Criteriul National

Ce echipamente ar fi necesare pentru un restaurant de tip fast-food?

Ce echipamente ar fi necesare pentru un restaurant de tip fast-food?
septembrie 21
16:51 2021

Cand doresti sa creezi sau sa preiei un restaurant de tip fast-food, intri pe deplin in lumea cateringului profesional. Acesta este motivul pentru care este util si necesar sa cumperi echipamente fast food profesionale adecvate. Iata cele mai bune echipamente pentru a-ti face intrarea in fast-food.

Echipament profesional pentru gatit cartofi prajiti

In mod traditional, o friteuza se gaseste intr-un snack bar. Acesta din urma trebuie sa fie profesionista pentru a gati cantitati mari pentru clienti si pentru a asigura durabilitatea acesteia. In special, exista friteuze pe gaz pentru a prepara volume mari de cartofi prajiti intr-un timp record. O alta piesa de echipament profesional pe care putini pasionati o folosesc este un taietor de cartofi prajiti ca sa economisesti timp pretios si sa gatesti cartofi prajiti, avand o dimensiune uniforma.

Echipament potrivit pentru sandvisuri, panini si burgeri

Pentru a avea cel mai bun kebab, va fi necesar sa adaptezi bucataria sau a restaurantului de fast-food si pentru asta ar fi deosebit de util sa iti furnizezi un aparat de panini. Acest lucru are avantajul de a gati foarte repede mancarea si preparatele variate. Suficient pentru a economisi timp si a gati la perfectiune pentru toti clientii.

Dulapuri pentru bauturi si vitrine frigorifice

Un adevarat profesionist in fast-food trebuie sa fie capabil sa-si pastreze in permanenta bauturile reci, in special pe vreme calda. In plus, clientii pot merge direct la un dulap pentru bauturi, eliberandu-te de o corvoada. Ca si in cazul dulapurilor pentru bauturi, vitrinele frigorifice sunt foarte practice pentru depozitarea sosurilor. Acestea pot contine salate sau sandvisuri proaspete. Atatea alimente care vor fi protejate de caldura si vor garanta prospetimea constanta a tuturor produselor tale.

Aparate de hot dog

Daca doresti sa le oferi clientilor hot dog, este deosebit de util sa cumperi un aparat profesionist pentru hot dog. Aceasta este o investitie mica, ieftina, care iti va aduce rapid bani. Cu acest aparat vei obtine o mancare perfecta si prepararea iti va lua doar cateva minute. Suficient pentru a-ti investi din timp tau util in alta parte pentru a-ti creste profiturile!

Masina de spalat vase esentiala

Toti profesionistii din catering folosesc o masina de spalat vase profesionala. De ce? Deoarece iti permite sa eliberezi timp util pentru executarea comenzilor. Cumparand o masina de spalat vase profesionala, iti economisesti mult din timp. In plus, trebuie sa stii ca o masina de spalat vase foloseste mult mai putina apa decat atunci cand se spala vasele manual. Astfel, cumparand o masina de spalat vase economisesti timp, apa si ajuti planeta.

Prajitor de paine si aparat de cafea

Restaurantul sau fast food-ul tau poate avea prajitor de paine si aparat de cafea. Multi profesionisti in catering ofera cafele. Clientii le consuma in fiecare zi si tot timpul, fie dimineata, in pauza de pranz, fie chiar seara inainte de a se intoarce acasa. Ar fi pacat sa pierzi acest flux de numerar potential, neavand acest mic echipament care necesita putine investitii.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul