Criteriul National

Ce este un serviciu de detailing auto

Ce este un serviciu de detailing auto
noiembrie 27
17:05 2019

In timp mocheta, tapiteria, bordul si alte suprafete interioare din masina ta se imbacsesc, se pateaza si incep sa prezinte semne de imbatranire, lucruri normale odata cu trecerea timpului. In Romania termenul de detailing Auto Timisoara a inceput sa fie folosit doar de cativa ani,
si in pacate detailing-ul auto este asociat cu un serviciu de cosmetizare auto de care numai samsarii au nevoie, total gresit!

Asa cum revizia anuala ce implica schimb ulei, filtre, senzori, anvelope pentru fiecare sezon, la fel si cosmetizarea auto este utila in intretinerea generale a masinii. Plasticurile si garniturile au nevoie sa fie hidratate, ca sa numai vorbim ca este o ocazie buna sa degresam si igienizam masina.

Conceptul de cosmetica auto Timisoara se refera la un intreg proces de curatare extrem de minutioasa, atat in interiorul, cat si in exteriorul masinii, incluzand ceruire si lustruire folosind doar produse de calitate.

Cosmetizarea unei masini are doua componente: detailing exterior si detailing interior. La detailingul exterior se executa curatarea vopselei masinii, mici retusuri, curatarea geamurilor, a rotilor si a anvelopelor.

Curatare, lustruire si protejare – acestea sunt componentele ale de cosmetizare ale masinii la exterior. Pentru obtine rezultate bune se folosesc diverse produse precum clay bar, ceara, paste abrazive si mai multe tipuri de aplicatoare si lavete speciale.

Detailing Auto Timisoara

Detailling interior:

Curatare material textil (scaune, bancheta ) prin injectie/extractie
Curatare plafon (Tornador Gun), fete de usi, mocheta, inclusiv portbagaj
Igienizare galerie aer conditionat (parfum + dezifectant)
Degresarea tuturor materialelor din plastic bord, usi, ornamente
Tratament cu balsam pentru material plastic ce revitalizeaza culorile
Tratament chedere
Curatare (prin degresare) motor + dressing cauciuc si plastic.
Spalare exterior
Uscarea tapiteriei completa

Detailing exterior

Spalare si Degresare Caroserie
Curatare cu alcool izopropilic, decontaminare
Polish auto Profesional
Ceruire Solida sau aplicare sealant
Tratament ornamente plastice
Curatare Jenti
Curatare Elemente Cromate

Detailingul auto ajuta imbunatatirea aspectului masinii si va ofera garantie de pastrare a valorii de revanzare a unei masini. O masina bine intretinuta, curata si stralucitoare, intotdeauna isi va pastra pretul!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul