Criteriul National

Ce beneficii au modelele de videochat de la Studio 20

Ce beneficii au modelele de videochat de la Studio 20
aprilie 19
12:18 2017

angajari videochat-Studio20

In ziua de astazi, modelele de videochat beneficiaza de conditii de munca si venituri demne de invidiat. Studiourile de videochat profesionale le pun la dispozitie forme legale de lucru, le ofera cea mai buna aparatura din domeniu si o intreaga armata de oameni care sa le ajute sa faca performanta. Insa, dintre toate companiile de profil de pe piata, una se remarca in mod deosebit prin reputatia internationala, premiile castigate, succesul modelelor si renumele in mediul de afaceri: Studio 20.

De ce este Studio 20 cel mai bun studio de videochat din lume:

Stabilitate si siguranta

Studio 20 este o companie cu traditie, prezenta deja pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud) cu 9 locatii: Bucuresti Unirii, Bucuresti Victoriei, Bucuresti Gara de Nord, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Craiova, Los Angeles, Columbia Cali. In mod cert acest studio de videochat nu o sa dispara peste cateva luni in ceata asa cum se intampla foarte des cu alte firme din domeniu. In plus, modelele de videochat angajate aici au parte de o cariera internationala, cu venituri de pana la 10.000 de dolari pe luna, nu doar de un job care sa le ajute sa plateasca chiria.

Recunoastere

Studio 20 a primit cele mai multe premii internationale la festivalurile de profil de la Praga, Barcelona, Los Angeles, Las Vegas sau Cartagena. Pe langa trofeele castigate de intreaga echipa, modelele de videochat de top ale Studio 20 au fost desemnate “Best Model”, “Best Emerging Model”, Best Non-Adult Model”, “Best Smile”, “Best Fetish Model”, “Best Entertainer” etc. Acestea au reusit sa aiba succes datorita unei intregi echipe de profesionisti, care le ajuta zi de zi.

Dovada veniturilor foarte mari

In timp ce alte studiouri doar afirma ca pot ajuta modelele de videochat sa castige 5.000$, 10.000$ sau chiar 25.000$ pe luna, pentru a le convinge sa se angajeze la ele, noi putem proba aceste sume oricand doresti. La interviu sau dupa aceea poti cere managerului sa-ti arate incasarile modelelor de videochat de top precum Devious Angell, Sasha Red, Eva Sin, Raquelle Diva etc, pe care le ajutam pas cu pas sa-si atinga obiectivele financiare.

Transparenta

Atunci cand te vei angaja ca model de videochat la Studio 20, vei semna un contract clar, in 2 exemplare, din care unul ramane la tine. Mai mult, o data la 2 saptamani, atunci cand vei primi banii, vei semna un act aditional, in care sunt mentionate toate detaliile activitati tale: suma totala de la fiecare site, comision, fiecare taxa si impozit platit (CAS, CASS, impozit pe venit), iar suma neta de plata se vireaza in contul tau deschis la orice banca din Romania doresti. Modelul de videochat poate oricand sa isi vada istoria veniturilor si a taxelor platite pe site-ul ANAF.

 Trainer dedicat si suport non stop

In prima saptamana, fiecare model de videochat are la dispozitie o colega trainer dedicata, care o invata numeroase lucruri despre acest domeniu si despre modul in care poate castiga pana la 10.000 de dolari pe luna. Aceasta incepe cu teoria, iti ofera exemple, te ajuta sa faci role-play si multe altele pana vei stapani baza acestui job. Studio 20 iti asigura permanent pe tura cel putin 2 colegi/colege in echipa de suport astfel incat sa ai parte de ajutor exact atunci cand ai nevoie.

 Marketing si promovare

Acest lucru inseamna, ca pe termen lung, vei deveni un model cunoscut, deci vei avea mai mult trafic, mai multi bani atat din chat, cat si din programele de afiliere pe care site-urile le ofera. Bineinteles, promovarea se va face doar pentru modelele de videochat care solicita acest lucru.

Printre alte beneficii ale modelelor de la Studio 20 se mai numara cursuri individuale gratuite de limba engleza, teme de conversatie si de make-up, accesul usor la credite rapide pentru operatii estetice, cumpararea unui autoturism sau a unui apartament, certificarea Jasmin, abordarea glamour si bonusul de fidelitate pe care orice model il primeste dupa ce implineste un an complet alaturi de Studio 20.

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro