Criteriul National

Ce beneficii au modelele de videochat de la Studio 20

Ce beneficii au modelele de videochat de la Studio 20
aprilie 19
12:18 2017

angajari videochat-Studio20

In ziua de astazi, modelele de videochat beneficiaza de conditii de munca si venituri demne de invidiat. Studiourile de videochat profesionale le pun la dispozitie forme legale de lucru, le ofera cea mai buna aparatura din domeniu si o intreaga armata de oameni care sa le ajute sa faca performanta. Insa, dintre toate companiile de profil de pe piata, una se remarca in mod deosebit prin reputatia internationala, premiile castigate, succesul modelelor si renumele in mediul de afaceri: Studio 20.

De ce este Studio 20 cel mai bun studio de videochat din lume:

Stabilitate si siguranta

Studio 20 este o companie cu traditie, prezenta deja pe 3 continente (Europa, America de Nord si America de Sud) cu 9 locatii: Bucuresti Unirii, Bucuresti Victoriei, Bucuresti Gara de Nord, Cluj-Napoca, Timisoara, Oradea, Craiova, Los Angeles, Columbia Cali. In mod cert acest studio de videochat nu o sa dispara peste cateva luni in ceata asa cum se intampla foarte des cu alte firme din domeniu. In plus, modelele de videochat angajate aici au parte de o cariera internationala, cu venituri de pana la 10.000 de dolari pe luna, nu doar de un job care sa le ajute sa plateasca chiria.

Recunoastere

Studio 20 a primit cele mai multe premii internationale la festivalurile de profil de la Praga, Barcelona, Los Angeles, Las Vegas sau Cartagena. Pe langa trofeele castigate de intreaga echipa, modelele de videochat de top ale Studio 20 au fost desemnate “Best Model”, “Best Emerging Model”, Best Non-Adult Model”, “Best Smile”, “Best Fetish Model”, “Best Entertainer” etc. Acestea au reusit sa aiba succes datorita unei intregi echipe de profesionisti, care le ajuta zi de zi.

Dovada veniturilor foarte mari

In timp ce alte studiouri doar afirma ca pot ajuta modelele de videochat sa castige 5.000$, 10.000$ sau chiar 25.000$ pe luna, pentru a le convinge sa se angajeze la ele, noi putem proba aceste sume oricand doresti. La interviu sau dupa aceea poti cere managerului sa-ti arate incasarile modelelor de videochat de top precum Devious Angell, Sasha Red, Eva Sin, Raquelle Diva etc, pe care le ajutam pas cu pas sa-si atinga obiectivele financiare.

Transparenta

Atunci cand te vei angaja ca model de videochat la Studio 20, vei semna un contract clar, in 2 exemplare, din care unul ramane la tine. Mai mult, o data la 2 saptamani, atunci cand vei primi banii, vei semna un act aditional, in care sunt mentionate toate detaliile activitati tale: suma totala de la fiecare site, comision, fiecare taxa si impozit platit (CAS, CASS, impozit pe venit), iar suma neta de plata se vireaza in contul tau deschis la orice banca din Romania doresti. Modelul de videochat poate oricand sa isi vada istoria veniturilor si a taxelor platite pe site-ul ANAF.

 Trainer dedicat si suport non stop

In prima saptamana, fiecare model de videochat are la dispozitie o colega trainer dedicata, care o invata numeroase lucruri despre acest domeniu si despre modul in care poate castiga pana la 10.000 de dolari pe luna. Aceasta incepe cu teoria, iti ofera exemple, te ajuta sa faci role-play si multe altele pana vei stapani baza acestui job. Studio 20 iti asigura permanent pe tura cel putin 2 colegi/colege in echipa de suport astfel incat sa ai parte de ajutor exact atunci cand ai nevoie.

 Marketing si promovare

Acest lucru inseamna, ca pe termen lung, vei deveni un model cunoscut, deci vei avea mai mult trafic, mai multi bani atat din chat, cat si din programele de afiliere pe care site-urile le ofera. Bineinteles, promovarea se va face doar pentru modelele de videochat care solicita acest lucru.

Printre alte beneficii ale modelelor de la Studio 20 se mai numara cursuri individuale gratuite de limba engleza, teme de conversatie si de make-up, accesul usor la credite rapide pentru operatii estetice, cumpararea unui autoturism sau a unui apartament, certificarea Jasmin, abordarea glamour si bonusul de fidelitate pe care orice model il primeste dupa ce implineste un an complet alaturi de Studio 20.

 

 

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo