Criteriul National

Ce numere de telefon ar trebui să avem păstrate permanent în agenda telefonică?

Ce numere de telefon ar trebui să avem păstrate permanent în agenda telefonică?
februarie 11
18:39 2018

Serviciile de urgență sunt folosite tot mai des în România, și când vorbim despre urgență nu ne referim neapărat la Salvare, Pompieri sau Poliție. Ne referim în special la urgențe ce țin mai degrabă de un „meseriaș”. Iată un top al celor mai căutate servicii de urgență:

Tractări auto

În ziua de astăzi aproape orice persoană majoră deține un autoturism, fie că este pe numele său, pe al părinților sau este înregistrat pe firma la care lucrează. Aglomerația din marile orașe face din „tractări auto” un serviciu indispensabil, cererea fiind uriașă – la fel și oferta. Deși multe persoane preferă metoda tradițională (tractatul folosind mașina unui prieten), sunt situații în care nu ai la cine apela (alt oraș, accident foarte grav etc.).

Lăcătuș mecanic

Un alt serviciu de urgență ce este practicat în marile orașe (București, Cluj, Brașov, Constanța, Timișoara și nu numai) îl reprezintă cel de reparații și deblocări uși. Sistemele de închidere folosite pentru uși au devenit din ce în ce mai performante, dar până și acestea cedează. Deblocarea unei uși (fără a distruge ușa) este aproape imposibilă fără unelte speciale sau fără cunoștințe în domeniu.

deblocari usi

Instalator

O țeavă spartă în casă poate produce daune de mii de euro – dacă apa nu este oprită în timp util. De obicei, aceste daune sunt acoperite de firmele de asigurări, însă acestea nu acoperă si costul suportat pentru defecțiunile pe care instalatorul le repară.

Electrician

Trăim într-o eră digitală, o eră în care curentul electric este absolut necesar pentru activitățile de zi cu zi. De la reparații electrice și cablaje până la aplicarea de prize și montajul lustrelor, un electrician ar fi nelipsit din agenda telefonică.

Salvarea numerelor de telefon în agenda telefonică este o metodă de precauție, o metodă cu ajutorul căreia vei trece mai rapid peste dificultățile întâmpinate în viață.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Cristian E.

Cristian E.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro