Criteriul National

Ce faci cand canapeaua care-ti place nu mai e pe stoc?

Ce faci cand canapeaua care-ti place nu mai e pe stoc?
iulie 17
15:04 2017

Se intampla multor persoane si multor familii ca tocmai acea canapea indragita si aleasa dupa multe dezbateri sa nu mai fie pe stoc si nici sa nu se cunoasca daca va mai reveni in stoc sau nu.

O astfel de asteptare poate fi in van, iar o decizie trebuie luata cat mai repede pentru ca este nevoie de o canapea in living si banii sunt disponibili doar acum, iar timp destul pentru un astfel de shopping exista doar in acest moment.  Lumea se poate reorienta cu parere de rau catre o canapea mai putin interesanta si mai putin potrivita sau poate opta pentru o varianta asemanatoare celei initiale, realizata pe comanda.

Este vorba de confort

Canapeaua este piesa de mobilier care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este suficient sa se spuna despre canapea ca este confortabila si ca are o forma si o culoare irezistibila si  – gata – este cumparata pe loc! Dar acea canapea care se potrivea cu exactitate intre perete si planta de apartament… care parca provenea de acolo… Acea canapea poate fi facuta pe comanda daca nu mai este pe stoc.

Exista specialisti care asta fac – debiteaza lemnul, imbina elementele si adauga tapiterie si elemente aditionale astfel incat sa iti respecte dorinta in cele mai mici detalii si sa se incadreze prin toate cele dupa apartamentul tau si pozitia in care vrei sa asezi canapeaua.

Urmeaza sa te intinzi pe ea si sa te uiti la TV, sa urmaresti filme, sa citesti o revista sau o carte sau chiar sa lucrezi pe laptop in tihna si intr-o stare de confort, in propriul tau living. In plus, vei sti ca musafirii tai vor fi poftiti intr-o camera care pare facuta toata pe comanda, pentru ca toata mobila se asorteaza si se potriveste la perfectie cu covorul, perdeaua si peretii. Musafirii tai vor fi incantati de cum arata casa ta, nu-i asa ca-i perfect?

Livingul este reconfortant si spatios, cine esti tu sa aduci aici o canapea care sa il compromita?

Tendinte moderne de amenajare a livingului

Daca iti doresti un living modern, trebuie sa urmezi anumite tendinte in domeniu. Tendintele se refera atat la design, cat si la culoare si pozitionare in camera. Design-ul modern urmareste liniile drepte, dar din loc in loc devin curbe, si nu mai lasa mobilierul simetric, ci il face asimetric intr-un mod care place la nebunie! Este foarte placut numai sa te informezi despre cum au evoluat lucrurile in legatura cu livingul, si este interesant sa vezi ceva de acest tip materializat chiar la tine acasa!

Mobilierul modern de living reuseste sa isi pastreze functionalitatea dar si sa arate “sofisticat de simplu”, daca se poate spune asa. Conceptele de amenajare interioara respecta intelesurile actuale a ideii de relaxare si bun gust.

Avand in vedere aceste lucruri, crezi ca merita sa astepti acea canapea care nu stii daca mai revine pe stoc, sau merita sa dai comanda de una?

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo