Criteriul National

Ce CASA este cea mai potrivita pentru NEVOILE tale?

Ce CASA este cea mai potrivita pentru NEVOILE tale?
martie 05
17:18 2018

Daca simti ca a venit momentul sa te muti in propria ta locuinta si ai cumparat, in sfarsit, terenul la care visai, este timpul sa te gandesti la ce fel de casa iti vei construi pe el! Aceasta va fi o investitie majora, iar spatiul respectiv te va gazdui toata viata si va ramane, cel mai probabil, mostenire generatiilor viitoare. Asa ca alege tipul de locuinta tinand cont de aceste lucruri, dar si de marimea terenului, bugetul pe care il ai la dispozitie si nevoile familiei tale. pexels-photo

Iata care sunt cele mai populare tipuri de locuinta din prezent:

  • Case cu subsol sau demisol

Casele de acest gen sunt perfecte pentru o familie numeroasa sau pentru o persoana care isi doreste un spatiu de depozitare generos. Acest tip de locuinta este compartimentat in asa fel incat, orice nevoie ai avea, va exista o camera potrivita pentru a o indeplini. Daca esti interesat de mai multe proiecte de locuinte, vezi aici propunerile celor de la G500 cu privire la casele cu demisol.

  • Case cu mansarda

Acestea reprezinta solutia perfecta referitor la impartirea si valorificarea spatiului pe care il ai la dispozitie: obtii un spatiu cochet, special, pe care il poti amenaja cum iti doresti pentru a avea decorul visat. De asemenea, vei gasi pe www.g500.ro mai multe proiecte diferite pentru casele cu mansarda, care pot fi perfecte pentru nevoile tale. Acest spatiu poate oferi aspectului estetic al casei, mai ales celui exterior, un design inedit. In interiorul mansardei, poti amenaja un loc de relaxare si de odihna care, completat cu ferestrele specifice, va deveni coltul tau preferat! In plus, vei face economie la taxele obligatorii, pentru ca acestea sunt mai mici in cazul unei case cu mansarda, deoarece suprafata este mai mica in comparatie cu spatiul unei case cu etaj.

  • Case mici

In aceasta categorie este vorba despre casele construite pe un singur nivel, cu o suprafata redusa. Din punct de vedere al bugetului, aceasta este cea mai ieftina varianta. Este, de asemenea, si cea mai potrivita in cazul persoanelor care nu isi doresc o familie numeroasa sau care dispun de un teren de marime medie, dar prefera sa pastreze loc si pentru gradina sau spatii verzi. In acest tip de casa, spatiul este compartimentat si folosit pentru strictul necesar, fara camere de rezerva si fara multe spatii de depozitare.

Pentru a face cea mai buna alegere pentru tine, gandeste-te, pe termen lung, la nevoile tale sau ale familiei. Este important sa ai in vedere toate aspectele inainte de a alege un proiect, pentru ca modificarile aduse in timp vor fi costisitoare.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro