Criteriul National

Ce CASA este cea mai potrivita pentru NEVOILE tale?

Ce CASA este cea mai potrivita pentru NEVOILE tale?
martie 05
17:18 2018

Daca simti ca a venit momentul sa te muti in propria ta locuinta si ai cumparat, in sfarsit, terenul la care visai, este timpul sa te gandesti la ce fel de casa iti vei construi pe el! Aceasta va fi o investitie majora, iar spatiul respectiv te va gazdui toata viata si va ramane, cel mai probabil, mostenire generatiilor viitoare. Asa ca alege tipul de locuinta tinand cont de aceste lucruri, dar si de marimea terenului, bugetul pe care il ai la dispozitie si nevoile familiei tale. pexels-photo

Iata care sunt cele mai populare tipuri de locuinta din prezent:

  • Case cu subsol sau demisol

Casele de acest gen sunt perfecte pentru o familie numeroasa sau pentru o persoana care isi doreste un spatiu de depozitare generos. Acest tip de locuinta este compartimentat in asa fel incat, orice nevoie ai avea, va exista o camera potrivita pentru a o indeplini. Daca esti interesat de mai multe proiecte de locuinte, vezi aici propunerile celor de la G500 cu privire la casele cu demisol.

  • Case cu mansarda

Acestea reprezinta solutia perfecta referitor la impartirea si valorificarea spatiului pe care il ai la dispozitie: obtii un spatiu cochet, special, pe care il poti amenaja cum iti doresti pentru a avea decorul visat. De asemenea, vei gasi pe www.g500.ro mai multe proiecte diferite pentru casele cu mansarda, care pot fi perfecte pentru nevoile tale. Acest spatiu poate oferi aspectului estetic al casei, mai ales celui exterior, un design inedit. In interiorul mansardei, poti amenaja un loc de relaxare si de odihna care, completat cu ferestrele specifice, va deveni coltul tau preferat! In plus, vei face economie la taxele obligatorii, pentru ca acestea sunt mai mici in cazul unei case cu mansarda, deoarece suprafata este mai mica in comparatie cu spatiul unei case cu etaj.

  • Case mici

In aceasta categorie este vorba despre casele construite pe un singur nivel, cu o suprafata redusa. Din punct de vedere al bugetului, aceasta este cea mai ieftina varianta. Este, de asemenea, si cea mai potrivita in cazul persoanelor care nu isi doresc o familie numeroasa sau care dispun de un teren de marime medie, dar prefera sa pastreze loc si pentru gradina sau spatii verzi. In acest tip de casa, spatiul este compartimentat si folosit pentru strictul necesar, fara camere de rezerva si fara multe spatii de depozitare.

Pentru a face cea mai buna alegere pentru tine, gandeste-te, pe termen lung, la nevoile tale sau ale familiei. Este important sa ai in vedere toate aspectele inainte de a alege un proiect, pentru ca modificarile aduse in timp vor fi costisitoare.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu