Criteriul National

Ce presupune fatetarea dintilor si care sunt avantajele acestei proceduri

Ce presupune fatetarea dintilor si care sunt avantajele acestei proceduri
noiembrie 29
18:02 2017

fatetarea dintilor dr leahu

Aspect estetic excelent, potrivire perfecta, realizare rapida. Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care sa recurgi la fatetarea dintilor, in cazul in care iti doresti o dantura perfecta si un zambet ca la Hollywood. Cu ajutorul acestei proceduri vei obtine o dantura sanatoasa, perfect functionala, precum si un zambet impecabil, alb si stralucitor. Totul, in cel mai scurt timp – rapid si eficient!

Gratie tehnologiei de ultima generatie disponibile in Clinicile Dr. Leahu, vei obtine un zambet gratios. Fatetarea dintilor prin sistemul CEREC CAD/CAM, de care se vor ocupa cei mai iscusiti specialisti, iti garanteaza rezultate precise. Aceasta procedura moderna iti va imbunatati remarcabil aspectul dintilor, fara dureri sau complicatii, simplu si in timp record: intr-o singura ora! Mai mult, tehnologia utilizata salveaza o mare parte din structura osoasa; pastreaza cat mai mult posibil din smaltul dintilor, in momentul in care fatetele sunt aplicate pe suprafata acestora.

Tehnologia CEREC CAD/CAM pentru fatetarea dintilor ofera fiecarui pacient in parte un tratament sigur si restaurari biocompatibile personalizate, perfect integrate in fizionomia acestuia, fara complicatii post-operatorii. In felul acesta vei obtine un zambet frumos si sanatos , cu aspect natural. Acest lucru e posibil datorita faptului ca ceramica folosita la fatetarea dintilor este un material translucid.

Cum decurge fatetarea dintilor in Clinicile Dr. Leahu, prin sistemul CEREC CAD/CAM

Aceasta procedura este specifica esteticii dentare si presupune aplicarea unor fatete din portelan pe dintii afectati din punct de vedere al aspectului:
– dinti patati sau decolorati;
– dinti cu spatii mari intre ei (strungareata);
– dinti strambi, sparti sau ciobiti.

Fatetarea dintilor se realizeaza, astfel, prin tehnologie moderna, de ultima ora. Sistemul CEREC CAD/CAM disponibil in Clinicile Dr. Leahu este alcatuit din: scanner, computer cu soft de imagine 3D si unitate de frezare dotata cu freze diamantate.

Mai intai, scanner-ul preia imagini si informatii din cavitatea orala. Apoi, le transforma in date ce vor fi procesate prin intermediul computerului special. Acest computer dispune de un soft de imagine 3D pentru prelucrarea datelor si conceperea fatetelor dentare. In cele din urma, datele procesate sunt transformate rapid si precis in fatete sau alte tipuri de restaurari, cu ajutorul unitatii de frezare. Dupa aplicarea fatetelor, te vei bucura imediat de rezultate incredibile!

Ce avantaje iti ofera fatetarea dintilor CEREC CAD/CAM

1. Vei economisi timp si energie. Vei obtine fatete dentare perfecte intr-o singura ora! Astfel, nu vei fi nevoit(a) sa faci numeroase drumuri la medicul stomatolog.

2. Vei face o investitie inteligenta pe termen lung. Ceramica dentara folosita, de inalta rezistenta, garanteaza obtinerea unei restaurari durabile, asemenea structurii naturale a dintelui.

3. Vei elimina riscul aparitiei reactiilor alergice sau a altor complicatii post-operatorii. Fatetarea dintilor se realizeaza cu materiale biocompatibile, fara continut metalic.

4. Vei economisi bani, deoarece nu va mai fi necesara realizarea unor lucrari provizorii suplimentare.

5. Fixarea fatetelor dentare este minim invaziva. Sistemul CEREC CAD/CAM pentru fatetarea dintilor salveaza foarte mult din structura dentara, spre deosebire de metodele clasice.

Toti pacientii care apeleaza la Clinicile Dr. Leahu pentru a obtine un zambet impecabil beneficiaza de cele mai calitative tratamente de estetica dentara si protetica. Vrei si tu un zambet ca la Hollywood? Nu trebuie sa platesti o gramada de bani, ca-n afara, deoarece Clinicile Dr. Leahu iti ofera cele mai moderne servicii la preturi decente, comparativ cu alte tari. Cel mai bun raport calitate-pret, care te face sa zambesti!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro