Criteriul National

Ce parfumuri prefera femeile stilate?

Ce parfumuri prefera femeile stilate?
decembrie 22
11:40 2017

Aceasta este epoca femeilor moderne, increzatoare in fortele proprii si de neinduplecat in fata provocarilor. Cutumele feminitatii impun atentia la detalii in orice privinta ce intervine asupra stilului, mai ales atunci cand vine vorba despre parfumul ce lasa amprenta personala in urma pasilor grabiti catre succes.

Femeia stilata este aceea care a experimentat binele si raul cu zambetul pe buze, concurand cot la cot cu militaria specific masculina. In consecinta, ea si-a cizelat preferintele in conformitate cu propriile experiente si asteptari, lasand parfumul sa o introduca publicului larg inainte ca ea sa rosteasca primele cuvinte. Ce prefera? Un parfum intens, penetrant, unic si original, care sa rasune ca un ecou in urma mersului sau leganat. In general, un astfel de parfum este vizat de o compozitie tare, lemnoasa, pe alocuri tintuita de accente dulci – fructate sau florale, de ylang-ylang.

Stilul poate fi, de asemenea, subliniat de parfumul pe care o femeie puternica si stilata alege sa il poarte. In acest sens, in topul preferintelor se afla parfumurile destinate mai degraba momentelor de seara, datorita intensitatii notelor de compozitie ca tamaia sau iasomia, invaluind pe deplin tinuta intr-o prezenta extravaganta, efervescenta si indrazneata.

Tinuta definita prin celebra little black dress nu poate exista fara doza de aroma unica si inconfundabila care lasa amprenta unei femei independente si sigure in propriile forte, femeia puternica, plina de calitati, recunoscuta indeosebi pentru cariera de succes. Parfumul ce incununeaza o astfel de prezenta este fara doar si poate un parfum cu accente intense, care invoca o aroma salbatica, ce jongleaza cu simturile barbatilor inmarmuriti de perfectiunea femeii din fata lor.

Totusi, stilul impozant nu se defineste doar prin alegeri dure. Femeile stilate dau dovada de tact si iscusinta atunci cand vine vorba de a cuceri prin farmecul lor, astfel ca mizeaza pe echilibru in privinta parfumurilor pe care le poarta in momente – cheie precum o petrecere dedicata lor, inmanarea unui binemeritat premiu sau o simpla cina romantica. Acestea pot incinge imaginatia purtand o aroma ce se deschide prin note calde, conducand simturile catre note de mijloc fierbinti care invaluie atmosfera intr-o aura de mister.

Rafinamentul si eleganta sunt doua atribute subliniate cu preponderenta de parfumurile pe care alegeti sa le purtati. Calde sau reci, suave sau intense, parfumurile imbraca atitudinea purtatoarei si o ajuta sa isi defineasca, in detaliu, imaginea in ochii celorlalti. Totusi, pilonii de succes ai parfumurilor dedicate femeilor cu stil sunt accentele intense si notele dulci – florale care adauga o nota de aparenta inocenta prezentelor feminine.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro