Criteriul National

Ce implica procesul de optimizare SEO On-Page

Ce implica procesul de optimizare SEO On-Page
martie 13
11:52 2020

optimizare site

SEO pe pagina este practica de optimizare a paginilor web individuale, pentru a se pozitiona mai bine si pentru a castiga mai mult trafic relevant in motoarele de cautare. On-page se refera atat la continutul cat si la codul sursa HTML al unei pagini care poate fi optimizata, spre deosebire de off-page SEO care se refera la linkuri si alte semnale externe.

Dar ce anume implica acest proces de „optimizare”?

Majoritatea on-page SEO consiliere pare sa se concentreze aproape exclusiv pe plasarea strategica a cuvintelor cheie cu potrivire exacta in pagina de cuvinte cheie in titlu, cuvantul cheie in descrierea meta, cuvinte cheie in H1.

Recomandari SEO on-page

Prima regula in optimizarea motorului de cautare este de a oferi valoare, dar care este supusa la sentimente si emotii, de aceea – este intotdeauna partinitoare. Pentru a va pozitiona bine in motoarele de cautare – trebuie sa furnizati semnale clare ca paginile dumneavoastra sunt mai bune decat cele ale concurentilor dumneavoastra. Exista o multime de strategii, tactici si cele mai bune practici despre cum sa realizati acest lucru, dar cel mai important lucru pe care il puteti face este sa optimizati continutul dumneavoastra si sa va asigurati ca tot ceea ce detineti si controlati este pur si simplu excelent. De asemenea, retineti ca motoarele de cautare vor clasifica cele mai importante pagini relevante. Aceasta inseamna ca, pentru o interogare de cautare, ei vor lua mai intai un set de pagini relevante si apoi le vor afisa in paginile de rezultate in functie de importanta si notorietatea lor.

Cercetarea cuvintelor cheie

Inainte de a incepe sa scrieti orice continut (inclusiv titlul, descrierea meta, numele imaginii etc.), ar trebui sa stiti care este problema pe care incercati sa o rezolvati, adica ceea ce sunt oamenii care cauta intr-adevar si ce expresii au cel mai mare volum de cautare. De asemenea, trebuie sa tineti cont de concurenta si sa alegeti echilibrul perfect intre cele mai cautate cuvinte cheie si cele cu concurenta mai redusa.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul