Criteriul National

Ce oferă o agenție de marketing online?

Ce oferă o agenție de marketing online?
octombrie 11
11:31 2020

Dacă va întrebați ce oferă o agenție de marketing online, aveți ocazia de a descoperi în cele ce urmează informații complete în acest sens. O agenție de marketing online oferă o serie de servicii specializate prin care aveți posibilitatea de a va bucura de succes în mediul online. Unul dintre cele mai importante servicii ce pot fi oferite de către agențiile din acest domeniu este optimizarea seo. Această optimizare seo, ar trebui să fie instrumentul principal pentru orice campanie de marketing.

O agenție specializată în optimizarea seo, poate pune în aplicare cele mai eficiente strategii pentru apariția în primele locuri din motoarele de căutare. În cadrul optimizării unui site, putem aminti de research pe cuvinte cheie și elaborarea unei strategii pentru crearea de conținut. De asemenea, putem vorbi și despre optimizarea on page, ce se referă la viteza de încărcare a site-ului, optimizarea pentru mobil, elemente de web design seo friendly, redirecturi, optimizare imagini, url-uri, etc. Pe de altă parte, o agenție de marketing online se va ocupă și de optimizarea off page pentru un site. În acest sens, putem aminti de crearea de conținut cu scopul de a fi publicat pe alte site-uri, precum comunicate, articole de blog sau advertoriale. În cadrul optimizării off page, putem aminti și de crearea de backlinkuri, optimizare seo a conținutului, imaginilor și a conținutului video pentru rețelele de socializare.

O agenție de marketing online are specialiști și în ceea ce privește partea SEM, adică Search Engine Marketing. Aceasta optiune include promovarea unui site prin reclame, precum Google Adwords și alte platforme de acest tip ce există pe internet. Există posibilitatea promovării și pe Facebook, Instagram și Youtube. Veți afla detalii complete în acest sens, în momentul în care veți lua legătura cu o agenție specializată în acest domeniu. Varianta de promovare SEM reprezintă un instrument de marketing online ce oferă rezultate rapide pentru cei ce vor dori să fie afișați în primele rezultate Google după anumite cuvinte cheie, însă este necesar un buget consistent.

Nu în ultimul rând, o agenție de marketing online, se ocupă și de Social Media Marketing, iar în cadrul acestor servicii se vor utiliza rețelele de socializate printre care putem aminti de Facebook, Instagram sau Twitter. Aceste rețele sunt utilizate pentru a comunica, interacționa și influență audiență cu scopul de a construi un brand awareness. Serviciile de optimizare și de promovare oferite de către o agenție de marketing online sunt foarte importante pentru orice afacere ce are o corespondență și în mediul online. Este indicat să luați în calcul posibilitatea de a opta pentru aceste servicii și să colaborați cu o agenție specializată ce va poate oferi mereu calitatea de care aveți nevoie. Prețurile unei astfel de colaborări sunt avantajoase în raport cu toate beneficiile primite. 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul