Criteriul National

Ce faci in momentul in care ai nevoie urgenta de bani? Apelezi la serviciile unui amanet auto

Ce faci in momentul in care ai nevoie urgenta de bani? Apelezi la serviciile unui amanet auto
iunie 09
12:18 2017

Cu toti stim ca, in viata de zi cu zi, suntem supusi deseori unor situatii neprevazute si trebuie sa luam decizii de la minut la minut, lucru care fara doar si poate ne-ar putea influenta pozitiv sau negativ, in diferite circumstante.

Cand ne raportam insa la factorul financiar, lucrurile devin usor mai controversate, deoarece nevoia de bani este foarte mare la nivelul tarii noastre, mai ales in locuri unde exista familii numeroase, iar copiii sunt ancorati in exercitarea diferitelor trepte educationale.

Daca nu dispunem de bani cash, sau avem diferite datorii la banci sau utilitati, nu trebuie sa ne facem griji si sa luam decizii necugetate, deoarece totul se poate reduce acum la avantajele diferitelor servicii de amanet, in momentul de fata existand numeroase obiecte care pot fi amanetate.

Daca dispui de un autoturism care are functii premium si este bine ingrijit, indiferent de marca sa, poti apela la un amanet auto non stop, care iti ofera avantajul viramentului de bani intr-un timp foarte scurt!

Care sunt noutatile si secretele acestui serviciu de amanet auto?

Acesta a luat amplare in Bucuresti la inceputul anilor 2000, iar de atunci a recunosc un real impact, mai ales ca au fost dezvoltate diferite agentii care implica transparenta si flexibilitatea asupra contractelor si dobanzilor.

Un amanet de masini in Bucuresti poate fi fara doar si poate dovada vie a unui imprumut sigur de bani, deoarece nu presupune costuri ascunse, iar dobanzile sunt foarte mici, comparativ cu cele ale unor banci, care tind sa fie deseori exagerate.

De asemenea, un amanet auto Bucuresti ofera protectie ridicata autovehiculului tau pana in momentul returnarii integral a sumei de bani imprumutate, deoarece majoritatea acestor firme dispun de un parc auto, in care monitorizarea video este la ordinea zilei.

Mai mult decat atat, prin intermediul unui amanet auto poti vinde definitiv un autoturism, iar in acest caz lucrurile pot fi avantajoase de ambele parti, atat in vederea obtinerii unei sume corecte raportata la valoarea si uzura sa, cat si ale comisioanelor.

Consulta acum mediul online si identifica care sunt aceste case de amanet care dispun de program non-stop si posibilitatea oferirii unei sume de bani importante, ce vizeaza imprumutul autovehiculului tau pe o perioada nedeterminata.

Nu numai ca ai posibilitatea sa iti achiti datoriile sau sa acoperi o anumita trebuinta, dar poti extinde si durata de imprumut, fara sa fie nevoie de costuri aditionale sau de recalcularea dobanzii! Intra acum in posesia datelor de contact de pe www.mc-amanet.com si nu ezita sa incerci o astfel de alternativa care se poate dovedi a fi de succes!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo