Criteriul National

Ce ocazie este mai bună pentru a dărui un buchet de flori decât o zi de naștere?

Ce ocazie este mai bună pentru a dărui un buchet de flori decât o zi de naștere?
noiembrie 17
17:41 2020

Suntem de părere că oricui îi placă să primească flori. Acestea sunt cele mai frumoase cadouri ce pot fi oferite de către cei dragi și nu numai, atât cu ocazia unui eveniment special, dar și fără un motiv anume. Florile reprezintă cadouri atemporale, cadouri clasice, cadouri care nu se vor demoda niciodată și care se reinventează de la anotimp la anotimp. Primăvara ne bucurăm de lalele, zambile, frezii, vara de crini, trandafiri și hortensii, toamna de dalii și crizanteme, iarna de Crăciunițe și alte flori deosebite, care ne fac sărbătorile mai frumoase. 

Nu există ocazie în care să nu te poți bucura de flori, indiferent dacă ne referim la o zi de naștere, o aniversare, o naștere, un botez, o cununie civilă sau religioasă, absolvire, schimbarea locului de muncă și lista continuă. Florile fac parte din viața noastră încă din prima clipă și ne însoțesc la toate evenimentele importante și ne alină chiar și în momentele dificile. 

În cazul în care vrei să feliciți pe cineva pentru ziua de naștere, cel mai indicat cadou este un buchet de flori. Dacă nu știi ce fel de cadou să îi dăruiești, alege întotdeauna unul floral și nu vei regreta. Astfel, îți vei putea arăta dragostea și recunoștința în cel mai frumos mod posibil. 

Nu ai o florărie în zona în care locuiești sau există dar nu îți plac buchetele și aranjamentele florale comercializate? În acest caz, alege cu încredere cele mai frumoase buchete de flori de la Maison d’Or! Este atât de simplu să comanzi online încât îți garantăm că te vei întreba de ce nu ai făcut acest lucru mai devreme. Doar adaugi produsele dorite în coșul virtual, completezi datele de livrare și… aștepți curierul. Sau mai există varianta în care trimiți buchetul direct persoanei sărbătorite, mai ales dacă nu locuiește în același oraș cu tine sau dacă îți dorești neapărat să o surprinzi într-un mod inedit. 

Screenshot at Nov 17 16-40-57

Nu doar livrarea facilă este un avantaj al comandării florilor online. Trebuie să menționăm și gama variată de buchete: poți alege dintre zeci de produse deja existente sau poți să optezi pentru un buchet personalizat. În plus, este mult mai simplu să găsești inspirație pentru a face alegerea perfectă dacă folosești filtrele disponibile. Astfel, poți vedea doar buchete realizate dintr-un anumit tip de flori sau cu o anumită culoare predominantă. Super, nu? 

Toate buchetele vor fi livrate în cele mai bune condiții, în cutii speciale. Astfel, nu se vor deteriora și vor rămâne proaspete și frumoase. În plus, sunt însoțite de hrană florală și de un săculeț special cu apă, care le va menține în cea mai bună condiție până vor fi puse într-o vază (rezistă până la 24 de ore cu ajutorul water bag-ului). 

În încheiere, sperăm că te-am convins să alegi cele mai frumoase buchete de flori de la Maison d’Or pentru a-i surprinde pe cei dragi de ziua lor de naștere. Am vrea să știm dacă ai comandat vreodată flori online și care a fost experiența ta! 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul