Criteriul National

Ce avantaje avem la accesarea unui împrumut online

Ce avantaje avem la accesarea unui împrumut online
noiembrie 02
17:13 2017

Cinci credite – Cinci bănci – Cinci ghișee – Cinci ore pierdute. La asta se rezumă timpul tău, atunci când vine vorba să îți achiți datoriile. Băncile sunt foarte determinate să întârzile trecerea completă în online datorită faptului că au o întreagă cohortă de funcționari care, în cazul în care se digitalizează totul, își vor pierde rațiunea de a lucra într-un sediu fizic. Dacă apelezi la împrumuturi online (on-line aizdevumi) îți poți rezolva aceste probleme de acasă, fără bătăi de cap. Un IFN îți poate acorda un credit fără să te cheme la același ghișeu de câteva ori, cu un teanc de acte, cu o coadă la care așteaptă și alții, cu un funcționar obosit sau care nu are chef de tine. Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul respectiv și să urmezi pașii de acolo.

Cu un credit accesat online ai avantaje pe care le poți obține cu greu mergând într-un sediu de bancă. În primul rând, poți accesa un portal prin care să poți compara ofertele de împrumut. Gândește-te că dacă ai de comparat cinci oferte de la cinci bănci, trebuie să te deplasezi în câte o agenție a fiecăreia, de unde să iei câteva pliante care, oricum, nu îți vor spune totul despre pasul pe care urmează să-l faci. Apoi te întorci acasă, studiezi ofertele, o alegi pe cea mai bună și te întorci la banca aleasă. Online vei putea face acest lucru în câteva minute, fără dureri de cap.

Decizia luată în acest sens este una rapidă și bine informată. La fel va fi și a instituției care îți împrumută banii. Nu depinzi de un om care să proceseze toate informațiile. Majoritatea IFN-urilor care oferă credite online au ceea ce se cheamă un stadiu de precalificare, automatizat. Dacă îndeplinești cerințele, serverul instituției te va repartiza automat către un operator care, în timpul petrecut cu tine, se va ocupa strict de dosarul tău de împrumut și îți va da o decizie de creditare în maximum 24 de ore. De asemenea, virarea banilor se face imediat ce creditul este aprobat. Odată ce ai primit emailul, sms-ul sau telefonul prin care ești anunțat că s-a aprobat creditul, ai și banii în cont.

IFN-urile care oferă împrumuturi online au costuri de operare mult mai mici, ceea ce înseamnă că îți pot oferi sume de bani pe măsura nevoilor tale. La o bancă, spre exemplu, nu vei putea obține un împrumut de 1500 – 2000 de lei deoarece profitul băncii la aceste sume este foarte mic, pentru bancă acești bani reprezintă mărunțiș, dobânda pe care o plătești la ei nu acoperă costul timpului petrecut în sediu, curentul consumat, hârtia, funcționarul și celelalte cheltuieli pe care le are o instituție fizică. În schimb, online vei putea obține sume mici deoarece instituția ofertantă nu are toate aceste cheltuieli de acoperit.

Când alegi un împrumut online, fii atent la ce zice lumea despre instituția de la care vrei să iei bani. Verifică forumurile, dar judecă răspunsurile, verifică ziarele cu profil financiar, verifică să fie prezenți în Registrul General al BNR, iar dacă te asiguri că IFN-ul nu este un site rusesc (русский) dubios, accesează împrumutul. Acesta poate fi o gură de oxigen atunci când ai nevoie de bani și nu reușești să îi obții de la o bancă.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo