Criteriul National

Ce baterie auto este mai buna?

Ce baterie auto este mai buna?
august 28
10:02 2017

Lupta dintre cei doi colosi germani in materie de acumulatori auto pare fara de sfarsit. Iar soferii nu mai stiu ce sa aleaga intre diversele modele de baterii Bosch si rivalele Varta.

A cumpara un acumulator auto Bosch sau Varta, aceasta-i intrebarea!

Aparent, confruntarea cu accente pe alocuri fratricide, de neutralizare reciproca, este in avantajul clientilor de pretutindeni, care au sansa astfel ca sa beneficieze de acumulatori auto cu performante tot mai ridicate.

Cele doua companii mentionate se lauda (fiecare in parte) ca, folosind tehnologii din ce in ce mai novatoare, reprezinta alegerea perfecta pentru automobilele personale, dar si pentru diverse tipuri de autovehicule industriale.

Din acest motiv, soferii care nu au inca destula incredere in bateriile auto romanesti Rombat, desi sunt foarte bune si ele, raman, de regula, la solutia de a alege constient sau aleator dintre modelele de baterii Bosch si Varta, ce se potriveste cel mai bine autovehiculului pe care il conduc.

Ambele marci germane sunt unele cu traditie de peste un secol in fabricarea de acumulatori auto, deci nu este deloc simplu a lua o decizie in calitate de cumparator, faca nu esti fan declarat al unuia dintre aceste doua branduri internationale.

Multi pun pe prim plan pretul bateriilor, desi prea mare diferenta intre ele nu prea exista din acest punct de vedere.

Altii, in schimb, spun ca, deoarece vestitul concern Bosch si-a diversificat activitatea cam prea mult in ultima vreme, deschizand unitati de productie in prea multe locuri, calitatea acumulatorilor auto produsi a inceput ca sa scada simtitor.

Modelele de baterii auto Varta sunt extrem de performante, puterea si fiabilitatea lor fiind unele excelente, dar, din nou se ridica si in cazul acestui brand problema referitoare la prea multele fabrici unde asemenea produse pentru soferi se realizeaza, motiv pentru care incep sa existe umbre de neincredere legate si de acesti acumulatori.

 

Mai bine alege o baterie auto Rombat!

Adevarul este ca nicio baterie de schimb nu se comporta aidoma cu aceea pe care a avut-o masina respectiva cand a iesit de pe banda de fabricatie, la fel cum se intampla mai cu toate produsele moderne, de la cartusele de imprimanta, la bateriile pentru cantarele electronice, telefoane si laptopuri.

De multa vreme acumulatorii auto de schimb proveniti de la concernele mondiale in domeniu au ajuns sa fie un motiv de stres pentru soferii ce le cumpara. Nu prea stii niciodata cu ce te alegi. E mai mult dupa noroc, nici macar intotdeauna dupa banii platiti pe bateria respectiva.

In aceste conditii, daca nu tii mortis ca sa iti pui o baterie auto straina, probabil ca ar fi mai bine ca sa te orientezi, totusi, spre produsele de acest gen de la Rombat, macar pentru ca au devenit tot mai calitative in ultima vreme si, in plus, este si o dovada de patriotism ca sa cumparam prioritar produse romanesti.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo