Criteriul National

Ce metode naturale de a slabi sunt recomandate?

Ce metode naturale de a slabi sunt recomandate?
martie 26
17:59 2017

Datorita evolutiei internetului si a tehnologiei, foarte multe persoane au apelat la diferite metode de a slabi, insa majoritatea dintre acestea nu au avut rezultate. De aceea, increderea in metodele de slabire pe cale naturala este extrem de mica, ele fiind foarte evitate de cei cu o greutate in plus.

Insa, din fericire, nu trebuie sa iti faci probleme, deoarece inca exista metode de slabire pe cale naturala si care sa te ajute sa iti creezi un corp de invidiat. Toate aceste metode, le vei gasi explicate in randurile care urmeaza, iar cu ajutorul lor cu siguranta vei scapa de kilogramele in plus.

Ce metode naturale sa folosesti pentru a slabi ?

slabire usoara

Prima si cea mai importanta metoda de altfel, este tocmai cea in care vei apela la sport. Dupa cum bine iti poti da si tu seama, va trebui sa te axezi in mare parte pe efectuarea unor exercitii, atat dimineata, cat si seara, in asa fel incat, corpul tau sa reuseasca sa scape de caloriile in plus. Bineinteles, exercitiile pot fii efectuate, atat la sala de fitness, cat si in parc sau acasa, insa ceea ce este cel mai important, este sa le faci, in caz contrar, rezultatele dorite de tine, ori vor fii mici, ori nu vor aparea deloc.

Bineinteles, degeaba faci sport 20 de minute, daca tu stai in pat la televizor cel putin 10 ore pe zi, deoarece aceasta proportie, nu este deloc recomandata si in timpul orelor de stat pe pat, organismul tau poate trece peste faptul ca azi dimineata ai fugit 20 de minute.

Pe langa sport, trebuie sa ai in vedere si faptul ca, poti sa apelezi si la un nou produs de pe piata, mai exact, este vorba despre Chocolate Slim, aceasta fiind cea mai simpla, naturala si benefica ciocolata de baut pentru slabit care iti poate oferi foarte multe beneficii atunci cand vrei sa slabesti. Acest lucru, a fost garantat de foarte multi dintre cumparatorii sai, si care, au precizat faptul ca reactiile adverse nu exista, fapt care este foarte important, cand vorbim despre un produs de slabit.

Iar ca o metoda de a slabi, face referire tocmai la alimentatia ta. Deoarece majoritatea persoanelor care doresc sa slabeasca aleg sa se infometeze, totusi nu este deloc bine sa faci asa ceva. Deoarece functiile organismului tau au nevoie constant de substante nutritive, evita sa mananci alimente cu multe calorii, si rezuma-te doar la legumele verzi, acestea fiind cele mai recomandate si mai bune pentru a scapa de kilogramele in plus.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Tudor

Tudor

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo