Criteriul National

Ce parfum sa alegi in functie de personalitate

Ce parfum sa alegi in functie de personalitate
martie 18
17:01 2019

Fiecare parfum are o poveste in spate. Puternice, florale, fructate, lemnoase sau dulci, parfumurile sunt o sursa de inspiratie pentru femeile din intreaga lume. Alegerea unui parfum nu este tocmai usoara avand in vedere varietatea de esente pe care le regasim pe piata. Un parfum de calitate iti ofera o alura misterioasa si iti imbunatateste starea de spirit. Fiecare femeie are un parfum preferat care ii subliniaza personalitatea. In randurile de mai jos vei regasi cele mai bune alegeri in ceea ce priveste parfumul potrivit fiecarei femei in functie de personalitatea pe care o are aceasta.

parfumuri originale parfumu

  • Pentru femeile senzuale si feminine

 

Daca esti o persoana senzuala, delicata, care emana feminitate prin toti porii, atunci ai nevoie de un parfum discret precum Tom Ford Black Orchid.

 

Acest parfum se asociaza cu puritatea si este o alegere ideala pentru femeile care emana feminitate. In plus, aroma discreta a florilor de lotus ofera purtatoarei un aer misterios. Notele orientale date de orhideea neagra impreuna cu cele pamantesti date de patchouli vin in echilibru cu dulceata data de santal si vanilie. Parfumul este extrem de feminin si de inmiresmat.

Tot pentru femeile pline de feminitate este si parfumul Lancome La Vie Est Belle Intense.

 

Flaconul romanic cu nuante de roz pudrat are o mireasma unica si un miros dominant de iris, bergamota si floare de portocal.

 

  • Pentru femeile romantice

 

Femeilor romantice li se potriveste un parfum cu note de iasomie, Ylang-Ylang si trandafir precum Chanel Coco Mademoiselle. Acest parfum emana emotie si romantism si este ideal pentru femeile romantice, generoase si sensibile. Coco Mademoiselle a castigat rapid fidelitatea si simpatia publicului feminin datorita atmosferii de poveste pariziene pe care o creaza. Calitatea inconfundabila a acestui parfum se remarca la fiecare pulverizare.

 

  • Pentru femeile simple, dar rafinate

 

Femeilor simple, pline de rafinament, li se potrivesc parfumurile mistice, cu note moderne. Pacco Rabanne Olympea este un parfum ideal pentru aceste femei datorita notelor de casmir si chihlimbar intrepatrunse cu notele de iasomie si mandarina, ceea ce creaza un echilibru intre rafinament si simplitate. Mireasma deosebita a acestui parfum se armonizeaza perfect cu femeile moderne, pretioase.

 

  • Pentru femeile puternice

 

Femeilor puternice li se potrivesc parfumurile cu aroma de mosc cu tonuri subtile florale sau lemnoase. Acestea se armonizeaza perfect cu felul lor de a fi. Dior J’Adore este un astfel de parfum care se remarca prin notele de mosc, cedru si vanilie, ce vin in acord cu notele de bergamota si magnolie. Acordurile se gasesc in perfecta armonie si sunt ideale pentru femeile puternice, seducatoare. Acest parfum este construit special pentru femeile moderne, cu o atitudine increzatoare si o personalitate puternica. Persistenta si longevitatea pe piele lasa in urma o aroma inconfundabila.

 

Intra pe STOREL si alege-ti parfumul care ti se potriveste in functie de personalitatea pe care o ai si lasa-te sedusa de mireasma imbietoare a acestora.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei