Criteriul National

Ce rochii purtam toamna aceasta?

Ce rochii purtam toamna aceasta?
septembrie 28
09:45 2017

Cu toate ca inca nu a inceput toamna oficial, marii designeri au publicat recomandarile in ceea ce priveste tinutele doamnelor din toamna anului 2017. Unul dintre cele mai folosite obiecte vestimentare sunt rochiile si cum ne aflam in plin sezon al nuntilor, este indicat sa avem o perspectiva in ceea ce priveste culorile preferate anul acesta.

Desi nu tinem intotdeauna pasul cu moda, femeile isi doresc sa fie cat mai bine imbracate si informate cu privire la noile tendinte. Rosul a ramas culoare definitorie indiferent de stilul adoptat, iar anul acesta revine in prim plan, folosit in design-ul rochiilor create special pentru femeile care iubesc aceasta culoare eleganta si puternica, pentru o personalitate pe masura. Avantajul oferit de care aceasta culoare este ca se asorteaza cu orice fel de tip de ten sau piele.

Senzualitatea si eleganta oferita de aceasta culoare este principalul motiv pentru care femeile aleg sa poarte tinute indraznete. Mai multe detalii despre eleganta veti afla accesand acest website. Metalul a fost prezent vara aceasta atat in manichiura doamnelor si domnisoarelor, cat si in modelele de incaltaminte de pe piata. Designeri recomanda rochiile metalice, in diverse nuante considerate un trend, putand fi purtate atat in cadrul unor ocazii speciale, cat si in viata de zi cu zi.

Nu putem lasa deoparte nici imprimeurile florale, acestea sunt la moda si in toamna aceasta, cu cat mai colorate si accesorizate cu atat mai bine. Florile sunt un element care definesc frumusetea unei femei si feminitatea, iar rochiile sunt un element definitoriu. De asemenea, nu putem uita de obiectele vestimentare din piele, iar rochiile mulate sau cele in diferite forme sunt preferate pentru o iesire in oras sau chiar in viata de zi cu zi.

Albastrul regal culoarea reprezentativa pentr bunul gust si lux, dar si pentru o feminitate si seriozitate desfavarsita. Rochiile albastre sunt potrivite pentru toate varstele, iar modelele numeroase si varietatea culorilor de albastru ne ajuta in alegerea celei mai bune tinute vestimentare.
Non-culorile raman si ele in preferintele femeilor, in special cele de culoare gri care ilustreaza o personalitate linistita, calma si in aceasi timp interesanta. Rochiile in culori puternice sunt usor evitate de catre doamne si domnisoare in aceasta perioada a anului, insa acest lcuru depinde de gustul si stilul fiecaruia.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Roxana Dascalu

Roxana Dascalu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo