Criteriul National

Ce fel de cadouri îi poți dărui unei prietene în funcție de evenimentele speciale din viața ei?

Ce fel de cadouri îi poți dărui unei prietene în funcție de evenimentele speciale din viața ei?
decembrie 13
19:00 2021

Prietenia este una dintre cele mai de preț ,,averi” ale unui om. Se spune că prietenii reprezintă familia pe care ne-o alegem. Dacă și tu ai o prietenă foarte bună și vrei să o surprinzi la fiecare eveniment din viața ei, avem recomandările ideale pentru tine. Poți să alegi cadouri pentru prietene de pe chicbijoux.ro, iar în continuare îți prezentăm câteva dintre preferatele noastre! 

Pentru ziua ei de naștere 

Cu ocazia zilei de naștere, te sfătuim să alegi acest deosebit Set Cadou 2 bratari surori / prietene – banut si lantisor din Argint 925. Astfel, nu doar ea se va bucura de un cadou reușit, ci veți avea un element care să exprime prietenia voastră și la care să vă uitați ori de câte ori vi se face dor una de cealaltă. Brățările pot fi personalizate după bunul plac și pot fi placate cu aur (galben sau roz). 

Screenshot at Dec 13 17-59-01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu ocazia nașterii unui copil 

Momentul în care prietena ta devine mamă este unul cu totul special. Știi că viața i se schimbă total și că va fi cea mai fericită persoană din lume. Orice i-ai dărui, știi și tu că nu se poate compara cu cel mai frumos cadou pe care i l-a oferit viața: copilul ei. Totuși, poți să îi dăruiești acest Lantisor cu medalion rotund 18 mm cu poza in interior – Gravura personalizata – Argint 925. În interiorul lui, poți pune o fotografie cu bebelușul și una cu ambii părinți și astfel va deveni un cadou de suflet, emoționant. 

Screenshot at Dec 13 17-59-28

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu ocazia căsătoriei 

Un alt moment important și emoționant din viața prietenei tale este și căsătoria. Indiferent dacă ne referim la cununia civilă sau la cea religioasă, suntem siguri că vrei să îi dăruiești un obiect special, care să îi amintească pentru toata viața de ziua cea mare. Astfel, îți recomandăm acest Lantisor Iubire Pură – Argint 925 și cristale Swarovski. Va fi cadoul perfect de oferit în ziua căsătoriei sau după. Poți să îl personalizezi cu numele prietenei tale și al partenerului său. Este un cadou emoționant, care cu siguranță va însemna extrem de mult pentru cea mai bună prietenă a ta. 

Screenshot at Dec 13 17-59-57

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu ocazia mutării din oraș sau din țară 

Dacă prietena ta se va muta în alt oraș sau în altă țară, știi că va fi un moment dificil pentru amândouă, deoarece vă veți vedea mai rar. Te sfătuim să îi oferi acest superb Lantisor cu pandantiv personalizat – Orașul meu – Argint 925, care îi va aduce aminte de locul unde a trăit până atunci, ori de câte ori se va uita la el. 

Screenshot at Dec 13 18-00-19

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acestea au fost doar câteva dintre cadourile pe care i le poți oferi prietenei tale în funcție de evenimente speciale din viața ei. Dacă vrei să vezi mai multe sau să comanzi unul dintre acestea, intră pe site-ul Chic Bijoux! 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul