Criteriul National

Ce baterie auto este mai buna?

Ce baterie auto este mai buna?
august 28
10:02 2017

Lupta dintre cei doi colosi germani in materie de acumulatori auto pare fara de sfarsit. Iar soferii nu mai stiu ce sa aleaga intre diversele modele de baterii Bosch si rivalele Varta.

A cumpara un acumulator auto Bosch sau Varta, aceasta-i intrebarea!

Aparent, confruntarea cu accente pe alocuri fratricide, de neutralizare reciproca, este in avantajul clientilor de pretutindeni, care au sansa astfel ca sa beneficieze de acumulatori auto cu performante tot mai ridicate.

Cele doua companii mentionate se lauda (fiecare in parte) ca, folosind tehnologii din ce in ce mai novatoare, reprezinta alegerea perfecta pentru automobilele personale, dar si pentru diverse tipuri de autovehicule industriale.

Din acest motiv, soferii care nu au inca destula incredere in bateriile auto romanesti Rombat, desi sunt foarte bune si ele, raman, de regula, la solutia de a alege constient sau aleator dintre modelele de baterii Bosch si Varta, ce se potriveste cel mai bine autovehiculului pe care il conduc.

Ambele marci germane sunt unele cu traditie de peste un secol in fabricarea de acumulatori auto, deci nu este deloc simplu a lua o decizie in calitate de cumparator, faca nu esti fan declarat al unuia dintre aceste doua branduri internationale.

Multi pun pe prim plan pretul bateriilor, desi prea mare diferenta intre ele nu prea exista din acest punct de vedere.

Altii, in schimb, spun ca, deoarece vestitul concern Bosch si-a diversificat activitatea cam prea mult in ultima vreme, deschizand unitati de productie in prea multe locuri, calitatea acumulatorilor auto produsi a inceput ca sa scada simtitor.

Modelele de baterii auto Varta sunt extrem de performante, puterea si fiabilitatea lor fiind unele excelente, dar, din nou se ridica si in cazul acestui brand problema referitoare la prea multele fabrici unde asemenea produse pentru soferi se realizeaza, motiv pentru care incep sa existe umbre de neincredere legate si de acesti acumulatori.

 

Mai bine alege o baterie auto Rombat!

Adevarul este ca nicio baterie de schimb nu se comporta aidoma cu aceea pe care a avut-o masina respectiva cand a iesit de pe banda de fabricatie, la fel cum se intampla mai cu toate produsele moderne, de la cartusele de imprimanta, la bateriile pentru cantarele electronice, telefoane si laptopuri.

De multa vreme acumulatorii auto de schimb proveniti de la concernele mondiale in domeniu au ajuns sa fie un motiv de stres pentru soferii ce le cumpara. Nu prea stii niciodata cu ce te alegi. E mai mult dupa noroc, nici macar intotdeauna dupa banii platiti pe bateria respectiva.

In aceste conditii, daca nu tii mortis ca sa iti pui o baterie auto straina, probabil ca ar fi mai bine ca sa te orientezi, totusi, spre produsele de acest gen de la Rombat, macar pentru ca au devenit tot mai calitative in ultima vreme si, in plus, este si o dovada de patriotism ca sa cumparam prioritar produse romanesti.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo