Criteriul National

Ce greșeli să eviți când cumperi încălțăminte de femei, pentru alergat

Ce greșeli să eviți când cumperi încălțăminte de femei, pentru alergat
iulie 02
17:48 2019

Indiferent dacă tocmai te-ai apucat de alergat și îți fac de cap în jurul blocului sau prin parc sau deja ai ajuns la nivelul de alergat la maraton, cumpărăturile de pantofi de alergat pot fi complicate.

Tehnologia se schimbă în mod constant, există progrese noi ale materialelor în fiecare an, iar stilurile se schimbă destul de des. Am căutat pe tine care sunt cele mai frecvente greșeli pe care le fac cele care cumpără încălțăminte pentru alergat, pentru a te feri și pe tine de aceste greșeli. Te vom învăța ce să faci, în schimb.

 

Încălțăminte femei – oferte eMAG

 

Nu măsori corect piciorul

Una dintre cele mai frecvente erori pe care începătorii le fac atunci când intră într-un magazin de pantofi este să nu se lase măsurați de un angajat al magazinului. La un magazin de pantofi, angajații utilizează dispozitive speciale, care măsoară lungimea călcâiului piciorului, precum și lățimea piciorului și lungimea arcului.

 

Majoritatea oamenilor ignoră lungimea arcului, care este o măsurătoare de la până la zona în care piciorul tău se flexează. Toți pantofii sunt proiectați să se flexeze într-un singur loc, așa cum piciorul tău este proiectat să se flexeze într-un singur loc. Cel mai bine este să reușești să potrivești cele două puncte flexibile.

Încurci volumul cu lățimea

Volumul pantofilor este spațiul din interiorul pantofului. Majoritatea oamenilor tind să-l ceară un pantof mai larg atunci când simt că volumul nu este suficient. Trucul este să măsori cu degetele spațiul dintre găurile pentru șireturi.

 

Când legi șireturile, pantoful trebuie să fie strâns, dar nici prea strâns și nici prea larg, ci ar trebui să ai două degete între spațiul dintre șireturi. Trei degete înseamnă că volumul nu este suficient și că pantoful este prea strâns. Un deget înseamnă că volumul este prea mari și, prin urmare, trebuie să strângi șireturile prea tare.

Ți-ai purtat încălțămintea prea mult

Cei mai multe pantofi de alergat au o durată de viață de circa 1.000 de kilometri, însă mulți alergători nu urmăresc kilometrajul sau consideră că dacă încălțămintea încă arată bine la suprafață, atunci încă este purtabilă.

 

Purtarea excesivă a unei perechi de încălțăminte poate duce la răniri. Un semn de avertizare cu privire la faptul că trebuie să îți înlocuiești pantofii de alergare este atunci când ai dureri și dureri neobișnuite în anumite zone.

Cumpărarea unei perechi noi  de încălțăminte înainte de uzarea perechii actuale te va ajuta să faci tranziția mai ușor, pe măsură ce vei vrea să scapi de cei vechi. Alți indicatori pentru a face schimbarea includ caneluri uzate, netede, pe talpa pantofilor și spumă neuniformă pe o parte a pantofului, ceea ce înseamnă că talpa nu mai este la același nivel.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul