Criteriul National

Ce este si cu ce ne ajuta Chocolate slim

mai 09
13:29 2019

Chocolate Slim este o băutură cu două avantaje: are o parte gastronomică din cauza gustului său de ciocolată și are scopul de a ajuta utilizatorii să piardă în greutate .

Permite să pierdeti în greutate în timp ce vă bucurați de o aromă bună de ciocolată!

Compusă din ingrediente naturale, această băutură de slăbire te ajuta sa pierzi până la 12 kg în 4 săptămâni (în funcție de producător), păstrând în același timp bună dispoziție și energie. Ciocolata Slim pare a fi o băutură miraculoasă pentru a pierde grautatea nedorita in mod rapid și sănătos .

Așa că am decis să ne apropiem de acest produs celebru și să îl analizăm mai detaliat.

Prezentarea, compoziția și efectele produsului Chocolate Slim

Chocolate Slim este o băutură de slăbit făcută din ingrediente naturale cunoscute pentru efectul lor asupra pierderii în greutate. Scopul lui? Ajutați utilizatorii să-și piardă kilogramele în plus. Pe site-ul său, producătorul anunță că Chocolate Slim ar pierde până la 12 kilograme în 4 săptămâni; o pierdere în greutate care este atât de rapidă și importantă!

Pe lângă efectul său asupra pierderii în greutate , Chocolate Slim ar avea și alte acțiuni. Acestea din urmă fiind:

  • Ajută la lupta împotriva celulitei.
  • Participă la suprimarea cosurilor și acneei.
  • Ea normalizează procesele metabolice ale corpului.

Chocolate Slim este o băutură care slăbește și care va permite siluetei dvs. să revină la dimensiunea și proporțiile normale. Alte beneficii ale acestei băuturi de slăbire: nu afectează buna dispoziție și ajută la menținerea unui nivel bun de energie! Și nu uitați că gustul său de ciocolată poate aduce o parte lacomă și să vă distrați!

Compoziția acestei băuturi de slăbire în detaliu

Chocolate Slim este o formulă compusă din șase ingrediente naturale, toate având efecte asupra subțierelor:

  • Cafea verde de cafea. Acestea sunt un ingredient cu multe virtuți și foarte prezente în suplimentele alimentare. În ciocolata subțire, boabele de cafea verzi suprima pofta de mâncare și oferă un efect energizant și energizant. Ele ajută utilizatorii să mănânce mai puțin în timp ce păstrează fit!
  • Acai fructe de padure . Perceput ca super-alimentacaiul este un soi de palmier bogat în nutrienți și minerale. Acai fructe de padure sunt cunoscute pentru efectul lor de suprimare a apetitului. În ciocolata Slim, acest ingredient blochează dezvoltarea celulelor grase și, prin urmare, celulita.
  • Cacao . În plus față de aducerea aromei de ciocolată la Chocolate Slim, cacao are, de asemenea,  unele acțiuni interesante. Într-adevăr, aceasta ajută la întărirea sistemului imunitar în timpul tratamentului său, accelerează oxidarea grăsimilor, blochează dorința de a mânca ceva dulce și produce dopamina, hormonul care influențează comportamentul și care acționează asupra fericirii. Cu cacao, Chocolate Slim devine, de asemenea, o băutură gustoasă și delicioasă!
  • Goji fructe de padure . Ele sunt un alt super-aliment cu valoare nutrițională incredibilă și multe beneficii pentru sănătate! În ciocolata Slim, boabele Goji se comportă ca un arzător natural de grăsime. Un alt efect: ele blochează depozitele de grăsime, ceea ce le limitează stocarea.
  • Chia semințe . Bogate în fibre grase și fibre dietetice, semințele de chia sunt folosite în multe părți ale lumii pentru combaterea obezității. Aceste semințe mici împiedică, de asemenea, depunerea de grăsimi în timp ce furnizează energie consumatorilor săi.
  • Extractul Ganoderma Lucidum . Acesta din urma este o ciuperca basidiomycete care a fost folosita de foarte mult timp in medicina traditionala japoneza si chineza pentru a intari si a stimula sistemul imunitar. In Chocolate Slim, acest ingredient are mai multe acțiuni: îmbunătățește funcționarea tuturor sistemelor organismului, normalizează metabolismul grasimilor si reduce nivelul colesterolului din sânge.

 

Chocolate Slim funcționează prin accelerarea metabolismului, oferind energie și ajutându-vă să eliminați grăsimea, toate pentru a pierde în greutate. Acest produs este un compus natural 100%, deci funcționează la toți oamenii fără contraindicații sau efecte secundare. Această bucătărie delicioasă merge bine cu un mic dejun ușor și vă va ajuta să petreceți o zi plină de energie. În cursul normal al zilei, pierdeți toată greutatea care vă deranjează și toti acei centimetri în plus de burtă și coapse dispar.

 

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei