Criteriul National

Ce este un Dutch Oven?

Ce este un Dutch Oven?
septembrie 09
15:55 2020

Atunci cȃnd vorbim despre Dutch Oven, ne referim la o oalӑ pentru gӑtit, care are un capac foarte bine sigilat. Ea se utilizeazӑ pentru a fierbe ȋnӑbușit. Un Dutch Oven este foarte bun pentru a face supe și tocanӑ. Este o oalӑ grea și nu este ușor de manevrat, ȋnsӑ avantajele sale sunt foarte mari. Atunci cȃnd vrei sӑ gӑtești o mȃncare gustoasӑ, care se fierbe ȋn mult timp, poți avea un aliat perfect. 

Un Dutch Oven sau cuptor olandez de calitate poate sӑ fie cumpӑrat de la Email de Sighișoara, accesȃnd link-ul urmӑtor: https://shop.emaildesighisoara.ro/oala-dutch-oven. Dacӑ te gȃndești sӑ cumperi un Dutch Oven, iatӑ cȃteva lucruri de care sӑ ții cont:

 

  • Cum poți sӑ folosești un Dutch Oven?

 

Un Dutch Oven poate sӑ fie folosit fie pe aragaz, fie ȋn cuptor. De cele mai multe ori sunt realizate din fontӑ. Dacӑ sunt realizate din fontӑ, atunci au nevoie sӑ fie unse. Pentru cӑ sunt extrem de rezistente la cӑldurӑ, acestea pot sӑ fie utilizate și pentru prӑjit intens. Un Dutch Oven poate sӑ fie curӑțat ușor, ȋn ciuda reputației de a fi dificil de spӑlat. Un cuptor olandez care este realizat din email are multe beneficii. El poate sӑ fie curӑțat mult mai simplu și nu poate sӑ rugineascӑ sau sӑ se deterioreze dacӑ este bine ȋngrijit. 

Poate sӑ fie spӑlat doar cu sӑpun, apӑ cӑlduțӑ și un burete care nu este abraziv. El ȋși pӑstreazӑ aspectul frumos pentru foarte mult timp, uneori pentru o viațӑ ȋntreagӑ, precum majoritatea oalelor din email. Chiar dacӑ ai folosit un cuptor olandez ȋntr-un mod mai brutal și l-ai ciobit, materialul din care este realizat nu te va afecta negativ din punct de vedere al sӑnӑtӑții. Se poate gӑti orice tip de mȃncare gustoasӑ, care necesitӑ multӑ vreme de fiert. Așadar, tocana ta preferatӑ poate sӑ fie gӑtitӑ cu ușurințӑ ȋn orice tip de cuptor olandez.

Poți alege sӑ realizezi și preparate care au nevoie de un timp mare de coacere, fiind puse ȋn cuptor pentru mai multe ore. Oala de tip cuptor olandez din email este nelipicioasӑ. Ea nu ȋngreuneazӑ procesul de gӑtit ȋn nici un fel. Preparatele realizate cu ajutorul acestei oale din email sunt oricȃnd iubite de cӑtre cei care le savureazӑ. 

 

  • Carnea ȋnӑbușitӑ fӑcutӑ cu Dutch Oven

 

Carnea ȋnӑbușitӑ este perfect gӑtitӑ ȋntr-un Dutch Oven. Așadar, dacӑ adori o cinӑ cu carne ȋnӑbușitӑ, atunci te poți gȃndi sӑ ȋți achiziționezi un astfel de cuptor olandez. Modul de retenție al cӑldurii este foarte potrivit pentru a prepara astfel de mȃncare. Se poate gӑti la foc mic, ȋn timp ȋndelungat. Distribuția de cӑldurӑ este uniformӑ, iar oala capteazӑ umiditatea. Savoarea cӑrnii astfel pregӑtite este de neȋnlocuit. 

Carnea are modul ei optim de fierbere și tot gustul este pus ȋn valoare. Cuptorul olandez este construit astfel ȋncȃt sӑ ȋși menținӑ cӑldura foarte bine, de aceea, dupӑ perioada de ȋncingere, are nevoie de foarte puțin foc pentru a avea aceeași temperaturӑ. Chiar dacӑ spre finalul coacerii ȋnchizi focul, mȃncarea va continua sӑ se fiarbӑ pentru cӑ un Dutch Oven are aceastӑ capacitate de a lucra. Mȃncarea este de asemenea foarte suculentӑ pentru cӑ existӑ un capac foarte bine sigilat. Acesta asigurӑ o protecție anti evaporare pentru toate lichidele din interior. Practic, ȋntreaga mȃncare este gӑtitӑ sub un val de cӑldurӑ umedӑ. Orice invitat pe care ȋl vei avea, va fi ȋncȃntat de rezultatele tale culinare. Te vei bucura de mese ȋn familie, pline de savoare. 

  1. Siguranța unui Dutch Oven

O oalӑ tip Dutch Oven este grea și dificil de manevrat uneori. Desigur cӑ acest lucru depinde și de mӑrimea acesteia. Deși este o oalӑ mai grea, aceasta poate sӑ fie ușor scoasӑ din cuptor dacӑ este bine transferatӑ greutatea sa. Așadar, este important modul ȋn care te apleci și ȋn care apuci de mȃnerele sale. Este o oalӑ care are beneficiul de a fi aproape indestructibilӑ. De aceea, dacӑ ești genul de persoanӑ care cumpӑrӑ lucruri de calitate, poți sӑ ai siguranța cӑ te vei bucura de oalӑ foarte mulți ani de zile. Este o investiție bunӑ, pentru o ȋntreagӑ familie. Poți sӑ folosești astfel de oalӑ și atunci cȃnd te duci la camping, ȋn naturӑ. Te vei bucura de mȃncare bine gӑtitӑ, gustoasӑ și savuroasӑ. 

Ȋn concluzie, un Dutch Oven este perfect pentru mesele bine gӑtite, la foc mic, ȋn timp ȋndelungat. Un cuptor olandez din email este perfect pentru a avea mȃncare gustoasӑ, care nu se lipește. Este foarte simplu de curӑțat și de ȋngrijit și are o duratӑ de viațӑ foarte mare. Poți sӑ ȋl utilizezi atȃt pe aragaz, cȃt și ȋn cuptor. Este aliatul tӑu pentru mesele alӑturi de familie și prieteni. Email de Sighișoara ȋți oferӑ posibilitatea de a cumpӑra un Dutch Oven din email, care te va ajuta sӑ te bucuri de tocanӑ, supӑ sau alte preparate minunate. 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Maria Popescu

Maria Popescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul