Criteriul National

Ce este un credit imobiliar si la ce ajuta

Ce este un credit imobiliar si la ce ajuta
decembrie 17
13:42 2019

creditcasa

Creditul imobiliar reprezinta un imprumut destinat achizitionarii, constructiei sau renovarii (modernizarii) unei locuinte si se poate garanta si cu o alta locuinta, pentru a se asigura obligatia platii creditului rezultata in urma acestui imprumut. Aceste credite imobiliare au ajutat foarte multe persoane sa isi construiasca sau sa isi achizitioneze casa visurilor lor. Practic, iti furnizeaza veniturile de care ai nevoie, pentru a intra rapid in posesia unui imobil nou si poate reprezenta un real ajutor, pentru cei care sunt cu adevarat dornici de o schimbare majora in viata lor. In cazul in care nu stim ce anume trebuie sa facem sau ce criterii trebuie sa indeplinim, pentru a obtine un astfel de credit, avem parte de indrumare din partea platformei online VreauCredit.ro.

VreauCredit.ro iti ofera intotdeauna o solutie simpla de informare si comparare, prin care poti gasi produsul bancar potrivit nevoilor tale. Site-ul este un portal independent si este partener cu peste 30 de banci din Romania. De asemenea, iti ofera posibilitatea de a cauta in lista de produse bancare dupa tipul creditului, suma si perioada, dar si in functie de veniturile tale sau de rata maxima pe care o poti avea. De ce sa apelezi la VreauCredit.ro? Ca sa obtii informatii clare in legatura cu imprumutul pe care doresti sa il iei, plus informatii utile, care sunt mereu actualizate, astfel incat sa fiti mereu informati asa cum trebuie, ca sa faceti alegerile in cunostinta de cauza. Plus ca va scuteste de drumurile la banca, ce par uneori o adevarata corvoada.

Daca optati pentru ajutorul celor de la VreauCredit.ro, atunci veti vedea ca, pentru a obtine rezultate personalizate (calculul ratei lunare si al Dobanzii Anuale Efective – DAE dobanda totala), trebuie sa completezi formularul lor online cu suma si perioada dorita. Apoi ei calculeaza indicatorii necesari si iti afiseaza doar creditele imobiliare care se incadreaza in cerintele tale. Pentru a gasi creditul potrivit, poti mai intai sa compari creditele intre ele sau poti filtra si sorta dupa mai multe criterii. Dupa ce ai identificat imprumutul potrivit, poti aplica pentru acesta, iar cererea de credit va fi trimisa catre banca aleasa si aceasta te va contacta pentru mai multe detalii si pentru a intocmi dosarul de credit.

Pentru acordarea unui credit imobilier, este nevoie sa indeplinesti cateva conditii impuse de majoritatea bancilor din tara noastra, si anume: sa nu ai restante, sa nu figurezi in Biroul de Credit, sa ai venituri permanente si sa poti face dovada lor, sa nu depasesti gradul de indatorare impus de banca, varsta minima este intre 18 si 21 de ani, iar cea maxima intre 65 de ani si 70 de ani, la sfarsitul perioadei de creditare, in functie de banca, vechimea in munca sa fie intre 3 luni si 6 luni vechime la actualul angajator si cel putin 1 an vechime totala in piata muncii. Daca stii ca indeplinesti toate aceste criterii, atunci poti incerca sa aplici pentru un credit imobiliar, deoarece ai sanse foarte mari ca acesta sa iti fie aprobat, in scurt timp de la depunerea cererii.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul