Criteriul National

Ce baterie auto este mai buna?

Ce baterie auto este mai buna?
august 28
10:02 2017

Lupta dintre cei doi colosi germani in materie de acumulatori auto pare fara de sfarsit. Iar soferii nu mai stiu ce sa aleaga intre diversele modele de baterii Bosch si rivalele Varta.

A cumpara un acumulator auto Bosch sau Varta, aceasta-i intrebarea!

Aparent, confruntarea cu accente pe alocuri fratricide, de neutralizare reciproca, este in avantajul clientilor de pretutindeni, care au sansa astfel ca sa beneficieze de acumulatori auto cu performante tot mai ridicate.

Cele doua companii mentionate se lauda (fiecare in parte) ca, folosind tehnologii din ce in ce mai novatoare, reprezinta alegerea perfecta pentru automobilele personale, dar si pentru diverse tipuri de autovehicule industriale.

Din acest motiv, soferii care nu au inca destula incredere in bateriile auto romanesti Rombat, desi sunt foarte bune si ele, raman, de regula, la solutia de a alege constient sau aleator dintre modelele de baterii Bosch si Varta, ce se potriveste cel mai bine autovehiculului pe care il conduc.

Ambele marci germane sunt unele cu traditie de peste un secol in fabricarea de acumulatori auto, deci nu este deloc simplu a lua o decizie in calitate de cumparator, faca nu esti fan declarat al unuia dintre aceste doua branduri internationale.

Multi pun pe prim plan pretul bateriilor, desi prea mare diferenta intre ele nu prea exista din acest punct de vedere.

Altii, in schimb, spun ca, deoarece vestitul concern Bosch si-a diversificat activitatea cam prea mult in ultima vreme, deschizand unitati de productie in prea multe locuri, calitatea acumulatorilor auto produsi a inceput ca sa scada simtitor.

Modelele de baterii auto Varta sunt extrem de performante, puterea si fiabilitatea lor fiind unele excelente, dar, din nou se ridica si in cazul acestui brand problema referitoare la prea multele fabrici unde asemenea produse pentru soferi se realizeaza, motiv pentru care incep sa existe umbre de neincredere legate si de acesti acumulatori.

 

Mai bine alege o baterie auto Rombat!

Adevarul este ca nicio baterie de schimb nu se comporta aidoma cu aceea pe care a avut-o masina respectiva cand a iesit de pe banda de fabricatie, la fel cum se intampla mai cu toate produsele moderne, de la cartusele de imprimanta, la bateriile pentru cantarele electronice, telefoane si laptopuri.

De multa vreme acumulatorii auto de schimb proveniti de la concernele mondiale in domeniu au ajuns sa fie un motiv de stres pentru soferii ce le cumpara. Nu prea stii niciodata cu ce te alegi. E mai mult dupa noroc, nici macar intotdeauna dupa banii platiti pe bateria respectiva.

In aceste conditii, daca nu tii mortis ca sa iti pui o baterie auto straina, probabil ca ar fi mai bine ca sa te orientezi, totusi, spre produsele de acest gen de la Rombat, macar pentru ca au devenit tot mai calitative in ultima vreme si, in plus, este si o dovada de patriotism ca sa cumparam prioritar produse romanesti.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro