Criteriul National

Ce metode naturale de a slabi sunt recomandate?

Ce metode naturale de a slabi sunt recomandate?
martie 26
17:59 2017

Datorita evolutiei internetului si a tehnologiei, foarte multe persoane au apelat la diferite metode de a slabi, insa majoritatea dintre acestea nu au avut rezultate. De aceea, increderea in metodele de slabire pe cale naturala este extrem de mica, ele fiind foarte evitate de cei cu o greutate in plus.

Insa, din fericire, nu trebuie sa iti faci probleme, deoarece inca exista metode de slabire pe cale naturala si care sa te ajute sa iti creezi un corp de invidiat. Toate aceste metode, le vei gasi explicate in randurile care urmeaza, iar cu ajutorul lor cu siguranta vei scapa de kilogramele in plus.

Ce metode naturale sa folosesti pentru a slabi ?

slabire usoara

Prima si cea mai importanta metoda de altfel, este tocmai cea in care vei apela la sport. Dupa cum bine iti poti da si tu seama, va trebui sa te axezi in mare parte pe efectuarea unor exercitii, atat dimineata, cat si seara, in asa fel incat, corpul tau sa reuseasca sa scape de caloriile in plus. Bineinteles, exercitiile pot fii efectuate, atat la sala de fitness, cat si in parc sau acasa, insa ceea ce este cel mai important, este sa le faci, in caz contrar, rezultatele dorite de tine, ori vor fii mici, ori nu vor aparea deloc.

Bineinteles, degeaba faci sport 20 de minute, daca tu stai in pat la televizor cel putin 10 ore pe zi, deoarece aceasta proportie, nu este deloc recomandata si in timpul orelor de stat pe pat, organismul tau poate trece peste faptul ca azi dimineata ai fugit 20 de minute.

Pe langa sport, trebuie sa ai in vedere si faptul ca, poti sa apelezi si la un nou produs de pe piata, mai exact, este vorba despre Chocolate Slim, aceasta fiind cea mai simpla, naturala si benefica ciocolata de baut pentru slabit care iti poate oferi foarte multe beneficii atunci cand vrei sa slabesti. Acest lucru, a fost garantat de foarte multi dintre cumparatorii sai, si care, au precizat faptul ca reactiile adverse nu exista, fapt care este foarte important, cand vorbim despre un produs de slabit.

Iar ca o metoda de a slabi, face referire tocmai la alimentatia ta. Deoarece majoritatea persoanelor care doresc sa slabeasca aleg sa se infometeze, totusi nu este deloc bine sa faci asa ceva. Deoarece functiile organismului tau au nevoie constant de substante nutritive, evita sa mananci alimente cu multe calorii, si rezuma-te doar la legumele verzi, acestea fiind cele mai recomandate si mai bune pentru a scapa de kilogramele in plus.

Comentarii

Comentarii

Share

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro