Criteriul National

Ce este “designo”, noua filozofie de design de la Mercedes-Benz?

Ce este “designo”, noua filozofie de design de la Mercedes-Benz?
noiembrie 19
15:27 2021

Ce este “designo”, noua filozofie de design de la Mercedes-Benz?

Untitled


La Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz poți alege modelul dorit de Mercedes. În fiecare din reprezentanțele din Suceava, Arad, Deva, Sibiu sau Timișoara, te așteaptă cele mai frumoase autovehicule, ce pot fi echipate pe gustul tău. 

Noile dotări ale autovehiculelor impresionează prin confort și lux, pentru o atmosferă cât mai agreabilă la volan.

Fiecare iubitor al mărcii Mercedes își dorește un autovehicul care să-i completeze personalitatea. Lumea culorilor este diversă iar gusturile sunt și ele diferite când vine vorba despre vopsele sau interiorul unei mașini elegante.

Ce este designo?


Filozofia designo este un concept de design interior caracterizat de originalitate și stil aparte. Fiecare SUV Mercedes GLC sau Mercedes GLA care beneficiază de personalizare devine un autovehicul elegant, care poartă amprenta proprietarului.

Dacă te tentează ideea unei astfel de personalizări pentru Mercedes GLA, vei beneficia de cele mai bune materiale, prelucrate cu tehnologii inovatoare, pentru rezultate perfecte. Designo te ajută să transpui în realitate modul în care îți imaginezi viitorul tău vehicul. Vei putea alege nuanțe exclusiviste de vopsele și echipări elegante de interior, pentru un aspect deosebit.

Specialiștii de la Mercedes pun la dispoziția clienților toate noile cuceriri tehnologice și cunoștințe avansate de prelucrare a materialelor scumpe – piele și tapițerie.

Tapițeria din piele în culori delicate


Tapițeriile fabricate din piele fină Nappa sunt menite să impresioneze. Nuanțele superbe completează textura confortabilă și plăcută la pipăit. Fiecare atingere emană confort, iar scaunele de piele sunt create pentru a completa estetica interiorului mașinii, îmbinând confortul cu funcționalitatea. Atunci când conduci noul model  Mercedes GLA , trăiești o experiență extraordinară, căci meriți tot ce este mai bun.

Tapițeriile designo sunt fabricate în nuanțe fine și elegante. Pielea Nappa de culoare maro Sienna, galben Curcuma, Beige Nisip sau Machiatto sunt alegeri excelente pentru cei care apreciază stilul clasic. Culorile vii și marcante – alb porțelan, roșu bengal, gri cristal, pun în valoare o personalitate puternică, deci nu ezita să îți dotezi noul Mercedes cu aceste tapițerii deosebite. Selecția de modele din piele fină are o gamă coloristică de la maro la bej mătase și albastru profund. Conceptul designo asortează perfect culoare cusăturilor ornamentale, pentru un efect minunat. 

Elementele de design interior și accesoriile speciale oferă autovehiculului Mercedes-Benz GLA un plus de autenticitate, de stil aparte. Fiecare detaliu este analizat minuțios și realizat din materiale de cea mai bună calitate, pentru a desăvârși aspectul interior stilat al noului model Mercedes GLA. Șlefuite manual și manufacturate din lemn de esențe scumpe, aceste elemente de decor te vor ajuta să creezi ambientul pe care ți-l dorești în autovehiculul tău.

 

Nuanțe deosebite de vopsele


Vopselele designo îți pune în valoare personalitatea. Fiecare culoare exprimă un stil anume iar gama de culori este impresionantă.

Fiecare tip de vopsea este destinată să atragă prin calitate și efect vizual. Vopseaua satinată magno, vopseaua metalizată sau cea în trei straturi , luminoasă, cu efect perlat sunt create pentru a aduce filozofia design mai aproape de iubitorii brandului Mercedes. Vopsele designo sunt alese dintr-o varietate de culori calde sau reci, în funcție de dorința celui care își personalizează autovehiculul.

Roșul iacint metalizat, albastrul mistic sau negrul Mocca metalizat sunt creații unice care scot în evidență forța mașinii tale. Nuanțele elegante de gri – Alanit Magno, Gri seleniu sau gri grafit sunt pur și simplu irezistibile.  

Așadar designo este mai mult decât o alegere, este un stil de a-ți exprima personalitatea prin designul interior al automobilului, printr-o adevărată filozofie marca Mercedes.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul