Criteriul National

Ce metode naturale de a slabi sunt recomandate?

Ce metode naturale de a slabi sunt recomandate?
martie 26
17:59 2017

Datorita evolutiei internetului si a tehnologiei, foarte multe persoane au apelat la diferite metode de a slabi, insa majoritatea dintre acestea nu au avut rezultate. De aceea, increderea in metodele de slabire pe cale naturala este extrem de mica, ele fiind foarte evitate de cei cu o greutate in plus.

Insa, din fericire, nu trebuie sa iti faci probleme, deoarece inca exista metode de slabire pe cale naturala si care sa te ajute sa iti creezi un corp de invidiat. Toate aceste metode, le vei gasi explicate in randurile care urmeaza, iar cu ajutorul lor cu siguranta vei scapa de kilogramele in plus.

Ce metode naturale sa folosesti pentru a slabi ?

slabire usoara

Prima si cea mai importanta metoda de altfel, este tocmai cea in care vei apela la sport. Dupa cum bine iti poti da si tu seama, va trebui sa te axezi in mare parte pe efectuarea unor exercitii, atat dimineata, cat si seara, in asa fel incat, corpul tau sa reuseasca sa scape de caloriile in plus. Bineinteles, exercitiile pot fii efectuate, atat la sala de fitness, cat si in parc sau acasa, insa ceea ce este cel mai important, este sa le faci, in caz contrar, rezultatele dorite de tine, ori vor fii mici, ori nu vor aparea deloc.

Bineinteles, degeaba faci sport 20 de minute, daca tu stai in pat la televizor cel putin 10 ore pe zi, deoarece aceasta proportie, nu este deloc recomandata si in timpul orelor de stat pe pat, organismul tau poate trece peste faptul ca azi dimineata ai fugit 20 de minute.

Pe langa sport, trebuie sa ai in vedere si faptul ca, poti sa apelezi si la un nou produs de pe piata, mai exact, este vorba despre Chocolate Slim, aceasta fiind cea mai simpla, naturala si benefica ciocolata de baut pentru slabit care iti poate oferi foarte multe beneficii atunci cand vrei sa slabesti. Acest lucru, a fost garantat de foarte multi dintre cumparatorii sai, si care, au precizat faptul ca reactiile adverse nu exista, fapt care este foarte important, cand vorbim despre un produs de slabit.

Iar ca o metoda de a slabi, face referire tocmai la alimentatia ta. Deoarece majoritatea persoanelor care doresc sa slabeasca aleg sa se infometeze, totusi nu este deloc bine sa faci asa ceva. Deoarece functiile organismului tau au nevoie constant de substante nutritive, evita sa mananci alimente cu multe calorii, si rezuma-te doar la legumele verzi, acestea fiind cele mai recomandate si mai bune pentru a scapa de kilogramele in plus.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Tudor

Tudor

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo