Criteriul National

Ce inseamna atunci cand visezi ca te urmareste cineva?

Ce inseamna atunci cand visezi ca te urmareste cineva?
decembrie 06
15:43 2018

Visele sunt reflexii ale gandirii tale, atunci cand creierul deruleaza, cu ajutorul imaginatiei, momente din trecut sau imagini pe care le-ai mai vazut pana acum. In functie de starea pe care o ai, perioada in care te afli sau dispozitia generala, visele pot lua diverse forme, mai mult sau mai putin frumoase. De aceea, este bine sa tii cont de ceea ce visezi si sa te informezi in legatura cu aceste imagini, care te pot ajuta sa iti rezolvi unele probleme sau dificultati din viata de zi cu zi. Ai avut un vis agitat, in care te aflai in pericol sau ai avut sentimentul de frica?

Iata ce poate insemna acesta si cum il poti interpreta, in functie de caz:

  1. Urmarirea in vis

Atunci cand visezi ca te urmareste cineva, probabil ca ai cel mai ciudat sentiment din lume. In vis, de multe ori, pot aparea situatii fantastice, pe care nu le intalnesti de regula in realitate. Daca ai visat ca esti urmarit, insa nu poti sa vezi pe nimeni in spatele tau, inseamna ca, in viata de zi cu zi te siti constrans de anumite lucruri sau persoane. Probabil ca cineva de la locul de munca iti critica foarte mult modul de lucru sau ai un deadline pe care reusesti cu greu sa il respecti. Uneori, acest sentiment poate sa vina chiar din familie sau din cercul de prieteni, unde poate nu te simti in siguranta de fiecare data. Chiar si simplul sentiment de nesiguranta legata de camin sau stilul de viata iti poate influenta visele. Daca intr-adevar si aceste sentimente, incearca sa aduci siguranta in viata ta, luand masuri in acest sens. De exemplu, iti poti monta un siste de supraveghere precum cele din magazinul online https://www.seku.ro/ , care au rolul de a proteja proprietatea, locul sau zona in care te afli.

  1. Ai visat ca urmaresti pe altcineva

Daca ai visat ca tu esti urmaritorul in propriu vis, inseamna ca ti-ai pierdut increderea in tine sau in cei din jur, intr-o oarecare masura. Banuiesti pe cineva ca ar putea sa te minta, sa iti ascunda ceva important si de aceea traiesti cu un stres continuu, in dorinta de a afla ce anume se intampla. Nu te speria. De regula, aceste vise apar atunci cand esti intr-o perioada de indoiala. Incearca sa identifici problema si, prin comunicare, cu siguranta totul se va rezolva.Daca este ceva ce te macina cu adevarat, poti recurge la variante sigure, precum aceste camere ip pentru supraveghere care te pot ajuta oricand sa vezi ceea ce se intampla in casa/locul care iti ridica semne de intrebare. Ai incredere si in intuitie, caci s-ar putea sa aiba dreptate.

  1. Esti urmarit/a de mai multi oameni

Probabil ca visele in care esti singur si te urmaresc mai multe persoane sunt cele care ingreuneaza cel mai mult starea de spirit. Ele pot genera cu usurinta o stare de soc, de nesiguranta si de abandon, cum ca te afli singur uneva unde toata lumea vrea sa iti faca rau. Acest gen de cosmar nu trebuie sa te sperie sau sa iti ridice multe semne de intrebare. Cel mai simplu este sa privesti situatia in felul urmator: tu reprezinti si personajul urmarit dar si urmaritorii. Caci in realitate, iti este frica de un adevar pe care il stii deja, insa e greu de digerat si de acceptat. In cazul de fata, este bine sa iti iei putin timp de gandire si sa te axezi pe propria persoana, pentru a afla de unde pleaca anumite probleme si cum poti sa le rezolvi.

Visele sunt precum o oglinda, daca stii sa le percepi si sa le interpretezi cu simt de raspundere. Ele nu apar niciodata din senin, ci sunt exact reflexia faptelor si starilor tale din viata de zi cu zi. Nu uita cat de important este sa te asculti pe tine!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Raluca Ionescu

Raluca Ionescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei