Criteriul National

Ce fel de cărți poți dărui de Sărbători anul acesta?

Ce fel de cărți poți dărui de Sărbători anul acesta?
noiembrie 18
14:43 2021

Foarte puțin timp ne mai desparte de Sărbătorile de Iarnă și probabil știi și tu ce înseamnă acest lucru: este timpul cadourilor! Dacă nu vrei să te aglomerezi pe ultima sută de metri, îți sugerăm să cumperi de pe acum toate cadourile pentru persoanele dragi ție. Nu te gândi doar la cadouri scumpe: încearcă să alegi cel mai potrivit cadou pentru fiecare persoană în parte. Gândește-te la un cadou folositor sau dacă nu, la unul simbolic. În cazul în care vrei să mergi la sigur, cel mai bine este să alegi cărți drept cadouri de sărbători. Nimeni nu poate refuza o carte (sau mai multe) și vei aduce bucurie tuturor celor care vor primi cadouri de la tine. 

Pentru a-ți fi mai ușor, îți sugerăm să comanzi cărți dintr-o librărie online, așa cum este și LIBREX. Astfel, în cazul în care nu te poți vedea cu o persoană dragă din diverse motive, poți opta pentru ca pachetul să ajungă direct la ea. La LIBREX vei găsi cele mai bune prețuri la cărți în această perioadă și de asemenea ai de ales dintre mii de titluri. În continuare, îți vom prezenta ce fel de cărți poți dărui anul acesta de Sărbători. 

Pentru persoanele visătoare, care preferă lecturile cu final fericit, cele mai indicat ar fi să alegi romane de dragoste. LIBREX are în colecție zeci de astfel de titluri, începând de la povești clasice, până la cele moderne. Una dintre cele mai așteptate cărți de dragoste este Scandalos, de L.J. Shen, volumul al treilea din Păcătoșii din orașul tuturor sfinților. Foarte apreciate sunt și cărțile din seria Bridgerton, ideale pentru toți cei care au îndrăgit și serialul. 

Romanele polițiste sunt ideale pentru persoanele cărora le place suspansul și care adoră să se gândească la diverse scenarii și să ghicească elemente pentru a vedea dacă finalul este cel pe care l-au prezis. Din această categorie poți comanda și cărți scrise de Haralamb Zincă, considerat părintele literaturii polițiste și de spionaj din România. 

Din categoria Thriller, una dintre cele mai așteptate cărți de anul acesta a fost Fecioarele, de Alex Michaelides. Cărțile thriller sunt ideale pentru toți cititorii care adoră finalurile neașteptate, răsturnări de situație si personaje complexe. Niciodată nu poți ști ce vei afla în momentul în care întorci pagina.  

Să nu uităm și de cărțile de dezvoltare personală. Foarte multe persoane au început să aibă mai multă grijă de psihicul lor, iar dezvoltarea personală îi ajută în numeroase situații. În acest sens, îți recomandăm una dintre cele mai populare cărți la momentul actual: Arta subtilă a nepăsării, de Mark Manson. 

La LIBREX găsești cărți din toate domeniile, astfel încât vei putea oferi cele mai bune cadouri. Comenzile sunt expediate rapid, având în vedere că pe stoc există numeroase exemplare, iar prețurile sunt tentante. Cu siguranță nu te vei putea abține și vei alege mai multe cărți decât ți-ai propus, nu doar pentru cadouri, dar și pentru tine. 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul