Criteriul National

Ce pot spune hainele despre bărbații care le poartă

Ce pot spune hainele despre bărbații care le poartă
decembrie 22
14:08 2016

Deseori facem afirmații despre cei din jur în funcție de vestimentația lor: „nu e genul meu”, „pare prietenos” sau „pare un tip competent”. Psihologii spun că alegerea hainelor pe care le purtăm este mai importantă decât ne imaginăm. Chiar dacă pentru mulți ceea ce aleg să poarte este doar o obișnuință, o atenție sporită acordată vestimentației ar putea schimba impresia pe care ceilalți o au despre tine.

Un articol publicat în Psychology Today prezintă un studiu realizat pe 300 de persoane cărora li s-au arătat pe rând, preț de trei secunde, câte o fotografie cu bărbați, a căror față a fost blurată pentru a nu influența subiecții, purtând costume potrivite pe corp și altele cu bărbați purtând niște costume oarecare. Participanții la studiu au descris persoanele îmbrăcate cu costume pe măsură că sunt „mai stăpâne pe sine”, „de succes”, „flexibile” sau „cu salarii mai mari”.

Mizând pe importanța vestimentației masculine, Gentlemen`s Corner oferă clienților o gamă largă de haine de cea mai bună calitate, menite să transforme clienții în bărbați de succes indiferent de domeniul de activitate. Costume cu o croială italiană, mizând pe materiale deosebite și atenția la detalii vin să dea un aer de rafinament celor ce le poartă.

Gentlemen`s Corner lucrează costumele sub brand propriu în Romania, folosind materiale deosebite de la mari producători din Italia. Printre furnizorii Gentlemen`s Corner se află Cerruti, cu ale sale realizări tehnice deosebite, Vitale Barberis Canonico – furnizor de cea mai bună lână de merino, de pe pășunile din Australia și Noua Zeelanda sau Loro Piana – companie specializată în țesături din lână, cașmir și mătase de lux, cu origini încă de la începutul secolului XIX (în 2013 Louis Vuitton a achiziționat 80% din acțiunile companiei de la familia Loro Piana).

Gama costumelor de la Gentlemen`s Corner cuprinde costume de ceremonie, business sau casual și smoking-uri. De asemenea, clienții au posibilitatea să realizeze la comandă costumul dorit folosind materiale de la cei mai mari producători de țesături din lume: Ermenegildo Zegna, Loro Piana, Carnet, Vitale Barberis Canonico, Reda, Drapers, Cerruti și Holland & Sherry.

Oferta Gentlemen`s Corner cuprinde și o gamă largă de cămăși, din categoriile premium, business, de gală sau casual. Ca și în cazul costumelor, Gentlemen’s Corner vă ofera posibilitatea confecționării cămășilor la comandă, pentru a vă putea bucura de o cămașă croită special pe gustul și conformația fiecăruia. Veți avea posibilitatea de a alege tipul de guler, de manșetă, a nasturilor, butonierelor, a fentei, a penselor, a tăieturii inferioare, a buzunarului și să vă brodați monograma. La alegere pentru realizarea cămășii veți avea și materiale deosebite de la cei mai mari producători de țesături din lume: Cotonificio Albini, Tessitura Monti, Somelos  sau Tootal Holland.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo