Criteriul National

Ce inseamna SEO si cum il poti folosi in avantajul tau

Ce inseamna SEO si cum il poti folosi in avantajul tau
februarie 09
11:07 2017

Optimizarea SEO reprezinta totalitatea tehnicilor prin care un site este propulsat cat mai sus in lista de rezultate date de un motor de cautare pentru diverse cuvinte cheie. Deoarece acest lucru este un mod extraordinar de a obtine vizitatori, companiile sunt dispuse sa plateasca bani grei pentru a avea profesionisti SEO care sa se ocupe de optimizarea site-urilor lor. Este aproape imposibil sa rezumi intr-un scurt articol ce inseamna SEO si cum il poti folosi in avantajul tau, deoarece acest subiect este unul pe cat de simplu in aparenta, pe atat de complex in esenta.

Atat din fericire, cat si din pacate, motoarele de cautare au parcurs un drum lung in ultimii ani, imbunatatindu-si algoritmii de la an la an. Orice incepator in online care stie cat de cat ce inseamna SEO promite sa aduca site-ul tau pe prima pagina a cautarilor Google pe anumite cuvinte cheie, insa acest lucru nu este atat de simplu pe cat pare. In ziua de azi, cautarile sunt extrem de personalizate. Google foloseste factori precum locatia, istoricul cautarilor, contextul, conexiunea, ora etc., pentru a gasi rezultate relevante pentru tine.

Cuvintele cheie sunt inca foarte importante, deoarece ajuta Google sa inteleaga site-ul tau si obiectul afacerii tale, pentru a ghida spre site-ul tau utilizatorii care cauta serviciile sau produsele pe care tu le oferi. Cuvintele cheie aduc vizitatori care nu au auzit de afacerea ta pe site-ul tau, vizitatori care sunt interesati de ceea ce oferi si care pot deveni clienti in viitor.

In ultimii ani, utilizatorii de Internet si-au diversificat cautarile, alegand in cautarile lor cuvinte cheie long tail. De exemplu, atunci cand cineva doreste sa afle care este cel mai apropiat salon unde se poate tunde, nu va introduce in cautarea sa doar cuvantul “tunsoare” si va apasa enter. Cautarea sa va arata mai degraba asa: “tunsoare ieftina Bucuresti”.

Utilizatorii sunt imprevizibili in cautarile pe care le fac, nu este suficient sa aplici cateva principii generale legate de SEO si sa crezi ca vei face minuni pentru site-ul tau. Este nevoie de implementarea unei intregi strategii daca iti doresti ca rezultatele sa fie pe masura asteptarilor.

Daca ai inteles ce inseamna SEO, atunci ai inteles ca este absolut necesar sa creezi constant continut de calitate pentru site-ul tau. Este indicat sa alegi cuvintele cheie in functie de ceea ce vrei sa transmiti, nu sa formulezi mesajul in functie de cuvintele cheie. Include in textele tale informatii relevante pentru utilizatori, dar si imagini, pentru a face experienta mai interesanta si interactiva. Foloseste-te si de platformele social media pentru a-ti promova afacerea si pentru a atrage vizitatori pe site.

Asa cum spuneam, SEO este un domeniu complex. Sa intelegi cu adevarat ce inseamna SEO si sa il aplici cu succes necesita cunostinte vaste in domeniu si o experienta de piata de ani de zile, ani in care poti observa evolutia motoarelor de cautare si in care poti intelege cum functioneaza ele. Astfel, poti personaliza fiecare strategie in functie de client si de nevoile sale si poti implementa cu succes solutii viabile care sa aduca rezultatele dorite.

Daca iti doresti ca afacerea ta sa fie una de succes si daca iti doresti sa afli mai multe despre ce inseamna SEO si cum iti poti optimiza eficient site-ul, echipa iAgency iti sta la dispozitie pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru a-ti arata cum poti obtine rezultatele mult visate. Doar colaborand cu o echipa de profesionisti poti fi sigur ca beneficiezi de o strategie SEO eficienta, menita sa te ajute sa iti atingi obiectivele propuse.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

iAgency

iAgency

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo