Criteriul National

Ce este si cu ce ne ajuta Chocolate slim

mai 09
13:29 2019

Chocolate Slim este o băutură cu două avantaje: are o parte gastronomică din cauza gustului său de ciocolată și are scopul de a ajuta utilizatorii să piardă în greutate .

Permite să pierdeti în greutate în timp ce vă bucurați de o aromă bună de ciocolată!

Compusă din ingrediente naturale, această băutură de slăbire te ajuta sa pierzi până la 12 kg în 4 săptămâni (în funcție de producător), păstrând în același timp bună dispoziție și energie. Ciocolata Slim pare a fi o băutură miraculoasă pentru a pierde grautatea nedorita in mod rapid și sănătos .

Așa că am decis să ne apropiem de acest produs celebru și să îl analizăm mai detaliat.

Prezentarea, compoziția și efectele produsului Chocolate Slim

Chocolate Slim este o băutură de slăbit făcută din ingrediente naturale cunoscute pentru efectul lor asupra pierderii în greutate. Scopul lui? Ajutați utilizatorii să-și piardă kilogramele în plus. Pe site-ul său, producătorul anunță că Chocolate Slim ar pierde până la 12 kilograme în 4 săptămâni; o pierdere în greutate care este atât de rapidă și importantă!

Pe lângă efectul său asupra pierderii în greutate , Chocolate Slim ar avea și alte acțiuni. Acestea din urmă fiind:

  • Ajută la lupta împotriva celulitei.
  • Participă la suprimarea cosurilor și acneei.
  • Ea normalizează procesele metabolice ale corpului.

Chocolate Slim este o băutură care slăbește și care va permite siluetei dvs. să revină la dimensiunea și proporțiile normale. Alte beneficii ale acestei băuturi de slăbire: nu afectează buna dispoziție și ajută la menținerea unui nivel bun de energie! Și nu uitați că gustul său de ciocolată poate aduce o parte lacomă și să vă distrați!

Compoziția acestei băuturi de slăbire în detaliu

Chocolate Slim este o formulă compusă din șase ingrediente naturale, toate având efecte asupra subțierelor:

  • Cafea verde de cafea. Acestea sunt un ingredient cu multe virtuți și foarte prezente în suplimentele alimentare. În ciocolata subțire, boabele de cafea verzi suprima pofta de mâncare și oferă un efect energizant și energizant. Ele ajută utilizatorii să mănânce mai puțin în timp ce păstrează fit!
  • Acai fructe de padure . Perceput ca super-alimentacaiul este un soi de palmier bogat în nutrienți și minerale. Acai fructe de padure sunt cunoscute pentru efectul lor de suprimare a apetitului. În ciocolata Slim, acest ingredient blochează dezvoltarea celulelor grase și, prin urmare, celulita.
  • Cacao . În plus față de aducerea aromei de ciocolată la Chocolate Slim, cacao are, de asemenea,  unele acțiuni interesante. Într-adevăr, aceasta ajută la întărirea sistemului imunitar în timpul tratamentului său, accelerează oxidarea grăsimilor, blochează dorința de a mânca ceva dulce și produce dopamina, hormonul care influențează comportamentul și care acționează asupra fericirii. Cu cacao, Chocolate Slim devine, de asemenea, o băutură gustoasă și delicioasă!
  • Goji fructe de padure . Ele sunt un alt super-aliment cu valoare nutrițională incredibilă și multe beneficii pentru sănătate! În ciocolata Slim, boabele Goji se comportă ca un arzător natural de grăsime. Un alt efect: ele blochează depozitele de grăsime, ceea ce le limitează stocarea.
  • Chia semințe . Bogate în fibre grase și fibre dietetice, semințele de chia sunt folosite în multe părți ale lumii pentru combaterea obezității. Aceste semințe mici împiedică, de asemenea, depunerea de grăsimi în timp ce furnizează energie consumatorilor săi.
  • Extractul Ganoderma Lucidum . Acesta din urma este o ciuperca basidiomycete care a fost folosita de foarte mult timp in medicina traditionala japoneza si chineza pentru a intari si a stimula sistemul imunitar. In Chocolate Slim, acest ingredient are mai multe acțiuni: îmbunătățește funcționarea tuturor sistemelor organismului, normalizează metabolismul grasimilor si reduce nivelul colesterolului din sânge.

 

Chocolate Slim funcționează prin accelerarea metabolismului, oferind energie și ajutându-vă să eliminați grăsimea, toate pentru a pierde în greutate. Acest produs este un compus natural 100%, deci funcționează la toți oamenii fără contraindicații sau efecte secundare. Această bucătărie delicioasă merge bine cu un mic dejun ușor și vă va ajuta să petreceți o zi plină de energie. În cursul normal al zilei, pierdeți toată greutatea care vă deranjează și toti acei centimetri în plus de burtă și coapse dispar.

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei