Criteriul National

Ce cred barbatii despre piesele de lenjerie sexy

Ce cred barbatii despre piesele de lenjerie sexy
octombrie 10
13:09 2018

Daca ar fi sa luam in considerare toate stilurile si modelele de lenjerie sexy din prezent, ii putem ierta confuzia barbatului „clasic”. Poate ca nu stie care sunt diferentele dintre tanga si chiloti brazilieni, insa are totusi o opinie in acest sens: ce spune un articol de lenjerie sexy despre tine, ca femeie.

„Nu ma simt intotdeauna in largul meu cand port lenjerie sexy. Ii pasa oare iubitului meu ca depun acest efort?”, s-a intrebat cel putin o data orice femeie care poarta lenjerii seducatoare.

Da! – vine raspunsul, barbatilor le pasa, insa momentele de prezentare a lenjeriei sexy trebuie alese cu grija. Altfel spus, cele mai multe doamne sunt intrigate de ideea de a condimenta viata in dormitor cu ajutorul unei lenjerii sexy, insa nu se cunoaste cu exactitate daca barbatilor le pasa sau pot face distinctia intre modelele de lenjerie. Iata ce au ei de spus despre aceasta:

Este excitanta!

Chiar daca te poti simti stanjenita cand porti o lenjerie sexy, nu uita ca lucrurile cu adevarat incitante se petrec in afara zonei tale de confort. Insa nu trebuie neaparat sa optezi de fiecare data pentru o lenjerie complicata, cu portjartiere si multe fermoare. Uneori, ceva atat de simplu precum o pereche noua de chiloti sexy ii poate excita foarte tare pe barbati.

Sa fim seriosi! Celor mai multi barbati le place sa vada o femeie cat mai dezgolita cu putinta, chiar daca lenjeria aleasa nu este cea mai confortabila. De aceea, este indicat sa cauti o lenjerie sexy, in care sa te simti excelent, dar care in acelasi timp sa iti puna in valoare senzualitatea.

Gasirea unui punct comun

Ori de cate ori ajungeti impreuna in dormitor si te dezbraci in fata lui, este bine sa obtii un echilibru intre ceea ce iti place tie si ceea ce ii place lui. Un lucru foarte incitant pe care il poti face in acest sens este sa alegeti impreuna o lenjerie sexy, din magazin sau online. Cu toate ca strici elementul-surpriza, macar stii ca ce cumperi (sau, mai degraba, ce iti cumpara el) este o lenjerie sexy confortabila, care va place amandurora.

Le pasa barbatilor?

Majoritatea raspund ca DA! Atunci cand depui un efort pentru a fi cat mai sexy, barbatii apreciaza cu adevarat. Cu toate acestea, in cazul in care sunteti impreuna in dormitor si tu esti imbracata intr-o lenjerie super-incitanta, este posibil ca el sa fie dezarmat total. Deci nu te astepta neaparat la aprecieri verbale din partea lui in aceste momente fierbinti, mai ales daca il lasi cu gura cascata.

lenjerie sexy

Din culise

Stii ce este cu adevarat excitant pentru un barbat? Faptul ca arati diferit de fiecare data! Multi barbati vor fi excitati de aparitia ta intr-o lenjerie sexy, insa cel mai mult ii excita misterul si senzualitatea unui model diferit, pe care nu l-au mai vazut pana astazi! Altfel spus, multi barbati isi doresc sa faca dragoste cu partenera, insa, daca arati diferit, totul se va transforma. Daca alegi sa porti si o peruca este ca si cum el ti-ar fi infidel in timp ce faceti dragoste, iar acest lucru este foarte incitant pentru barbati!

In concluzie, nu trebuie sa iti faci griji! Barbatii vor aprecia intotdeauna o femeie imbracata in lenjerie sexy, iar cel mai bun lucru pe care il poti face este sa iti alegi un model confortabil, in care sa te simti seducatoare si pasionala!

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu