Criteriul National

Ce cadou îi faci mamei tale de ziua ei? 4 idei de cadouri care o vor face fericită

Ce cadou îi faci mamei tale de ziua ei? 4 idei de cadouri care o vor face fericită
aprilie 05
07:07 2022

Te poți gândi la ceva ce i-ar plăcea mamei tale mai mult decât să primească un cadou de ziua ei de la tine? Mama este una dintre cele mai bune persoane din viața noastră și nu există absolut nimic ce nu ar face pentru copilul ei. Asigură-te că îi dăruiești ceva special anul acesta și alege din lista noastră de cadouri unice pe care să le i oferi mamei tale de ziua ei. În funcție de interesele ei, ai putea să-i oferi un set de bijuterii, un telefon nou sau, surprinde-o cu ceva făcut de tine. 

Iată 5 cadouri care o vor face fericită pe mama ta:

 

 

Dacă nu ești complet sigur ce să-i oferi mamei tale de ziua ei, de ce să nu îi faci chiar tu o felicitare? Este modalitatea perfectă de a-ți exprima toată dragostea și admirația pentru ea. Poți să îi scrii un mesaj din inimă sau chiar să faci un colaj cu imagini cu amintirile voastre preferate împreună. Orice ai decide să faci, va fi un cadou sentimental pe care ea îl va iubi. Amintește-ți doar că este pentru mama ta și că va aprecia orice ai decide să faci.

 

  • Set de bijuterii personalizat

 

Un cadou care cu siguranță o va face pe mama ta fericită este un set de bijuterii personalizat. Un astfel de set conține un colier, cercei și o brățară, realizate fie din aur, fie din argint sterling și vin cu o gravură personalizată la alegere. Poți avea orice cuvânt sau expresie gravat pe fiecare bijuterie, cum ar fi „Te iubesc” sau „cea mai bună mamă din lume”. Personalizarea bijuteriilor este un gest minunat care face ca acest cadou să fie cu adevărat special.

 

 

Unul dintre cele mai bune cadouri pe care le-ai putea oferi mamei tale de ziua ei este un telefon nou. Un smartphone perfect pe care i-l poți oferi este un Samsung S21 FE, plin de funcții pe care le va putea folosi la maximum, cum ar fi o baterie inteligentă pentru toată ziua, un procesor puternic, o cameră cu trei lentile și multe altele. Dacă vrei ca experiența ei să fie completă, îi poți configura telefonul cu toate aplicațiile ei preferate și cumpăra o husă pentru Samsung S21 FE, care îi va proteja mobilul în caz că îl scapă pe jos. 

 

 

Dacă mama ta a muncit din greu în ultima vreme, o zi la spa ar putea fi exact ceea ce are nevoie. Află care este salonul ei preferat și fă o rezervare pentru când aveți timp să mergeți împreună. Iar apoi, du-o la un restaurant cu mâncare delicioasă pentru a te asigura că nu se simte prea stresată de gătit când se întoarce acasă.

Când îi oferi un cadou mamei tale, asigură-te că îi spui cât de mult înseamnă pentru tine. Una dintre cele mai bune părți ale dăruirii unui cadou este sentimentul de a ști că i-ai făcut ziua mai bună. Cu toții ne dorim ca mamele noastre să știe cât de mult înseamnă pentru noi și cât de recunoscători le suntem. Dacă îți poți aminti acest lucru când este timpul să cumperi un cadou, atunci chiar vei putea să-i oferi mamei tale unul dintre cele mai bune daruri. Indiferent de ce îi oferi, asigură-te că știe cât de mult înseamnă pentru tine.

Sursă foto: freepik.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul