Criteriul National

Ce inseamna atunci cand visezi ca te urmareste cineva?

Ce inseamna atunci cand visezi ca te urmareste cineva?
decembrie 06
15:43 2018

Visele sunt reflexii ale gandirii tale, atunci cand creierul deruleaza, cu ajutorul imaginatiei, momente din trecut sau imagini pe care le-ai mai vazut pana acum. In functie de starea pe care o ai, perioada in care te afli sau dispozitia generala, visele pot lua diverse forme, mai mult sau mai putin frumoase. De aceea, este bine sa tii cont de ceea ce visezi si sa te informezi in legatura cu aceste imagini, care te pot ajuta sa iti rezolvi unele probleme sau dificultati din viata de zi cu zi. Ai avut un vis agitat, in care te aflai in pericol sau ai avut sentimentul de frica?

Iata ce poate insemna acesta si cum il poti interpreta, in functie de caz:

  1. Urmarirea in vis

Atunci cand visezi ca te urmareste cineva, probabil ca ai cel mai ciudat sentiment din lume. In vis, de multe ori, pot aparea situatii fantastice, pe care nu le intalnesti de regula in realitate. Daca ai visat ca esti urmarit, insa nu poti sa vezi pe nimeni in spatele tau, inseamna ca, in viata de zi cu zi te siti constrans de anumite lucruri sau persoane. Probabil ca cineva de la locul de munca iti critica foarte mult modul de lucru sau ai un deadline pe care reusesti cu greu sa il respecti. Uneori, acest sentiment poate sa vina chiar din familie sau din cercul de prieteni, unde poate nu te simti in siguranta de fiecare data. Chiar si simplul sentiment de nesiguranta legata de camin sau stilul de viata iti poate influenta visele. Daca intr-adevar si aceste sentimente, incearca sa aduci siguranta in viata ta, luand masuri in acest sens. De exemplu, iti poti monta un siste de supraveghere precum cele din magazinul online https://www.seku.ro/ , care au rolul de a proteja proprietatea, locul sau zona in care te afli.

  1. Ai visat ca urmaresti pe altcineva

Daca ai visat ca tu esti urmaritorul in propriu vis, inseamna ca ti-ai pierdut increderea in tine sau in cei din jur, intr-o oarecare masura. Banuiesti pe cineva ca ar putea sa te minta, sa iti ascunda ceva important si de aceea traiesti cu un stres continuu, in dorinta de a afla ce anume se intampla. Nu te speria. De regula, aceste vise apar atunci cand esti intr-o perioada de indoiala. Incearca sa identifici problema si, prin comunicare, cu siguranta totul se va rezolva.Daca este ceva ce te macina cu adevarat, poti recurge la variante sigure, precum aceste camere ip pentru supraveghere care te pot ajuta oricand sa vezi ceea ce se intampla in casa/locul care iti ridica semne de intrebare. Ai incredere si in intuitie, caci s-ar putea sa aiba dreptate.

  1. Esti urmarit/a de mai multi oameni

Probabil ca visele in care esti singur si te urmaresc mai multe persoane sunt cele care ingreuneaza cel mai mult starea de spirit. Ele pot genera cu usurinta o stare de soc, de nesiguranta si de abandon, cum ca te afli singur uneva unde toata lumea vrea sa iti faca rau. Acest gen de cosmar nu trebuie sa te sperie sau sa iti ridice multe semne de intrebare. Cel mai simplu este sa privesti situatia in felul urmator: tu reprezinti si personajul urmarit dar si urmaritorii. Caci in realitate, iti este frica de un adevar pe care il stii deja, insa e greu de digerat si de acceptat. In cazul de fata, este bine sa iti iei putin timp de gandire si sa te axezi pe propria persoana, pentru a afla de unde pleaca anumite probleme si cum poti sa le rezolvi.

Visele sunt precum o oglinda, daca stii sa le percepi si sa le interpretezi cu simt de raspundere. Ele nu apar niciodata din senin, ci sunt exact reflexia faptelor si starilor tale din viata de zi cu zi. Nu uita cat de important este sa te asculti pe tine!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu