Criteriul National

Ce poate face optimizarea SEO pentru tine

aprilie 16
17:40 2020

Ce poate face optimizarea SEO pentru tine

Orice afacere are nevoie de optimizare SEO pentru ca online-ul cantareste mai mult ca niciodata. Cu totii culegem informatii despre produse sau servicii direct online, astfel ca e important pentru orice brand ca cele proprii sa ajunga in fata publicului potrivit. De asta se ocupa cei de la WiseVision care propun cele mai de succes strategii pentru toate site-urile, indiferent de domeniu.

Optimizare SEO pentru orice site

Aceasta este o unealta prin care sa creasca credibilitatea unui site si prin care sa castige increderea utilizatorilor. Bineinteles, in cadrul fiecarui domeniu e foarte stransa competitia, motiv pentru care e nevoie de gasirea celor mai bune solutii de diferentiere. Totusi, indiferent de situatie, utilizatorii au nevoie de conditiile ideale pentru a naviga si pentru a ajunge imediat la produsele si serviciile de care sunt interesati.

Astfel, un site bine optimizat poate fi accesat atat in versiunea web, cat si cea de mobil, fapt esential in conditiile in care traficul mobil a crescut considerabil in ultimii ani si chiar l-a detronat pe cel web. Viteza de incarcare acestuia este importanta pentru ca niciun utilizator nu e dispus sa astepte mai mult de cateva secunde in acest sens in conditiile in care poate gasi aceleasi produse sau servicii la alte cateva click-uri distanta. Si design-ul conteaza mult si chiar poate face diferenta, iar despre intuitivitate nici nu nu se pune problema. Totul trebuie sa fie bine pus la punct, la fel si continutul, iar de fiecare dintre aceste detalii se ocupa agentia WiseVision prin campaniile de optimizare SEO pe care le orchestreaza.

O campanie bine pusa la punct poate duce orice direct catre prima pagina, fapt esential in conditiile in care datele arata ca doar un sfert din utilizatori dau click si pe a doua pagina. Totusi, nu doar prezenta pe prima pagina conteaza, ci e de preferat ca propriul site sa ocupe primele pozitii, acestea fiind cele care se bucura de cel mai mult succes. De asemenea, simpla prezenta pe una din pozitiile de top inspira mai multa incredere in fata utilizatorilor care se asteapta sa gaseasca profesionalismul pe care il cauta.

Online e mult mai usor sa se monitorizeze succesul unei campanii in conditiile in care avem la indemana nenumarate unelte in acest sens. Cu ajutorul acestora se pot face adaptarile necesare din mers astfel incat fiecare campanie sa atinga performante maxime. In comparatie, alte modalitati de a face promovare precum panourile stradale, reclamele la radio sau TV, poate ca dispun de expunerea dorita, insa eficienta nu poate fi masurata decat estimativ.

Instrumente SEO

Optimizarea SEO reprezinta un proces care se desfasoara pe termen lung intrucat rezultatele nu se obtin peste noapte, dar trebuie si intretinute. Cu alte cuvinte, odata ajuns pe prima pozitie, e important ca aceasta sa fie pastrata prin continuarea procedurilor necesare in acest sens, in caz contrar oricand un competitor direct poate lua locul propriului site.

Totusi, costurile implicate sunt modice in comparatie cu beneficiile aduse, motiv pentru care nu e nevoie de alocarea unor bugete generoase in acest sens. Cu alte cuvinte, orice site isi va permite sa fie bine optimizat din punct de vedere SEO pentru a avea sanse mari sa atinga performantele dorite.

Agentia WiseVision ofera consultanta de specialitate si se foloseste de cele mai eficiente unelte disponibile online prin care sa gestioneze campaniile cat de eficient se poate. Acesta este momentul in care experienta si inventivitatea fac diferenta pentru ca intotdeauna e nevoie de masuri potrivite prin care un site sa poata iesi in evidenta. Asadar, e mai usor sa iti duci site-ul direct pe prima pozitie atunci cand ai aproape echipa potrivita!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul