Criteriul National

Ce parfumuri prefera femeile stilate?

Ce parfumuri prefera femeile stilate?
decembrie 22
11:40 2017

Aceasta este epoca femeilor moderne, increzatoare in fortele proprii si de neinduplecat in fata provocarilor. Cutumele feminitatii impun atentia la detalii in orice privinta ce intervine asupra stilului, mai ales atunci cand vine vorba despre parfumul ce lasa amprenta personala in urma pasilor grabiti catre succes.

Femeia stilata este aceea care a experimentat binele si raul cu zambetul pe buze, concurand cot la cot cu militaria specific masculina. In consecinta, ea si-a cizelat preferintele in conformitate cu propriile experiente si asteptari, lasand parfumul sa o introduca publicului larg inainte ca ea sa rosteasca primele cuvinte. Ce prefera? Un parfum intens, penetrant, unic si original, care sa rasune ca un ecou in urma mersului sau leganat. In general, un astfel de parfum este vizat de o compozitie tare, lemnoasa, pe alocuri tintuita de accente dulci – fructate sau florale, de ylang-ylang.

Stilul poate fi, de asemenea, subliniat de parfumul pe care o femeie puternica si stilata alege sa il poarte. In acest sens, in topul preferintelor se afla parfumurile destinate mai degraba momentelor de seara, datorita intensitatii notelor de compozitie ca tamaia sau iasomia, invaluind pe deplin tinuta intr-o prezenta extravaganta, efervescenta si indrazneata.

Tinuta definita prin celebra little black dress nu poate exista fara doza de aroma unica si inconfundabila care lasa amprenta unei femei independente si sigure in propriile forte, femeia puternica, plina de calitati, recunoscuta indeosebi pentru cariera de succes. Parfumul ce incununeaza o astfel de prezenta este fara doar si poate un parfum cu accente intense, care invoca o aroma salbatica, ce jongleaza cu simturile barbatilor inmarmuriti de perfectiunea femeii din fata lor.

Totusi, stilul impozant nu se defineste doar prin alegeri dure. Femeile stilate dau dovada de tact si iscusinta atunci cand vine vorba de a cuceri prin farmecul lor, astfel ca mizeaza pe echilibru in privinta parfumurilor pe care le poarta in momente – cheie precum o petrecere dedicata lor, inmanarea unui binemeritat premiu sau o simpla cina romantica. Acestea pot incinge imaginatia purtand o aroma ce se deschide prin note calde, conducand simturile catre note de mijloc fierbinti care invaluie atmosfera intr-o aura de mister.

Rafinamentul si eleganta sunt doua atribute subliniate cu preponderenta de parfumurile pe care alegeti sa le purtati. Calde sau reci, suave sau intense, parfumurile imbraca atitudinea purtatoarei si o ajuta sa isi defineasca, in detaliu, imaginea in ochii celorlalti. Totusi, pilonii de succes ai parfumurilor dedicate femeilor cu stil sunt accentele intense si notele dulci – florale care adauga o nota de aparenta inocenta prezentelor feminine.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu