Criteriul National

Ce să faci dacă o companie aeriană îți refuză compensația pentru întârziere

Ce să faci dacă o companie aeriană îți refuză compensația pentru întârziere
ianuarie 08
15:10 2019

Se întâmplă uneori ca zborul tău să fie anulat fără un motiv anume, caz în care compania de zbor de la care ai bilet este obligată prin lege să îți plătească despăgubiri / bani, dar aceștia invocă tot felul de motive complet plauzibile prin care refuză să îți plătească despăgubirile cuvenite și încearcă să te convingă să te liniștești cu privire la acuzații pentru a nu duce mai departe cazul, tocmai din cauza acestor fapte de genul, subiectul de azi este următorul:

Ce să faci dacă o companie aeriana refuză să îți plătească despăgubire pentru întarzierea sau anularea unui zbor? (apelezi la o firmă de specialitate pentru că … )

Bineînțeles, răspunsul la întrebarea de mai sus se află tot în întrebare, și anume, cel mai bine pentru a ne proteja drepturile este să apelăm la o firmă de specialitate pentru că aceștia vor lupta pentru drepturile care ni se cuvin.

Dacă ar fi să recomandăm o firmă pentru situațiile în genul menționate mai sus, ar fi: https://www.airclaim.com/

De ce îi recomandăm pe cei de la airclaim? Deoarece aceștia au nenumărate cazuri în care oamenii care trebuiau să primească despăgubire pentru un zbor întârizat pe care le-au dus la bun sfârșit și rezultatul fiind unul pozitiv, asta însemnând că cel păgubit a câștigat cazul.

Este mai mult decât recomandat să apelați la o astfel de firmă în cazul în care zborul dvs. este întârziat sau anulat deoarece aceștia vor lupta cu aprigitate pentru drepturile dvs. și vor demonstra că ce s-a întâmplat nu se află printre clauzele impuse de compania aeriana cu privire la refuzul compensației sau plata despăgubirilor aferente. Aceștia se asigură că serviciile sunt unele profesioniste și că cel ce a intrat în legătură cu ei vor fi pe deplin mulțumiți de ajutorul oferit.

Trebuie să ne apărăm drepturile, dar în cazul în care situația ne depășește trebuie să apelăm la o companie precum https://www.airclaim.com care va prelua cazul și îl va duce mai departe.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu