Criteriul National

Ce inseamna asistenta rutiera oferita de firmele de tractari auto?

Ce inseamna asistenta rutiera oferita de firmele de tractari auto?
ianuarie 29
19:47 2019

Ce inseamna asistenta rutiera oferita de firmele de tractari auto?

 

Ca sofer trebuie sa ai in vedere faptul ca exista riscul ca in anumite situatii sa fii nevoit sa apelezi la o firma specializata in tractari auto Bucuresti. Aceste situatii sunt cu siguranta departe de a fi ceva de dorit si orice sofer spera sa apeleze cat mai rar la astfel de firme, dar este indicat sa fii constient de faptul ca astfel de servicii te pot scoate din multe situatii neplacute. Iar astfel de situatii apar atunci cand ai ramas cu masina in drum si nu mai porneste, sau cand ai avut un accident si ai nevoie ca masina ta sa fie remorcata.

Firmele de tractari auto serioase ofera si asistenta auto. Ce inseamna acest lucru? Acest lucru se refera la acele servicii pe care o firma de tractari auto le ofera la fata locului, pe langa remorcarea masinii. In momentul in care auzi de o firma de tractari auto este evident ca te astepti ca aceasta sa iti remorcheze masina, dar trebuie sa stii ca poti beneficia si de servicii precum schimbarea rotilor daca aceasta este cauza pentru care masina nu mai poate fi pusa in miscare, sau alimentarea bateriei cu curent, in cazul in care bateria reprezinta problema pentru care masina nu mai porneste.

tractari

Acestea sunt cele mai mici probleme care pot interveni atunci cand esti la drum. Se pot ivi si defectiuni mai complexe, la motor sau la circuitul electric al masinii, iar aici specialistii care lucreaza pentru firmele de tractari auto reprezinta cea mai buna solutie datorita vastei experiente in domeniul reparatiilor auto.

Pe langa acele situatii in care masina s-a defectat, firmele de tractari auto mai pot interveni si in situatii de accidente rutiere, situatii pe care nimeni nu si le doreste. In cazul in care accidentul a fost minor, dar a produs avarii ce nu permit rularea in conditii de siguranta, echipele firmelor de tractari auto pot solutiona problema la fata locului. In schimb, daca pagubele sunt majore, atunci o astfel de firma te poate ajuta prin remorcarea masinii la un service specializat.

 

Daca vreodata te afli in situatia de a avea nevoie de asistenta rutiera in partea de vest a tarii, atunci poti apela cu incredere la echipa Tractari auto Bucuresti. Aceasta firma ofera tractari auto Bucuresti, dar si in toata zona de vest a tarii. Mai mult decat atat, daca ai nevoie de asistenta rutiera in afara tarii, tractari auto Bucuresti este gata sa te scoata din impas. Apeleaza cu incredere la tractari auto Bucuresti la orice ora din zi sau din noapte.

Pentru imprumuturi rapide contactati un amanet auto.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei