Criteriul National

Ce faci cand canapeaua care-ti place nu mai e pe stoc?

Ce faci cand canapeaua care-ti place nu mai e pe stoc?
iulie 17
15:04 2017

Se intampla multor persoane si multor familii ca tocmai acea canapea indragita si aleasa dupa multe dezbateri sa nu mai fie pe stoc si nici sa nu se cunoasca daca va mai reveni in stoc sau nu.

O astfel de asteptare poate fi in van, iar o decizie trebuie luata cat mai repede pentru ca este nevoie de o canapea in living si banii sunt disponibili doar acum, iar timp destul pentru un astfel de shopping exista doar in acest moment.  Lumea se poate reorienta cu parere de rau catre o canapea mai putin interesanta si mai putin potrivita sau poate opta pentru o varianta asemanatoare celei initiale, realizata pe comanda.

Este vorba de confort

Canapeaua este piesa de mobilier care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este suficient sa se spuna despre canapea ca este confortabila si ca are o forma si o culoare irezistibila si  – gata – este cumparata pe loc! Dar acea canapea care se potrivea cu exactitate intre perete si planta de apartament… care parca provenea de acolo… Acea canapea poate fi facuta pe comanda daca nu mai este pe stoc.

Exista specialisti care asta fac – debiteaza lemnul, imbina elementele si adauga tapiterie si elemente aditionale astfel incat sa iti respecte dorinta in cele mai mici detalii si sa se incadreze prin toate cele dupa apartamentul tau si pozitia in care vrei sa asezi canapeaua.

Urmeaza sa te intinzi pe ea si sa te uiti la TV, sa urmaresti filme, sa citesti o revista sau o carte sau chiar sa lucrezi pe laptop in tihna si intr-o stare de confort, in propriul tau living. In plus, vei sti ca musafirii tai vor fi poftiti intr-o camera care pare facuta toata pe comanda, pentru ca toata mobila se asorteaza si se potriveste la perfectie cu covorul, perdeaua si peretii. Musafirii tai vor fi incantati de cum arata casa ta, nu-i asa ca-i perfect?

Livingul este reconfortant si spatios, cine esti tu sa aduci aici o canapea care sa il compromita?

Tendinte moderne de amenajare a livingului

Daca iti doresti un living modern, trebuie sa urmezi anumite tendinte in domeniu. Tendintele se refera atat la design, cat si la culoare si pozitionare in camera. Design-ul modern urmareste liniile drepte, dar din loc in loc devin curbe, si nu mai lasa mobilierul simetric, ci il face asimetric intr-un mod care place la nebunie! Este foarte placut numai sa te informezi despre cum au evoluat lucrurile in legatura cu livingul, si este interesant sa vezi ceva de acest tip materializat chiar la tine acasa!

Mobilierul modern de living reuseste sa isi pastreze functionalitatea dar si sa arate “sofisticat de simplu”, daca se poate spune asa. Conceptele de amenajare interioara respecta intelesurile actuale a ideii de relaxare si bun gust.

Avand in vedere aceste lucruri, crezi ca merita sa astepti acea canapea care nu stii daca mai revine pe stoc, sau merita sa dai comanda de una?

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo