Criteriul National

Ce inseamna asistenta rutiera oferita de firmele de tractari auto?

Ce inseamna asistenta rutiera oferita de firmele de tractari auto?
ianuarie 29
19:47 2019

Ce inseamna asistenta rutiera oferita de firmele de tractari auto?

 

Ca sofer trebuie sa ai in vedere faptul ca exista riscul ca in anumite situatii sa fii nevoit sa apelezi la o firma specializata in tractari auto Bucuresti. Aceste situatii sunt cu siguranta departe de a fi ceva de dorit si orice sofer spera sa apeleze cat mai rar la astfel de firme, dar este indicat sa fii constient de faptul ca astfel de servicii te pot scoate din multe situatii neplacute. Iar astfel de situatii apar atunci cand ai ramas cu masina in drum si nu mai porneste, sau cand ai avut un accident si ai nevoie ca masina ta sa fie remorcata.

Firmele de tractari auto serioase ofera si asistenta auto. Ce inseamna acest lucru? Acest lucru se refera la acele servicii pe care o firma de tractari auto le ofera la fata locului, pe langa remorcarea masinii. In momentul in care auzi de o firma de tractari auto este evident ca te astepti ca aceasta sa iti remorcheze masina, dar trebuie sa stii ca poti beneficia si de servicii precum schimbarea rotilor daca aceasta este cauza pentru care masina nu mai poate fi pusa in miscare, sau alimentarea bateriei cu curent, in cazul in care bateria reprezinta problema pentru care masina nu mai porneste.

tractari

Acestea sunt cele mai mici probleme care pot interveni atunci cand esti la drum. Se pot ivi si defectiuni mai complexe, la motor sau la circuitul electric al masinii, iar aici specialistii care lucreaza pentru firmele de tractari auto reprezinta cea mai buna solutie datorita vastei experiente in domeniul reparatiilor auto.

Pe langa acele situatii in care masina s-a defectat, firmele de tractari auto mai pot interveni si in situatii de accidente rutiere, situatii pe care nimeni nu si le doreste. In cazul in care accidentul a fost minor, dar a produs avarii ce nu permit rularea in conditii de siguranta, echipele firmelor de tractari auto pot solutiona problema la fata locului. In schimb, daca pagubele sunt majore, atunci o astfel de firma te poate ajuta prin remorcarea masinii la un service specializat.

 

Daca vreodata te afli in situatia de a avea nevoie de asistenta rutiera in partea de vest a tarii, atunci poti apela cu incredere la echipa Tractari auto Bucuresti. Aceasta firma ofera tractari auto Bucuresti, dar si in toata zona de vest a tarii. Mai mult decat atat, daca ai nevoie de asistenta rutiera in afara tarii, tractari auto Bucuresti este gata sa te scoata din impas. Apeleaza cu incredere la tractari auto Bucuresti la orice ora din zi sau din noapte.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei