Criteriul National

Ce barca gonflabilă ţi se potriveşte?

Ce barca gonflabilă ţi se potriveşte?
august 25
15:44 2021

În multe situaţii, pescuitul impune folosirea unei barci sau a unei ambarcaţiuni ce permite prinderea peştelui în locuri îndepărtate de coastă, nu numai la mal, în zone înfundate sau în zone promiţătoare pline cu peste.

Pentru că pescuitul din cadrul unei barci gonflabile să devină o plăcere, este importantă alegerea pe care o fac pescarii în acest sens. Este importantă prezicerea situaţiilor pe care pescarii le vor întâlni în croazieră, dar şi criteriile de achiziţie în acest sens. Pentru cei ce vor să se simtă confortabil, o soluţie bună este aceea de a alege bărci de calitate şi accesorii dintr-un magazin de specialitate. 

Ce presupune alegerea unei bărci gonflabile potrivite?

Pentru cei care vor să folosească barca gonflabilă potrivită pentru pescuit, este necesar să înţeleagă în mod clar condiţiile în care intenţionează să o folosească: pe lacuri, pe râuri mari, pe paraie, diguri, intrări, pe lacuri inundabile sau pe foste locuri de extracţie a turbelor şi lista poate continua.

Alegerea bărcii gonflabile potrivite nu este niciodată uşoară, având în vedere marea varietate de ambarcaţiuni disponibile pe piaţă. Pe termen lung trebuie gândită investiţia, de aceea barca gonflabilă trebuie să fie realizată din materiale de cea mai bună calitate, rezistente la condiţiile meteo şi nu numai. 

Bărcile gonflabile nu sunt concepute pentru a transporta un volum mare de mărfuri sau pentru depozitarea şi manipularea lor, ci pentru agrement şi relaxare. Barca gonflabilă trebuie să fie ergonomica, astfel încât să ofere o stabilitate longitudinală excelentă cu o rezistenţă suficientă la razele UV şi nu numai. 

Bărcile fabricate din materiale rezistente la intemperii sunt ideală, la fel ca şi bărcile ergonomice, concepute pentru a oferi o manevrabilitate excelentă, stabilitate pe termen lung, rezistenta şi facilitate în depozitare.

Greutatea redusă şi depozitarea facilă se vor potrivi atât pescuitului, cât şi atracţiilor turistice, recreative şi familiale. Mai mult, este destinată celor care prefera călătoriile pe râu, turistice şi familiale. Bărcile de agrement gonflabile trebuie să ofere confort, siguranţă, stabilitate şi controlabilitate în cele mai dificile situaţii. 

Bărci gonflabile de agrement şi pescuit

Bărcile gonflabile de agrement sunt destinate navigatorilor începători sau familiilor care caută agrement, pot fi folosite pe râuri şi lacuri liniştite, dar şi de-a lungul coastei, fiind foarte populare pentru uşurinţă în folosire, caracterul practic şi costurile reduse. 

Bărcile de pescuit, pe de altă parte, sunt modele solide, spaţioase, versatile, ideale pentru pescuit recreativ sau navigaţie de-a lungul apelor calme, fiind concepute special pentru iazuri, râuri şi lacuri. Forma clasică a acestor bărci oferă o stabilitate mare.

Nu în ultimul rând, bărcile gonflabile cu vâsle sunt potrivite pentru lacurile mici, existând posibilitatea de a ataşa un motor acestora. depozitarea bărcii trebuie să fie efectuată în condiţii corespunzătoare, de preferat în stare umflată, astfe încât durata de viaţă să crească semnificativ. 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul