suprafata ramane durabila si foarte rigida. In concluzie, betonul amprentat va ofera timp si pentru alte lucruri de care trebuie sa va ocupati. Puteti sa va eficientizati mai bine timpul.

– Betonul amprentat se potriveste perfect cu imprejurimile

Unul din avantajele subestimate ale betonului amprenatt este ca poate fi realizat in orice mediu existent. Indiferent daca vorbim despre o piscina, o gradina sau o terasa, puteti alege o anumita nuanta sau un anumit stil. Totul poate fi exact asa cum doriti.

– Betonul ofera oportunitati incredibile pentru spatiile comerciale

Betonul decorativ este, de asemenea, o oportunitate exceptionala pentru spatiile comerciale – mall-uri, restaurante, pub-uri si alte locuri publice. Ofera o caracteristica memorabila, un aspect curat, profesionist si ingrijit. Toate acestea pot ajuta in atragerea si fidelizarea clientilor, in cresterea business-urilor.

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul