Criteriul National

Ce hobby-uri te ajuta sa te dezvolti personal?

Ce hobby-uri te ajuta sa te dezvolti personal?
martie 26
10:32 2019

Dezvoltarea personala este ceva pe care multi dintre noi si-o doresc. Insusirea de noi competente, schimbarea stilului de viata si adoptarea unui nou mod de gandire pot deschide o multime de usi in viata. Iata un set abilitati care va pot imbunatati calitatea vietii si va pot ajuta sa cresteti ca persoana in acest an.

Invata o limba straina

Cati dintre noi doresc sa fi acordat mai multa atentie cursurilor noastre de limbi straine in scoala? A deveni fluent intr-o alta limba este ceva care se afla in fruntea listei multor oameni si este usor de inteles de ce.

Invatarea unei noi limbi nu numai ca va poate deschide oportunitati de angajare, va poate ajuta sa va faceti prieteni noi si sa descoperiti noi tari mai usor, dar exista, de asemenea, dovezi ca va poate imbunatati sanatatea.

Cititi mai mult

Stimularea mentala pe care o primiti in urma citirii unei carti va poate ajuta sa va pastrati abilitatile cognitive, incetinind progresul bolilor precum Alzheimer si dementa. De asemenea, va extinde vocabularul si s-a dovedit ca imbunatateste abilitatile analitice. Deci, ar trebui sa incercati sa cititi in fiecare zi.

Dupa ce cititi anumite carti, va puteti doumenta si prin filme educative sau filme spirituale, pentru a completa intr-un mod interactiv informatia primita din carti.

Invatati sa dansati

Dansul este un hobby care a cunoscut o renastere uriasa in ultimii ani, ca urmare a popularitatii emisiunilor ce au ca subiect concursurile de dans.

Dansul este potrivit pentru persoanele de toate varstele si exista o multime de stiluri diferite de care puteti alege. Iata cateva dintre cele mai populare:

  • Salsa
  • Conteporan
  • Zumba
  • Flamenco

Invata sa canti la un instrument

In ciuda a ceea ce ati putea crede, nu este niciodata prea tarziu sa invatati sa cantati la un instrument muzical si se afla printre una dintre cele mai usoare hobby-uri de practicat. In cazul in care in trecut a invata sa canti la un instrument nou insemna sa gasiti un tutore in agenda telefonica, acum puteti deveni foarte competent doar prin utilizarea internetului. YouTube are clipuri video de la mii de tutori care va vor invata cum sa cantati la un instrument.

Pe langa acest lucru, puteti achizitiona un intrument muzical la un pret acceptabil pe internet. Cautati in jurul site-urilor web, cum ar fi eBay sau Amazon si ar trebui sa puteti lua unul la un pret convenabil.

Petrece mai mult timp cu familia

O mare parte din zilele noastre sunt petrecute la lucru, prin calatorii sau a face alte sarcini si proiecte care ne indeparteaza de cei dragi.

Cu toate acestea, daca v-ati ocupa de prioritatile si termenele stabilite, atunci este posibil sa castigati mai mult timp, ceea ce ar trebui sa va ofere mai mult timp liber pe care sa-l petreceti cu familia sau prietenii.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei