Criteriul National

Ce fel de avantaje ai dacă alegi să construieşti un anumit tip de acoperiş?

Ce fel de avantaje ai dacă alegi să construieşti un anumit tip de acoperiş?
februarie 08
16:21 2021

Construcţia unei case presupune multă muncă şi dedicaţie, precum şi un buget investit corespunzător. Este întotdeauna recomandată alegerea corectă a specialiştilor care îndeplinesc cerinţele de realizare a proiectului. Acoperişul este unul dintre cele mai importante părţi din întreaga casă, el având un rol de protecţie semnificativ. Pentru montaj acoperis poţi accesa pagina Mesterilocali.ro. Există mai multe tipuri de acoperiş din care poţi alege. Acoperişul este proiectat de către arhitect şi realizat de către echipele de profesionişti alese pentru a construi casa. Iată cateva dintre cele mai cunoscute forme de acoperiş şi care sunt avantajele de a le alege pe acestea:

  1. Acoperişul în două ape

Acoperişul în două ape este unul dintre cele mai populare forme regăsite pe tot globul. El se construieşte uşor şi are costuri reduse ale materialelor şi montajului. Este un acoperiş care are două pante pe care se scurge foarte corect apa. Astfel, el devine soluţia perfectă pentru zonele care au multe ploi sau alte fenomene meteorologice abundente. Acesta este tipul de acoperiş care se foloseşte adeseori atunci când se doreşte construirea unei mansarde. Este uşor de realizat şi poate permite montarea anumitor ventilatoare sau sisteme de protecţie. Acestea îl vor menţine în cea mai bună stare pentru o perioadă mai mare de timp.

  1. Acoperişul cu o singură apă

Acoperişul cu o singură pantă este perfect pentru a construi o casă cu un aspect modern. Trebuie să ai o pantă mai înclinată pentru a permite apei şi zăpezii să se scurgă. Astfel, nu vei avea nici o problemă legată de inflitraţii. El trebuie să fie termoizolat şi hidroizolat pentru o bună protecţie. Se permite construirea unei mansarde sub acest tip de acoperiş şi forma sa este deosebită.

  1. Acoperişul tip terasă

Acest tip de acoperiş este unul care nu are pante realizate. El este plat şi permite amenajări frumoase. Astfel, dacă doreşti un acoperiş tip terasă, poţi realiza un spaţiu de relaxare la înălţime. Poţi să angajezi un decorator sau te poţi juca tu într-un mod creativ. Aici poţi pune ghivece cu plante exotice sau locale pentru un spaţiu plin de verdeaţă. De asemenea poţi adăuga şezlong sau scaune de terasă şi te poţi bucura de prezenţa prietenilor tăi. Un acoperiş tip terasă este perfect şi pentru a pune panouri solare sau pentru a realiza amenajări ale spaţiilor pentru relaxare conform ideilor personale.

  1. Orice tip de acoperiş trebuie să fie construit de către echipe ale firmei specializate în construcţii

Orice tip de acoperiş este bun pentru a construi casa viselor tale. Fie că alegi un acoperiş tip terasă, sau unul clasic, precum cel în două ape, este bine ca el să fie construit cu atenţie. Trebuie să apelezi la specialişti care să te ajute să ai un proiect bine realizat în cele mai mici detalii. Materialele alese, montajul sau îmbinările, sunt elemente importante care determină calitatea generală a acoperişului ales de către tine, alături de arhitectul care se ocupă de proiect. Pentru constructii case, poţi folosi cele mai bune firme de la Mesterilocali.ro.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul