Criteriul National

Ce beneficii ai atunci când alegi să închiriezi microbuze de la firmele cu experiență

Ce beneficii ai atunci când alegi să închiriezi microbuze de la firmele cu experiență
iulie 03
10:50 2020

Foarte multe companii oferă servicii de închirieri microbuze, însă nu toate ofera și aceleași servicii. Îți prezentăm cele mai importante avantaje pe care le ai atunci când alegi să închiriezi microbuze de la Florintrans.

Închirieri microbuze moderne

Atunci când închiriezi microbuze, unul dintre cele mai importante aspecte este faptul că ai nevoie de confort și acesta poate fi obținut exclusiv cu o mașina noua și care respectă cele mai noi standarde în materie de ergonomie și confort. Toate microbuzele de la Florintrans sunt noi și vin dotate cu toate elementele necesare pentru confort, cum ar fi aerul condiționat, cotierele ergonomice, suportul pentru picioare și măsuțele rabatabile. Astfel, fiecare călătorie se va dovedi cu siguranță o experiență unică.

Închirieri autocare cu șoferi experimentați

Atunci când apelezi la serviciul de închirieri autocare sau microbuze, acestea vin cu șoferi cu experiență care știu cum să abordeze corect orice traseu și care vor reuși de fiecare dată să întrețină atmosfera indiferent de vârsta pe care o au pasagerii. Șoferii profesioniști vor menține de fiecare dată grupurile de elevi active și animate, atunci când organizezi excursii cu clasa.

Traseele se adaptează preferințelor clienților

În momentul în care închiriezi un autocar sau un microbuz nu ai niciun motiv să îți faci griji cu privire la traseu pentru ca toate traseele sunt configurate împreună cu clienții. Astfel, se va urma itinerariul dorit, iar atunci când din diverse motive, cum ar fi starea drumurilor sau condițiile meteo, nu permit acest lucru, conducătorii auto vor propune rute alternative și cele mai bune soluții astfel încât călătoria să nu fie compromisa.

Având în vedere toate aceste beneficii și avantaje, este lesne de ințeles faptul că apelând la Florintrans vei avea cu siguranță cele mai bune condiții de călătorie.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul