Criteriul National

Ce pastile se iau pentru infectie urinara?

Ce pastile se iau pentru infectie urinara?
noiembrie 05
13:28 2018

Infectiile tractului urinar pot fi printre cele mai incomode dureri pentru noi, iar uneori revin la scurt timp dupa ce le tratam. Prin urmare, acest remediu natural te va ajuta sa scapi de toate bacteriile si sa previ infectia.
Toata lumea care a suferit de o astfel de infectie stie foarte bine cat de dureroasa si persistena poate fi. Cu toate acestea, remediul este cunoscut a fi un antibiotic natural foarte eficient.

Reteta care te scapa de infectiile urinare intr-o saptamana:
Combinatia de radacina de patrunjel si lamaie, cu adaos de miere si ulei de masline devine un antibiotic si antiviral puternic impotriva bacteriilor enervante.

Ingrediente:

  • 250 de grame de radacina de patrunjel;
  • 250 g de lamai necuratate;
  • 250 de grame de miere;
  • 200 ml ulei de masline

Mod de preparare:
Se toaca marunt radacina de patrunjel si lamaia spalata si necuratata, apoi se pun intr-un blender si se amesteca bine toate ingredientele, inclusiv mierea si uleiul de masline.

Vei obtine o compozitie moale pe care o poti pune intr-un borcan si pastra in frigider. Ia o lingura in fiecare dimineata. Dupa ce ai terminat de luat intreaga cantitate de amestec, vei scapa cu siguranta de bacteriile care cauzeaza infectia urinara.

Nota: Este recomandat sa cumperi miere direct de la un apicultor de incredere. Cel mai bine este sa utilizezi lamai care nu a fost tratate chimic. Daca ai cumparat lamai dintr-un magazin, inmoaie-le in apa rece in care ai adaugat anterior bicarbonat de sodiu si lasa-le asa pentru cateva ore. Ulterior spalati-le bine. De asemenea, radacina de patrunjel trebuie spalata foarte bine.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu