Criteriul National

Ce este un totem digital si la ce foloseste?

Ce este un totem digital si la ce foloseste?
noiembrie 24
17:05 2022

Un totem digital este un sistem de publicitate digital multimedia, de sine statator, cu un afisaj cu o singura fata si un player media incorporat. Totemurile pot suporta imagini, prezentari de diapozitive si videoclipuri, oferind mesajelor publicitare un aspect modern si ajutandu-le sa iasa in evidenta. De asemenea, acestea pot fi si dispozitive de tip totem cu touch !

Tipuri de totemuri:

Totemuri de interior – sunt de obicei subtiri si sunt folosite in locuri publice interioare, cum ar fi hotelurile, mall-urile, magazinele etc. Serviciul de inchiriere totem digital poate fi accesat direct de pe pagina inchirieretotemdigital.ro !

Totemuri de exterior – sunt folosite in locuri publice in aer liber, spre exemplu in fata hotelurilor, mall-urilor, magazinelor etc. Sunt rezistente in diferite conditii meteorologice precum lumina directa a soarelui, ploaie si zapada. Mai mult, sunt construite robust pentru a le proteja de vandalism.

Beneficiile totemurilor cu semnalizare digitala:

Terminal de autoservire

Consumatorii pot gasi cu usurinta un produs sau o informatie singuri, fara a pierde timp.

Acces administrativ de la distanta.

Continutul este controlat, actualizat si intretinut de la distanta folosind un software de calculator.

Acest tip de software poate gestiona crearea si modificarea continutului digital (sistem de management al continutului – CMS).

Utilizare Multipla

Companiile pot folosi totemuri digitale mobile pentru diferite evenimente. Acestea sunt rentabile pe termen lung, deoarece au o durata de viata si utilizare mai lunga.

Continut durabil

Afisele publicitare sunt expuse pericolului de a fi distruse de vandalism si conditiile meteorologice.

Pe de alta parte, totemurile cu semnalizare digitala au continut de lunga durata, deoarece sunt proiectate pentru a fi protejate impotriva vandalismului si a conditiilor meteorologice neprielnice.

Imagine publica

Totemurile cu semnalizare digitala sunt moderne si creeaza o imagine contemporana, deoarece afisajele bine iluminate nu pot fi trecute cu vederea. Mai mult, orice mesaj poate fi comunicat si afisat animat la o calitate perfecta in orice moment al zilei.

Publicitate vizata

Informatiile programate pot fi redate in functie de timp pentru diferite audiente. Sunt posibile si mesajele spontane. Nimic nu sta in calea publicitatii individualizate.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

seoagency.ro

seoagency.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul