Criteriul National

Ce inseamna cu adevarat luxul de a trai la malul marii – exemplul cartierului Santa Maria Bay, Constanta

Ce inseamna cu adevarat luxul de a trai la malul marii – exemplul cartierului Santa Maria Bay, Constanta
august 21
09:25 2019

Santa Maria Bay, cartier rezidential ridicat semet pe o panta a marii Negre, in Constanta, a uluit piata imobiliara si pe toti doritorii de proprietati in aceasta zona. Luxul absolut inseamna locatia in sine in primul rand. Stim cu totii ca orice turist are preferinta de a se trezi scaldat de razele soarelui si de privelistea marii. Daca o astfel de pretentie este intalnita in randul celor care ocazional vin in zona, ne imaginam ca cei care isi doresc sa devina proprietari au ca cerinta absoluta acest reper.

Cartierul pretentios, cum si numele sau ii sugereaza, a pornit cu un proiect ambitios si avantajos totodata. Ca amplasare, zona este una strategic aleasa. Daca ne gandim ce potential are litoralul romanesc Santa Maria Bay are toate sansele sa bifeze pretentiile oricarui investitor. Devalorizarea nici nu intra in discutie. Spre exemplu, vilele din acest cartier, caci este vorba doar despre vile de lux cu suprafete diferite, toate cu etaj insa, sunt construite pe o panta naturala ce descreste cu un unghi. Ce inseamna asta? Ca toate vilele au aceeasi panorama si nu exista un dezavantaj al faptului ca vreo una dintre acestea este mai inalta, mai in fata sau indepartata, intr-o anumita zona a cartierului.

In plus, in imediata apropiere a acestui cartier rezidential Santa Maria Bay se afla si o plaja amenajata, pentru a intregi tabloul perfectiunii si lista de optiuni, avantaje ale celor care locuiesc aici.

santa maria bay

Un altfel de stil de viata

Un alt aspect prin care acest cartier s-a facut remarcat se refera la stilul de viata si la conditiile de trai aici. Vilele sunt specifice stilului italian, ceea ce din start aducea noutate in proiectele imobiliare. Mai mult decat atat, este vorba de calitate inalta in ceea ce priveste executia si finisajele. Se impun caracteristici precum durabilitatea, eleganta stilului si originalitatea proiectului. Asa au ajuns dezvoltatorii sa vorbeasca despre o comunitate exclusiva pe care o numesc acasa.

Cu o astfel de baza, un cartier care sa se raporteze la inalte standarde si care sa ofere un stil de viata autentic italian nu avea cum sa nu se defineasca prin perfectiune. Santa Maria Bay inseamna insa si flexibilitate in alegeri, intrucat complexul de vile este de vanzare. Oricare dintre cele 3 variante de vile se pot achizitiona, dar si inchiria, pe termen lung. In acest sens, doritorii se pot convinge prin traiul aici ca o astfel de proprietate este ceea ce isi doresc.

Cat priveste compartimentarea vilelor, nici aici nu s-a facut rabat de la calitate si lux. Un tip de vila, cea mai mare ca suprafata, include chiar si ascensor privat ca alternativa de acces la etaj. Toate vilele au zone la exterior amenajate, gradina, terasa de asemenea. Designul este similar, cel de vila cu 3 etaje, cu parter si mansarda.

Cei interesati regasesc in cadrul paginii oficiale www.santamariabay.ro si o galerie foto virtuala, ideala pentru a cunoaste zona din toate unghiurile si in toata splendoarea ei, pana la a ajunge fizic aici.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul