Criteriul National

Ce magazine vând parfumuri de piața gri?

decembrie 16
22:02 2016

Dacă ești un pasionat de parfumuri, probabil ai auzit deja despre piața gri de parfumuri, cum funcționează aceasta și cum nu are nimic în comun cu piața neagră sau parfumurile contrafacute.

Cu toate ca parfumurile de pe piața gri sunt 100% ok din punct de vedere al calitatii și autenticitatii lor, în mintea noastră rămâne o întrebare.

Unde găsim parfumuri ce provin de pe piața gri?

În mai multe locuri decât ai fi crezut. Conform siteului fragranceandart.com au existat informații că parfumurile de pe piața gri apar chiar și în supermarketuri, magazine de cosmetice și cu siguranță, în magazinele online, mai ales în cazul magazinelor online care au reduceri foarte mari la parfumuri .

Așadar, dacă faci parte din acele persoane care pun foarte mare accent pe etica și dacă aveai ideea măreață să eviți toate produsele de pe această piață, probabil că îți va fi un pic cam greu :)

parfumuri chanel

Despre parfumurile de pe piața gri:

Dacă nu ați înțeles pe de plin ce înseamnă piața gri în ceea ce privește parfumurile și aveți o oarecare reticienta în ceea ce privește aceste parfumuri, haideți sa vedem pe scurt ce este piața gri și de ce am spus la începutul articolului ca parfumurile ce provin de acolo, în ciuda faptului ca sunt mai ieftine, sunt 100% originale.

Parfumurile de pe piața gri sunt, după cum am spus mai sus, parfumuri originale, importate din diverse țări. Nu sunt la fel ca produsele false, contrafăcute și copiile de parfumuri. Nu sunt ilegale de vândut, cumpărat, comercializat sau detinut.

Cu toate acestea, chiar dacă ești pregătit să cumperi de pe piața gri, ar trebui să fi pregătit și pentru a da și peste produse contrafăcute. Chiar dacă piața gri nu are nimic în comun cu piața neagră, este foarte posibil ca magazinele care vând parfumuri ieftine sa introduca în stocurile lor și parfumuri contrafacute.

Din acest motiv, recomandarea mea este sa alegeți întotdeauna numai magazine de încredere atunci când doriți sa cumparati un parfum. Fie el vreun magazine de cosmetice renumit, fie un magazin online care se respecte (gen Elefant sau Emag), este în regulă.

Un alt lucru pe care vi-l recomand, este sa verificați de fiecare data parfumul (ma rog, codul parfumului) pe siteul checkcosmetics.net pentru a vedea dacă într-adevăr este un produs autentic și pentru a vedea data la care a fost fabricat.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anca Maria

Anca Maria

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro