Criteriul National

Ce să ai în vedere înainte de a alege echipamentul pentru fotbal?

Ce să ai în vedere înainte de a alege echipamentul pentru fotbal?
august 31
13:32 2021

Fotbalul este unul dintre cele mai iubite sporturi din lume, mulți jucători aflându-se chiar astăzi în căutarea echipamentului potrivit. Fie că este vorba despre un meci cu prietenii la final de săptămână sau despre antrenamentele pe care le faci periodic pentru a te pregăti de meciurile din competiții, este important să alegi acel echipament care îți oferă posibilitatea de a face performanță. Înainte de a alege echipamentul pentru fotbal, este bine să pui pe listă câteva lucruri care te vor ajuta să iei decizia corectă în acest sens.

Verifică echipamentul actual înainte de a porni în căutarea unuia nou

Dacă ai fost în vacanță și ai avut o perioadă mai lungă de timp în care nu ai folosit echipamentul de fotbal, acum când vrei să te apuci din nou de antrenamente este indicat să verifici care este starea echipamentului actual înainte de a porni în căutarea unuia nou. Nu pentru că ar fi trecut o perioadă prea mare de timp, dar este recomandat ca articolele pe care le folosești pentru meciurile de fotbal să fie periodic verificate, astfel încât să nu ajungi în situația de a avea accidente nedorite din cauza deteriorării lor. Dacă pentru costum și pentru mingi de fotbal nu există riscuri în acest sens, pentru ghetele de fotbal lucrurile sunt diferite. Mai ales ghetele trebuie verificate cu atenție, deoarece crampoanele se pot deteriora mai repede decât îți poți imagina din diverse motive.

Stabilește detalii, apoi alege

Pentru a ști de unde să începi căutările, este important să definești câteva aspecte importante, unul dintre acestea fiind bugetul de care dispui. Stabilind un anume buget, vei ști de unde să începi căutările. De asemenea, este indicat să ții seama de frecvența cu care vei folosi echipamentul de fotbal, precum și de tipul de ghete care ar fi potrivite pentru nevoile și preferințele pe care le ai. Alege întotdeauna modele de ghete fotbal realizate din materiale de calitate, mai ales dacă știi că le folosești intens, deoarece nu este vorba numai despre nevoia de a le schimba mai des, ceea ce implică costuri mai mari, ci și despre posibilele accidente pe care le poți suferi în cazul în care acestea se deteriorează chiar când ești în mișcare pe terenul de fotbal.

Ce ghete de fotbal să alegi pentru performanțe ridicate?

O caracteristică absolut necesară a ghetelor care să fie potrivite pentru antrenamentele de fotbal este siguranța oferită de acestea. Iar siguranța, la fel ca și confortul pe care îl oferă, sunt date mai ales de materialele de calitate care trebuie utilizate pentru realizarea acestora. Cu o pereche de nike mercurial vei înțelege despre ce este vorba, dat fiind că acestea au un design potrivit pentru antrenamente specifice (aspect de care trebuie să ții cont atunci când alegi ghetele de fotbal), sunt realizate din materiale de calitate, iar piciorul se așază corect, astfel încât să se simtă confortabil și să aibă libertatea de mișcare necesară. Nu uita că este important să alegi ghetele potrivite în funcție de terenul pe care se vor desfășura meciurile de fotbal, astfel încât acestea să aibă aderența potrivită.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul