Criteriul National

Ce definește un pantof formal?

Ce definește un pantof formal?
ianuarie 23
17:14 2018

În cazul încălțămintei pentru bărbați, se înțelege încălțămintea care ar putea fi accesibilă pentru orice tip de ocazie formală. Sunt potrivite pentru o nuntă, pentru birou sau pentru o întâlnire de afaceri. Asadar, cu toate tipurile de pantofi pentru bărbați , nu este surprinzător să fii puțin confuz.

Nu orice încălțăminte formală va complimenta toate hainele oficiale, iar stilul personal intră  în joc. Este important să alegeți stiluri care se potrivesc stilului și personalității dvs. și, cel mai important, să arate bine cu ceea ce purtați.

Tipuri de pantofi

Când vine vorba de diferite tipuri de încălțăminte, bărbații au destul de mult de ales. Este de la sine înțeles că unele incaltari sunt mai formale decât altele. Având în vedere că nu toate acestea sunt potrivite pentru orice ocazie, este dificil uneori de ales incaltamintea corespunzătoare.

Urmați acest ghid de stil simplu și nu veți gresi. Am clasat aceste 3 stiluri de must-have:.

Pantofi must-have

Pantofii eleganti pentru bărbați nu ar trebui sa lipseasca din garderoba dumenavoastra, fiind obligatorii pentru evenimente speciale precum nuntile si evenimentele corporate, unde tinuta eleganta este cea mai recomandata.

pantofi-eleganti-l-partelli~8383410

Desert Boot

Gheata de deșert,daca ar fi sa traducem exact denumirea din engleza, este considerata un pantof obișnuit, dar poate face diferenta dintre inteligent si casual.

De obicei, din piele de căprioară, ghetele tip Desert Boot sunt de obicei purtate cu blugi. Dacă mergeți pe această alegere, asigurați-vă că optați pentru un denim inchis într-o formă subțire, conica și păstrați lucrurile formale precum o cămașă  Oxford clare și blazer în culori neutre.

 

Boat shoe
Boat shoes pot fi purtatati cu tricoul in combinatie coloristica potrivita si jacheta sau chiar un costum, dar de cele mai multe ori pantoful este cel mai bun cu bumbac si in mod traditional fara sosete. În ciuda faptului că se află la capătul mai obișnuit al spectrului formal, acestea sunt o alternativă inteligentă pentru seară.

Dacă sunteți în vacanță sau într-o noapte de club  ar trebui să fie confortabili si in ton cu evenimentul. Fabricate din piele durabilă, cu o talpă din cauciuc care oferă o aderență puternică, moștenirea lor maritimă înseamnă că acestea se potrivesc cel mai bine cu culorile și modelele nautice; dungi orizontale, albastru maroniu și alb.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro