Criteriul National

Ce bonus oferă Magic Jackpot?

Ce bonus oferă Magic Jackpot?
februarie 24
19:01 2022

Magic Jackpot este un cazino care a apărut recent în România dar care a reușit să atragă foarte repede jucătorii de cazinou. Deși este un nume nou în industria cazinourilor online, pachetul majoritar de acțiuni al Magic Jackpot este deținut de Superbet. Acest lucru nu poate decât să ne bucure și să ne ofere siguranță, deoarece Superbet este o agenție de pariuri de top din România și are o istorie bogată în spate.

Așadar, Magic Jackpot vine deja cu un plus de siguranță și cu așteptări mari. Majoritatea cazinourilor online oferă bonusuri de bun venit noilor utilizatori, tocmai pentru a-i atrage și a le oferi o experiență de joc cât mai plăcută.

Bonus de bun venit

Magic Jackpot oferă un bonus de bun venit consistent noilor jucători care constă în 100% până la 1500 RON și 600 rotiri gratuite. Bonusul de bun venit se acordă pentru primele 2 depuneri. Pentru a putea beneficia de bonus este necesar să ai un cont deschis la Magic Jackpot. Contul se deschide foarte simplu dacă accesezi pagina Magic Jackpot bonus, apeși pe butonul de înregistrare și urmezi pașii specificați completând toate câmpurile goale.

După ce ai terminat procesul de înregistrare, va trebui să îți accesezi adresa de email pentru a da click pe link-ul de activare trimis de către Magic Jackpot la adresa pe care ai introdus-o la crearea contului. Odată ce ai activat contul, nu rămâne decât să îl validezi.

Validarea contului se realizează prin încărcarea unui document de identitate în secțiunea de verificare a contului. După ce ai încărcat documentul, un operator Magic Jackpot îl va verifica și vei primi confirmarea validării.

Bonus de 100%

La prima depunere vei primi un bonus de 100% în limita a 900 RON, ceea ce l-a făcut și popular pe acest cazino. Trebuie să reții faptul că depunerea minimă trebuie să fie de 50 RON. Totodată trebuie să știi că banii bonus nu pot fi retrași imediat, ci trebuie să îndeplineşti mai întâi condițiile de rulaj pentru a-i transforma în bani reali.

De asemenea, tot la prima depunere vei primi și 100 rotiri gratuite la slotul Book of Dead. De asemenea, dacă ai finalizat și procesul de validare al contului, vei mai primi încă 500 rotiri gratuite la slotul Book of Dead, deci în total vei avea 600 rotiri gratuite. Cele 100 de rotiri gratuite vor fi acordate cate 10 pe zi, timp de 10 zile, iar cele 500 rotiri vor fi acordate instant.

Câștigurile obținute din rotirile gratuite se vor credita în contul tău sub formă de bani bonus care trebuie rulați pentru a-i transforma în bani reali și a-i putea retrage.

Bonus pentru a doua depunere

La a doua depunere, Magic Jackpot îți oferă încă un bonus. Bonusul pentru a doua depunere oferit de Magic Jackpot noilor jucători este de 50% în limita a 600 RON. Magic Jackpot vine și cu alte oferte pentru clienții săi. Una dintre acestea este Wheel of Magic.

Wheel of Magic este o roată a norocului care îți poate aduce numeroase premii. Plecând de la rotiri gratuite și bonusuri și ajungând până la marele jackpot de 50.000 RON, acestea pot fi câștigate la Wheel of Magic.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

ProMedia

ProMedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul