Criteriul National

Ce magazine vând parfumuri de piața gri?

decembrie 16
22:02 2016

Dacă ești un pasionat de parfumuri, probabil ai auzit deja despre piața gri de parfumuri, cum funcționează aceasta și cum nu are nimic în comun cu piața neagră sau parfumurile contrafacute.

Cu toate ca parfumurile de pe piața gri sunt 100% ok din punct de vedere al calitatii și autenticitatii lor, în mintea noastră rămâne o întrebare.

Unde găsim parfumuri ce provin de pe piața gri?

În mai multe locuri decât ai fi crezut. Conform siteului fragranceandart.com au existat informații că parfumurile de pe piața gri apar chiar și în supermarketuri, magazine de cosmetice și cu siguranță, în magazinele online, mai ales în cazul magazinelor online care au reduceri foarte mari la parfumuri .

Așadar, dacă faci parte din acele persoane care pun foarte mare accent pe etica și dacă aveai ideea măreață să eviți toate produsele de pe această piață, probabil că îți va fi un pic cam greu :)

parfumuri chanel

Despre parfumurile de pe piața gri:

Dacă nu ați înțeles pe de plin ce înseamnă piața gri în ceea ce privește parfumurile și aveți o oarecare reticienta în ceea ce privește aceste parfumuri, haideți sa vedem pe scurt ce este piața gri și de ce am spus la începutul articolului ca parfumurile ce provin de acolo, în ciuda faptului ca sunt mai ieftine, sunt 100% originale.

Parfumurile de pe piața gri sunt, după cum am spus mai sus, parfumuri originale, importate din diverse țări. Nu sunt la fel ca produsele false, contrafăcute și copiile de parfumuri. Nu sunt ilegale de vândut, cumpărat, comercializat sau detinut.

Cu toate acestea, chiar dacă ești pregătit să cumperi de pe piața gri, ar trebui să fi pregătit și pentru a da și peste produse contrafăcute. Chiar dacă piața gri nu are nimic în comun cu piața neagră, este foarte posibil ca magazinele care vând parfumuri ieftine sa introduca în stocurile lor și parfumuri contrafacute.

Din acest motiv, recomandarea mea este sa alegeți întotdeauna numai magazine de încredere atunci când doriți sa cumparati un parfum. Fie el vreun magazine de cosmetice renumit, fie un magazin online care se respecte (gen Elefant sau Emag), este în regulă.

Un alt lucru pe care vi-l recomand, este sa verificați de fiecare data parfumul (ma rog, codul parfumului) pe siteul checkcosmetics.net pentru a vedea dacă într-adevăr este un produs autentic și pentru a vedea data la care a fost fabricat.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anca Maria

Anca Maria

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo