Criteriul National

Ce magazine vând parfumuri de piața gri?

decembrie 16
22:02 2016

Dacă ești un pasionat de parfumuri, probabil ai auzit deja despre piața gri de parfumuri, cum funcționează aceasta și cum nu are nimic în comun cu piața neagră sau parfumurile contrafacute.

Cu toate ca parfumurile de pe piața gri sunt 100% ok din punct de vedere al calitatii și autenticitatii lor, în mintea noastră rămâne o întrebare.

Unde găsim parfumuri ce provin de pe piața gri?

În mai multe locuri decât ai fi crezut. Conform siteului fragranceandart.com au existat informații că parfumurile de pe piața gri apar chiar și în supermarketuri, magazine de cosmetice și cu siguranță, în magazinele online, mai ales în cazul magazinelor online care au reduceri foarte mari la parfumuri .

Așadar, dacă faci parte din acele persoane care pun foarte mare accent pe etica și dacă aveai ideea măreață să eviți toate produsele de pe această piață, probabil că îți va fi un pic cam greu :)

parfumuri chanel

Despre parfumurile de pe piața gri:

Dacă nu ați înțeles pe de plin ce înseamnă piața gri în ceea ce privește parfumurile și aveți o oarecare reticienta în ceea ce privește aceste parfumuri, haideți sa vedem pe scurt ce este piața gri și de ce am spus la începutul articolului ca parfumurile ce provin de acolo, în ciuda faptului ca sunt mai ieftine, sunt 100% originale.

Parfumurile de pe piața gri sunt, după cum am spus mai sus, parfumuri originale, importate din diverse țări. Nu sunt la fel ca produsele false, contrafăcute și copiile de parfumuri. Nu sunt ilegale de vândut, cumpărat, comercializat sau detinut.

Cu toate acestea, chiar dacă ești pregătit să cumperi de pe piața gri, ar trebui să fi pregătit și pentru a da și peste produse contrafăcute. Chiar dacă piața gri nu are nimic în comun cu piața neagră, este foarte posibil ca magazinele care vând parfumuri ieftine sa introduca în stocurile lor și parfumuri contrafacute.

Din acest motiv, recomandarea mea este sa alegeți întotdeauna numai magazine de încredere atunci când doriți sa cumparati un parfum. Fie el vreun magazine de cosmetice renumit, fie un magazin online care se respecte (gen Elefant sau Emag), este în regulă.

Un alt lucru pe care vi-l recomand, este sa verificați de fiecare data parfumul (ma rog, codul parfumului) pe siteul checkcosmetics.net pentru a vedea dacă într-adevăr este un produs autentic și pentru a vedea data la care a fost fabricat.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anca Maria

Anca Maria

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul