Criteriul National

Ce cadouri sa faci la Craciun. Cum sa impachetezi si cum sa alegi cadouri

Ce cadouri sa faci la Craciun. Cum sa impachetezi si cum sa alegi cadouri
iulie 28
10:09 2020

Una dintre perioadele in care majoritatea cadourilor sunt facute si primite este Craciunul. Un obicei profund inradacinat in cea mai mare parte a lumii.

Ce cadouri sa faci la Craciun. Cum sa infasurati si cum sa alegeti cadouri

De cadouri sunt de obicei efectuate in multe momente ale anului, dar sezonul de Craciun este, de obicei timpul anului , atunci cand mai multe cadouri sunt cumparate si oferite la rude, colegi si prieteni.

Cadouri de Craciun si angajamente sociale si familiale

La Craciun tind sa avem mai multe angajamente sociale decat restul anului. Sarbatorile cu familia, prietenii, colegii de munca etc. Este important sa stiti ca fiecare familie, grup de prieteni sau colegi … poate avea propriile obiceiuri sau traditii in ceea ce priveste tema cadourilor. In acest caz, trebuie sa va adaptati la aceste traditii si sa le respectati obiceiurile.

Daca ne intoarcem acasa pentru Craciun, chiar daca este casa noastra, este indicat sa aducem unele detalii pentru parintii nostri sau pentru persoanele care traiesc sub acoperisul respectiv – bunicii, fratii etc. Daca vom petrece Craciunul la casa unei rude , este de asemenea recomandat sa aducem un cadou proprietarilor casei. Pe foxi.ro aveti o lista cu cele mai frumoase cadouri de Craciun pentru cei dragi.

Cadouri de Craciun la serviciu

Daca vom avea detalii cu alti colegi de munca, ar trebui sa incercam sa ii facem pe toti fericiti. De asemenea, ar trebui sa incercam sa ne asiguram ca toate cadourile au o valoare aproximativa , pentru a evita diferentele sau suspiciunile. Cadourile de Craciun nu trebuie utilizate pentru a crea „dusmani” in cadrul companiei.

Nu este foarte corect sa aveti detalii cu sefii sau superiorii , cu exceptia cazului in care este un obicei in companie. Cadourile pentru acesti oameni ar putea fi interpretate gresit.

Atunci cand primim cadouri de Craciun

Daca primim un cadou, atat personal, cat si printr-o companie de curierat sau colet, nu trebuie sa uitam sa-i multumim in cel mai potrivit mod. Le puteti multumi prin telefon, prin scrisoare, prin e-mail (posta), personal, printr-un sistem de mesagerie precum WhatsApp , Telegram etc.

Daca trebuie sa facem un cadou pentru o favoare primita, o atentie acordata etc., ar trebui sa incercam sa nu coincidem cu nicio data desemnata de Craciun. Acest lucru evita crearea unei legaturi de obligatii cu acel cadou. Este posibil ca darul sa fie legat, precum si un semn de apreciere, cu datele de Craciun, care ar putea stabili un precedent rau pentru urmatoarele petreceri de Craciun.

Impachetati corect cadourile de Craciun

Nu trebuie sa uitam cat de important este continentul ca si continutul; adica ambalarea cu care este prezentat un cadou ca darul in sine. „Imbracarea” unui cadou intr-un mod elegant acorda mai multa importanta cadoului nu numai pentru ceea ce contine, ci si pentru ca o prezentare buna denota interes si ingrijorare din partea celui care face acel cadou. Este un semn de afectiune pentru persoana careia ii vom oferi un cadou.

In multe case este obisnuit ca cadourile, in loc sa fie oferite unul cate unul fiecarei parti interesate, sa fie asezate la poalele bradului de Craciun, langa semineu sau langa Nastere. Cand este timpul sa deschizi cadourile, fiecare colecteaza cadoul sau cadourile care au numele lor scris pe ele. Asa cum am indicat cu alte ocazii, pot exista multe alte obiceiuri si traditii ale fiecarei familii, regiuni sau tari. Trebuie doar sa le urmarim astfel incat totul sa curga normal.

Idei pentru cadouri de Craciun

Inainte de a da, trebuie sa te gandesti la persoana care primeste cadoul. Trebuie sa individualizam cadourile , nu sa cumparam pentru a indeplini angajamentul. Trebuie sa te gandesti la persoana care urmeaza sa primeasca cadoul si sa incerce sa le asorteze gusturile.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul