Criteriul National

Ce inseamna SEO si cum il poti folosi in avantajul tau

Ce inseamna SEO si cum il poti folosi in avantajul tau
februarie 09
11:07 2017

Optimizarea SEO reprezinta totalitatea tehnicilor prin care un site este propulsat cat mai sus in lista de rezultate date de un motor de cautare pentru diverse cuvinte cheie. Deoarece acest lucru este un mod extraordinar de a obtine vizitatori, companiile sunt dispuse sa plateasca bani grei pentru a avea profesionisti SEO care sa se ocupe de optimizarea site-urilor lor. Este aproape imposibil sa rezumi intr-un scurt articol ce inseamna SEO si cum il poti folosi in avantajul tau, deoarece acest subiect este unul pe cat de simplu in aparenta, pe atat de complex in esenta.

Atat din fericire, cat si din pacate, motoarele de cautare au parcurs un drum lung in ultimii ani, imbunatatindu-si algoritmii de la an la an. Orice incepator in online care stie cat de cat ce inseamna SEO promite sa aduca site-ul tau pe prima pagina a cautarilor Google pe anumite cuvinte cheie, insa acest lucru nu este atat de simplu pe cat pare. In ziua de azi, cautarile sunt extrem de personalizate. Google foloseste factori precum locatia, istoricul cautarilor, contextul, conexiunea, ora etc., pentru a gasi rezultate relevante pentru tine.

Cuvintele cheie sunt inca foarte importante, deoarece ajuta Google sa inteleaga site-ul tau si obiectul afacerii tale, pentru a ghida spre site-ul tau utilizatorii care cauta serviciile sau produsele pe care tu le oferi. Cuvintele cheie aduc vizitatori care nu au auzit de afacerea ta pe site-ul tau, vizitatori care sunt interesati de ceea ce oferi si care pot deveni clienti in viitor.

In ultimii ani, utilizatorii de Internet si-au diversificat cautarile, alegand in cautarile lor cuvinte cheie long tail. De exemplu, atunci cand cineva doreste sa afle care este cel mai apropiat salon unde se poate tunde, nu va introduce in cautarea sa doar cuvantul “tunsoare” si va apasa enter. Cautarea sa va arata mai degraba asa: “tunsoare ieftina Bucuresti”.

Utilizatorii sunt imprevizibili in cautarile pe care le fac, nu este suficient sa aplici cateva principii generale legate de SEO si sa crezi ca vei face minuni pentru site-ul tau. Este nevoie de implementarea unei intregi strategii daca iti doresti ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor.

Daca ai inteles ce inseamna SEO, atunci ai inteles ca este absolut necesar sa creezi constant continut de calitate pentru site-ul tau. Este indicat sa alegi cuvintele cheie in functie de ceea ce vrei sa transmiti, nu sa formulezi mesajul in functie de cuvintele cheie. Include in textele tale informatii relevante pentru utilizatori, dar si imagini, pentru a face experienta mai interesanta si interactiva. Foloseste-te si de platformele social media pentru a-ti promova afacerea si pentru a atrage vizitatori pe site.

Asa cum spuneam, SEO este un domeniu complex. Sa intelegi cu adevarat ce inseamna SEO si sa il aplici cu succes necesita cunostinte vaste in domeniu si o experienta de piata de ani de zile, ani in care poti observa evolutia motoarelor de cautare si in care poti intelege cum functioneaza ele. Astfel, poti personaliza fiecare strategie in functie de client si de nevoile sale si poti implementa cu succes solutii viabile care sa aduca rezultatele dorite.

Daca iti doresti ca afacerea ta sa fie una de succes si daca iti doresti sa afli mai multe despre ce inseamna SEO si cum iti poti optimiza eficient site-ul, echipa iAgency iti sta la dispozitie pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru a-ti arata cum poti obtine rezultatele mult visate. Doar colaborand cu o echipa de profesionisti poti fi sigur ca beneficiezi de o strategie SEO eficienta, menita sa te ajute sa iti atingi obiectivele propuse.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo