Criteriul National

Ce conteaza cel mai mult in alegerea mobilei de living?

Ce conteaza cel mai mult in alegerea mobilei de living?
martie 18
15:46 2019

Cu toții știm că living-ul este sufletul oricărui cămin. Este spațiul în care te relaxezi după o zi lungă la birou, spațiul în care îți petreci weekend-urile citind sau urmărind filmele și emisiunile preferate, spațiul în care îi găzduiești cu drag pe cei apropiați și în care, în cele din urmă, te simți complet în largul tău. Din acest motiv și multe altele, living-ul trebuie să fie amenajat astfel încât să îți inducă acest sentiment predominant de ,,acasă”, de căldură, confort, fericire. Este un spațiu autentic în care avem libertatea să dăm frâu liber creativității și să construim chiar noi mici elemente de decor și să personalizăm spațiul exact pe placul nostru!

 

Cel mai important element în această discuție? Mobila de living moderna, bineînțeles! De regulă, este indicat să avem la îndemână, în mod deosebit, piesele de mobilă de living cu adevărat indispensabile. Dacă avem la dispoziție un spațiu generos, putem să integrăm mai multe piese de mobilier, bineînțeles, însă dacă dispunem de un spațiu restrâns, organizarea pieselor este un element-cheie în amenajarea unui living cât mai primitor. Din categoria de piese de mobilă de living moderna, indispensabile, se numără canapeaua, o masă folosită pentru reuniunile alături de cei dragi, un mic fotoliu, o bibliotecă. Bineînțeles, în funcție de spațiul pe care îl avem, scădem sau adăugăm și alte articole.

 

În strânsă corelație cu mobila de living, se numără și alte elemente decorative precum covoarele și draperiile. Acestea pot să schimbe complet înfățișarea spațiului tău și, de regulă, nu ar trebui să lipsească. Din punct de vedere cromatic, alegerea pieselor de mobilă de living și alegerea elementelor decorative trebuie să fie realizată după ce decizi care dorești să fie stilul predominant al încăperii: preferi un spațiu primitor, clasic, în care să primeze confortul? Sau preferi un spațiu modern, nonconformist, plin de personalitate? Poate preferi un spațiu elegant, în care toate elementele să se îmbine perfect și să debordeze de rafinament? Orice ar fi răspunsul, important este să ai ideea clară privind modul în care îți dorești ca living-ul tău să fie. Niciun răspuns nu este greșit, nicio idee nu este proastă, important este să simți că faci o alegere autentică, care îți aparține în totalitate. După alegerea stilului, culorile pe care ți le dorești vor fi ușor de identificat.

Se recomandă, chiar și în cazul în care preferi un stil elegant, clasic, să nu uiți să integrezi și anumite pete de culoare, care să echilibreze cromatic nuanțele din încăpere. Un spațiu doar în nuanțe clasice va crea o ușoară senzație de monotonie, pe care ar trebui să o eviți. Poți să alegi să integrezi o serie de rame foto colorate, cu pozele care-ți sunt dragi, un tablou plin de viață, perne decorative sau alte asemenea accesorii care să aducă un strop de culoare.

 

Nu în cele din urmă, gândește tot spațiul în mod pragmatic. Dacă vrei să ai parte pe termen lung de mobila de living moderna aleasă, ai grijă ca aceasta să fie confecționată din materiale de calitate, ușor de curățat și întreținut. În final, îți vei mulțumi pentru această alegere!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei