Criteriul National

Ce rochii purtam toamna aceasta?

Ce rochii purtam toamna aceasta?
septembrie 28
09:45 2017

Cu toate ca inca nu a inceput toamna oficial, marii designeri au publicat recomandarile in ceea ce priveste tinutele doamnelor din toamna anului 2017. Unul dintre cele mai folosite obiecte vestimentare sunt rochiile si cum ne aflam in plin sezon al nuntilor, este indicat sa avem o perspectiva in ceea ce priveste culorile preferate anul acesta.

Desi nu tinem intotdeauna pasul cu moda, femeile isi doresc sa fie cat mai bine imbracate si informate cu privire la noile tendinte. Rosul a ramas culoare definitorie indiferent de stilul adoptat, iar anul acesta revine in prim plan, folosit in design-ul rochiilor create special pentru femeile care iubesc aceasta culoare eleganta si puternica, pentru o personalitate pe masura. Avantajul oferit de care aceasta culoare este ca se asorteaza cu orice fel de tip de ten sau piele.

Senzualitatea si eleganta oferita de aceasta culoare este principalul motiv pentru care femeile aleg sa poarte tinute indraznete. Mai multe detalii despre eleganta veti afla accesand acest website. Metalul a fost prezent vara aceasta atat in manichiura doamnelor si domnisoarelor, cat si in modelele de incaltaminte de pe piata. Designeri recomanda rochiile metalice, in diverse nuante considerate un trend, putand fi purtate atat in cadrul unor ocazii speciale, cat si in viata de zi cu zi.

Nu putem lasa deoparte nici imprimeurile florale, acestea sunt la moda si in toamna aceasta, cu cat mai colorate si accesorizate cu atat mai bine. Florile sunt un element care definesc frumusetea unei femei si feminitatea, iar rochiile sunt un element definitoriu. De asemenea, nu putem uita de obiectele vestimentare din piele, iar rochiile mulate sau cele in diferite forme sunt preferate pentru o iesire in oras sau chiar in viata de zi cu zi.

Albastrul regal culoarea reprezentativa pentr bunul gust si lux, dar si pentru o feminitate si seriozitate desfavarsita. Rochiile albastre sunt potrivite pentru toate varstele, iar modelele numeroase si varietatea culorilor de albastru ne ajuta in alegerea celei mai bune tinute vestimentare.
Non-culorile raman si ele in preferintele femeilor, in special cele de culoare gri care ilustreaza o personalitate linistita, calma si in aceasi timp interesanta. Rochiile in culori puternice sunt usor evitate de catre doamne si domnisoare in aceasta perioada a anului, insa acest lcuru depinde de gustul si stilul fiecaruia.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo