Criteriul National

Ce este Excel si de ce se merita sa il inveti?

Ce este Excel si de ce se merita sa il inveti?
septembrie 05
17:03 2019

Probabil ca ai auzit despre prietenii tai care s-au inscris la cursuri Excel.

Ce este Excel? Excel este printre cele mai vechi programe petru gestionarea datelor si informatiilor. de asemenea si pentru reprezentarea lor, in scopul raportarii si transmiterii de informatii si idei. Este foarte simplu sa inveti cum se stapaneste acest program apeland la cursuri Excel.

Excel este acel program care este folosit in toate sectoarele. Programul Excel creeaza un numar considerabil de oportunitati de angajare, cum ar fi: Analist de Afaceri, de Raportare, de Date, Analist Excecutiv si asa mai departe. Poate ai impresa ca este un program usor, dar este doar o idee inselatoare. Pentru a te dezvolta profesional invatand Excel trebuie sa depui efort, timp si mai ales, sa practici cat mai mut. In timpul cursurilor vei invata toate comenzile programului, un numar de comenzi rapide. Excel inseamna formule, filtrari, gruparea datelor, cautarea si conectarea. Este un program flexibil, se poate integra cu alte aplicatii. Ceea ce iti este tie de folos utilizand acest program, este faptul ca iti vei putea organiza mai bine lucrurile la birou. Tot ceea ce consta in informatii, dosare, grafice pe calculator.

Daca esti orientat spre o cariera in business, doar programul Excel te poate ajuta sa faci fata. Aceasta aplicatie iti creste considerabil sansele de angajare si de reusita la locul de munca. Informatia este ceea ce ne propulseaza spre avansare, cu siguranta seful tau va fi foarte multumit de treaba pe care o faci la birou si de felul clar si concis in care poti comunica informatiile pe care le-ai transformat in grafice folosind Excel. Apeland la cursuri Excel vei invata cum sa manuiesti acest program, toate secretele si toate functionalitatile lui, de asemenea, te vei simti mai increzator in cunostintele tale.

Chiar daca nu ai o baza in domeniu, cursurile te invata toate secretele acestui program. Majoritatea angajatorilor moderni nu mai accepta sau nu ofera sanse reale de angajare pentru angajatii care nu au cunostinte tehnologice. Stapanind Microsoft Excel te vei asigura ca tu nu faci parte din grupul defavorizat, si asta se poate materializa doar aplicand si rumand cursuri Excel. Cariera ta este in mainile tale!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Bogdan Tirla

Bogdan Tirla

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei