Criteriul National

Ce este optimizarea SEO si de ce ai nevoie de ea?

Ce este optimizarea SEO si de ce ai nevoie de ea?
august 11
07:59 2019

Orice om care isi face un site ajunge sa auda de optimizare SEO site . SEO este un element relativ nou in lumea promovarii si pentru multi este o mare necunoscuta. Cu toate astea, a devenit unul dintre cele mai importante instrumente pentru cei care doresc sa se promoveze si sa aiba succes.

Ce este SEO?

SEO este acronimul de la Search Engine Optimization si acopera toate actiunile necesare pentru a aduce un website cat mai sus in cautarile Google. Practic, daca vrei ca oamenii sa te gaseasca pe prima pagina in Google la cautari relevante, trebuie sa faci SEO.

Cel mai adesea, SEO implica urmatorii pasi:

  • Redactarea unui continut cat mai relevant si cat mai corect din punct de vedere al structurii. Continutul este, de departe, cel mai important element in SEO. Este foarte bine ca oamenii sa intre pe site si sa ramana acolo pentru a citi ceea ce li se ofera.
  • Obtinerea unui numar cat mai mare de recomandari de la alte site-uri relevante. Recomandarile sunt oferite pe baza de backlink si sunt esentiale. Cu cat ai mai multe backlinkuri de calitate, cu atat sansele de a ajunge cat mai sus in cautari sunt mai mari.
  • O prezenta serioasa in retelele de socializare. De asemenea, este important sa fii prezent in retelele de socializare, deoarece de acolo poti obtine cel mai mult trafic. Facebook, Instagram sau Pinterest pot fi surse incredibil de puternice de trafic si automat de vanzari.

De asemenea, un SEO corect trebuie sa se faca pe un site care sa arate bine si sa se miste cat se poate de rapid.

Cine face SEO?

Foarte multi dintre cei care detin site-uri aleg sa faca SEO in regim propriu. Nu este o decizie tocmai buna, in conditiile in care implica foarte multa munca si ore intregi de informare. De asemenea, SEO implica si multe incercari si cheltuieli inutile.

Din fericire, exista firme specializate in asa ceva, care pot asigura rezultate pentru costuri decente. Alegerea unei firme de SEO este alegerea perfecta din simplul motiv ca poate oferi servicii rapide si sigure si ca are toate legaturile necesare pentru a construi o retea de backlinkuri si a oferi rezultate.

Daca vrei un site in primele locuri in cautari, asadar, este bine sa gasesti cea mai buna firma de SEO si sa te asiguri ca stii ceea ce vrei.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei